Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τα χρέη είναι αρκετά όπως διαβάζεις και στην είδηση...συνδρομητές κάτω από HOL, Tellas, On Telecoms, Forthnet...

το ότι "επιβιώνει" δεν μου λέει κάτι...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διατοντες αστερες και λαμογια που ηρθαν να φανε λεφτα ειναι ολες οι αυτες οι ¨μικρες¨ εταιρειες (on telecoms,netone,vivodi....κλπ)

Η Ελλαδιτσα δεν ειναι για παραπανω απο 3 παροχους. Μονο αν φυγουν οι μικροι θα γινουν και πιο σοβαροι οι μεγαλοι.

Δημοσ.

H on δεν ειναι που πηρε τα δικαιωματα για το ποδοσφαιρο?

Αν ειναι ετσι εχει μελλον.

Και η υπηρεσια με την τηλεοραση που εχει ειναι πολυ μπροστα.

Τωρα μπαει να το κανει ο ΟΤΕ αλλα ξεφευγει πολυ σε τιμη

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι τα πήρε και τα έδωσε πίσω γιατί δεν έβγαινε οικονομικά

Δημοσ.
Η Ελλαδιτσα δεν ειναι για παραπανω απο 3 παροχους. Μονο αν φυγουν οι μικροι θα γινουν και πιο σοβαροι οι μεγαλοι.

Το αντίθετο μάλιστα, θα άδειαζε η τσέπη μας στο άψε σβήσε. :P

[Δεν λέω να υπάρχουν και να είναι χρεωμένες μέχρι το κόκαλο, αλλά συνεργασίες όπως αυτή είναι καλές]

Όσες περισσότερες και καλές, τόσο καλλίτερο για μας. ;););)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουν γίνει ακόμα εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ούτε θα γίνουν (τιμολογιακά) σύντομα

Δημοσ.

παραγνωριζεται ολοι την πληροφορια στην ειδηση οτι και η ον διαφωνει με το να γινει ενα εθνικό δικτύο οπτικών ινών, προφανως σαν μειοψηφια για να προστατευσουν τις επενδυσεις και τα κέρδη τους - αναρωτιέμε αν τλκ - για αλλη μια φορά - θα γινει μια απο τα ιδια στην ελλαδα.

Δημοσ.
Διατοντες αστερες και λαμογια που ηρθαν να φανε λεφτα ειναι ολες οι αυτες οι ¨μικρες¨ εταιρειες (on telecoms,netone,vivodi....κλπ)

Για On Telecoms και Vivodi θα συμφωνησω, για NetOne ομως κανεις τεραστιο σφαλμα. Η NetOne, εκτος του οτι δε χρωσταει μια σε τραπεζες (τωρα στηνει το αποκλειστικα δικο της δικτυο οπτικων ινων), ειναι και εταιρια υποδειγμα για ISP στην ελλαδα. Ποτε της δεν ειχε τα χαλια των "μεγαλων". Και στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με Forthnet, Vivodi και On ;)

• Moderators
Δημοσ.
Για On Telecoms και Vivodi θα συμφωνησω.

Αν μπορουσες να τεκμηριωσεις κι ολας...

Γιατι κι εγω απο αντιστοιχη προσωπικη εμπειρια με Vivodi (εγω) και Ontelecoms (κολλητος) μια χαρα τις βρισκω.

Δημοσ.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Περικλής Κατσιούλας

Εκτελεστικος αντιπροεδρος της On Telecoms, ας διορθωθει καλυτερα

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατι κι εγω απο αντιστοιχη προσωπικη εμπειρια με Vivodi (εγω) και Ontelecoms (κολλητος) μια χαρα τις βρισκω.

δεν υπάρχει "τεκμηρίωση" απλά εμπειρίες άλλων ατόμων σε fora...

• Moderators
Δημοσ.

Παρα μα παρα πολλα προβληματα Χαρη οφειλονται στην αγνοια των χρηστων και σε κακες - παλιες - λιωμενες καλωδιωσεις σπιτιων.

Δημοσ.

Δεν ειναι του παροντος θεματος. Υπαρχει ενα πολυ γνωστο site (δεν το αναφερω για ευνοητους λογους :P) που στο forum που συζητανε για καθε εταιρια θα δεις τη διαφορα απο τις γνωμες των χρηστων που δοκιμασαν τη τυχη τους με αυτες τις εταιριες. Αλλα ενδεικτικα να σου πω, πως κατα τη γνωμη μου, οταν ενας ISP δεν ξερει που βρισκεται καν η αιτηση σου για διαστημα 3 μηνων και σε φλομωνει στα ψεματα οτι ο ΟΤΕ δεν εχει πορτες (που ειχε) τοτε εσυ αυτη την εταιρια την θεωρεις σοβαρη? Εγω οχι. Και στις 3 εταιριες επαθα το ιδιο πραγμα. Χωρια μετα την ενεργοποιηση. Το μονο στοιχειο που μου εδειχνε οτι η εταιρια απλα υπαρχει, ειναι ο λογαριασμος με τα παγια.

• Moderators
Δημοσ.

Το γνωριζω το site.

Σκεψου ομως οτι οταν καποιος εχει προβλημα σαφως και θα παει να τους κραξει.

Οταν δεν εχει θα πει τιποτε? Οχι... συνηθως οχι.

Τετοιες περιπτωσεις εχω διαβασει κι εγω παμπολλες, αλλα η προσωπικη μου εμπειρια λεει αλλα (προς το παρον τουλαχιστον ;) ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...