BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Και εγω τωρα το προσεξα. Εγω που ειμαι γενημμενος Αυγουστο τι θα κανω τωρα?
jason_rethymno Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εμένα μου βγάζει error οταν βάζω το κινητό μου τηλέφωνο
sheik Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πρέπει να περπατάς και να σου "τρέχει" η ωριμότητα απο τα μπατζάκια έτσι? http://en.wikipedia.org/wiki/Humour Καποιες φορες κανουμε πλακιτσα.Αλλες φορες ειναι επιτυχημενη, αλλες οχι.Οτι και να ειπα, δεν αποτελει παντως μετρητη ωριμοτητας.Τεσπα δεν το συνεχιζω..
alex2539 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Και εγω τωρα το προσεξα. Εγω που ειμαι γενημμενος Αυγουστο τι θα κανω τωρα? Και εγω τον Αυγουστο ειμαι...... δηλαδη εμεις δεν πεθαινουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Και εγω τον Αυγουστο ειμαι...... δηλαδη εμεις δεν πεθαινουμε? Οχι , θα εισαι εδω μεχρι την καταστροφη του κοσμου ,τοτε θα χαθεις και εσυ μαζι με την τελευταια γενια .... Ευχαριστηθηκες τωρα που σου ειπα ποτε θα πεθανεις ? Βαλε τον αριθμο του κινητου σου εδω "69χχχχχχχ" και θα σε κραταμε ενημερωμενο καθε εβδομαδα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.