Προς το περιεχόμενο

laptop acer

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε 5 μερες θα παρω ενα laptop kaι εψαξα στο πλαισιο για ενα laptop και βρηκα αυτο εδω:

εδώ

ειναι καλο???απο τι ειδα ειναι πολυκαλο..τωρα δεν ξερω αν με ιδια τιμη υπαρχει κανενα καλυτερο...εχει και μνημη και καρτα γραφικων και σκληρο δισκο και οθονη και ειναι ολα αυτα τελεια!!>>και μπορεις να βαλεις και αλλη μνημη στα γραφικα και στην μνημη!!(ειμαι και λιγο ασκετος)

πειτε την γνωμη σας και πειτε μου κανα καλυτερο και φθηνο..ολα αυτα που ειπα με 1077 ευρω στ ιντερνετ και με 12 ατοκες δοσεις

να φανταστειτε εχω pc 2007 τurbo-x με 1.86GhZ 6600

..7600GS karta γραφικων ..2 gb μνημη 666mH ,και οθονη χιλιες φορες πιο χαλια απο αυτην αλλα ειναι LCD:p

η αυτο ή και αυτο εδω ή και αυτο εδω συμφερει για

ή και αυτο εδω

brhka αλλο δειτε!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:55 ----------

καποιος που να ξερει απο λαπτοπ?

Δημοσ.

Το πρώτο το είδα από κοντά και μπορώ να πω ότι δεν με εντυπωσίασε η κατασκευή του για φορητό κοντά στα 1100ε...

Δημοσ.

φιλε τα ασερ εν γενη εχουν καλες τιμες και πολυ καλα χαρακτηριστικα.

ομως εχουν 1 χρονο εγγυηση (εκτος κι αν θες δικαστικα να διεκδικησεις 2) και πολυ κακη αντιπροσωπεια και σερβις στην ελλαδα...

παλια δεν τα ειχα σε εκτιμηση,αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχουν κανει αλμα προοδου οσον αφορα την ποιοτητα τους.

και παλι,αν εδινες 500 θα σου ελεγα ασερ,αλλα τωρα που πας στα 11οο κοντα θα ελεγα να δεις και σε σονυ-τοσιμπα,λενοβο

Δημοσ.

Συμφωνω με τον φιλο, στα λεφτα που δινεις καλυτερα να πας σε αλλη μαρκα για να μην τα κλαις, μπορει τα acer στην ιδια τιμη να εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα απο αλλους αλλα αν σου χαλασει, 8α μεινεις καιρο χωρις υπολογιστη.

Επισης το συγκεκριμενο μοντελο και ολη η αντιστοιχη σειρα, επειδη τα εχω δει απο κοντα, εχουν ελεεινη ποιοτητα κατασκευης

Δημοσ.

το σβησανε..πριν λειτουργουσε το συγκεκριμενο link...για πειτε μου και κανα αλλα με 1000 ευρω περιπου και να ειναι αρκετα καλο σαν και αυτο δηλ. να εχει ΣΧεδον τις ιδιες δυνατοτητες..??

Δημοσ.
σε 5 μερες θα παρω ενα laptop kaι εψαξα στο πλαισιο για ενα laptop και βρηκα αυτο εδω:

εδώ

ειναι καλο???απο τι ειδα ειναι πολυκαλο..τωρα δεν ξερω αν με ιδια τιμη υπαρχει κανενα καλυτερο...εχει και μνημη και καρτα γραφικων και σκληρο δισκο και οθονη και ειναι ολα αυτα τελεια!!>>και μπορεις να βαλεις και αλλη μνημη στα γραφικα και στην μνημη!!(ειμαι και λιγο ασκετος)

πειτε την γνωμη σας και πειτε μου κανα καλυτερο και φθηνο..ολα αυτα που ειπα με 1077 ευρω στ ιντερνετ και με 12 ατοκες δοσεις

να φανταστειτε εχω pc 2007 τurbo-x με 1.86GhZ 6600

..7600GS karta γραφικων ..2 gb μνημη 666mH ,και οθονη χιλιες φορες πιο χαλια απο αυτην αλλα ειναι LCD:p

η αυτο ή και αυτο εδω ή και αυτο εδω συμφερει για

ή και αυτο εδω

brhka αλλο δειτε!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:55 ----------

καποιος που να ξερει απο λαπτοπ?

