Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με δισκακια dvd

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και καλο καλοκαιρι! Λοιπον πριν απο μερικους μηνες ειχα γραψει σε dvd κατι βιντεο για να τα εχω σαν buckup . Τωρα που τα χρειαστηκα αντιμετοπισα ενα προβλημα ο δισκος αναγνωριζεται ανοιγει βλεπω τα αρχεια των βιντεο αλλα οταν παο να τα ανοιξω με οποιδηποτε προγραμμα βγαζουν σφαλμα. Εχω δοκιμασει να τα αντιγραψω στο σκληρο και να τα ανοιξω αλλα ματαια. Τι προτεινεται να κανω; μαλλον πιστευω οτι εχου χαλασει τα dvd καιχρειαζομαι κανενα προγραμμα ανακτησης δεδομενον.(εχω δοκιμασει ενα χωρις αποτελεσμα). Τα βιντεο τα χρειαζομαι οποσδηποτε και ο,τι και να προτεινεται ειναι ευπροσδεκτο.

Δημοσ.

Το πιό πιθανό είναι να τα έφτυσε το drive σου. Θα σε εκπλήξει πως ένα καινούριο drive μπορεί να διαβάσει πολύ ταλαιπωρημένα cds και dvds...

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει και τις δυο λυσεις χωρις αποτελεσμα ομες. ΚΑποια αλλη προταση μηπως;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:35 ----------

Εχω δοκιμασει και τις δυο λυσεις χωρις αποτελεσμα ομες. ΚΑποια αλλη προταση μηπως;

Δημοσ.

Kapazo, λες ότι έχεις δοκιμάσει να τα αντιγράψεις στο σκληρο και να τα ανοίξεις. Εννοείς ότι κατά την αντιγραφή στον σκληρό δίσκο σου βγάζει το πρόβλημα, έτσι δεν είναι (π.χ. πρόβλημα ανάγνωσης ή crc error ή κάτι παρόμοιο);

Άμα υπάρχει πρόβλημα στο δισκάκι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το isobuster. Όσα sectors δε διαβάζονται έχει επιλογή να αντικατασταθούν με μηδενικα. Έτσι θα το μεταφέρεις στο σκληρό για να το ανοίξεις και αν η ζημιά είναι μικρή μπορεί να μη φανεί στο βίντεο. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω ποτέ αλλά δε χάνεις και τίποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...