Κοίτα και αυτό που έχει και 3 χρόνια εγγύηση και είναι πολύ καλύτερο :X

http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=120109

και δες εδώ για την εγγύηση και τις δυνατότητες που έχουν στο service :X

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=233881

Δημοσ.

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=15964 1200 apo mediamarkt...

αν δε το μετακινεις είναι απλα απιστευτο μηχανημα...απιστευτο....

αλλα κι αυτο ενα χρονο εγγυηση εχει...

κ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1200054&page=5&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E3099C32BA67E30FC2AB6C521EF9B3E319ACAF897374CA0A090FEF72FAADD89B28F380AD351AAA4FE1D4001D7BFA71C45FF6721541969FE91485AEE71A8833BE3BC74A681A6A8A806D0A96D08071F6E0C7CBD74BC5131E6013925C6468D827416D38A4FD6EA2E6C4520431E33188309EBC53

καλο ειναι να εχει περισσοτερη εγγυηση η να παρεις καμια επεκταση ,

απο κει και περα και η mercedes 2 χρονακια δινει στη μηχανη...δεν το καταλαβαινω το κολλημα...

επισησ το οτι τα πλαστικα γυαλιζουν λιγοτερο σε σχεση με αλλα δε σημαινει

οτι δεν ειναι ποιοτικά...

Δημοσ.

Κατ' αρχην πες μας για τι ειδους χρηση το θελεις το laptop.

To θελεις για παιχνιδια? Αν ναι για ποια?

Ποσων ιντσων θελεις να ειναι το laptop? 15", 17", δε σε ενδιαφερει?

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις hp ή toshiba.είναι πολύ καλά και όμορφα αν θες.ε και βρίσκεις και σε καλές τιμές ανάλογα τι χαρακτηριστικά θες.

Δημοσ.
Κατ' αρχην πες μας για τι ειδους χρηση το θελεις το laptop.

To θελεις για παιχνιδια? Αν ναι για ποια?

Ποσων ιντσων θελεις να ειναι το laptop? 15", 17", δε σε ενδιαφερει?

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?

17 αρα δεν με χαλαγε..αλλα να εχει εναν επεξεργαστη νεας τεχνολογιας..δηλ. 8400 ,8600 2,4ghz ..kai καρτα γραφικων προσφερει 9600gt δεν με χαλαει καθολου ενα λαπτοπ σαν και αυτο αλλα αλλη μαρκα μεχρι 100 ευρω παραπανω..ή καποιο που να εχει προσφορα..

δεν σκοτωνομαι να παιζω game..αλλα με το pc που ειχα 1.5 χρονια..με την speed χειροτερευει..2 φορματ και θελω κι αλλο ..(κατεβασω συνεχεια ταινιες)αλλα καθολου ικανοποιημενος...τωρα εχω μανια για κατι πολυ καλυτερο και αφου προσφερει η acer θα μου αρεσε..αφου εχουν προβληματα αν παρω και 3 χρονια εγγυση παραπανω που ειανι 49 ευρω..καλα δεν ειναι..???επισης εγω δεν τρωω πανω του και να πεφτουν πατατακια ή να μου πεφτει..για να χαλασει..και δεν γ@μ..ω ta πληκτρα για να χαλασουν οπως κανουν αλλοι(ειδικα με ποιηοτητα acer)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ----------

και ..οταν λετε χαλανε..δηλ. μπορει σε 5 μηνες (πολυ καλη χρηση,ουτε μια λαδια τιποτα)να χαλασει?¨?/οσο για ποιοτητα καρτας γραφικων ,μνημης και ολα αυτα ειναι οπως τα αλλα??μονο service και το εξωτερικο της acer χαλαει ευκολα/?

DELL STUDIO 1537 BLACK (αυτο εδω δεν καταλαβα καρτα γραφικων τι εχει,δεν την εχω ακουστα(sorry)help me kai υπαρχει σε κανα αλλο καταστημα οπως multirama to συγκεκριμενο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:06 ----------

sos βρηκα αυτοοο....hp HP HDX16-1050E αυτο εδω

Δημοσ.

φιλε επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση λαπτοπ ειχε πεσει το ματι μου στο hp hdx16-1050e σου προτεινω αυτον τον φορητο γτ το εχω ψαξει αρκετα και μαλλον και εγω αυτον θα παρω. και λεω μαλλον γτ ειμαι μεταξυ του acer 6935g

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις προβλημα να παρεις 17αρι και εγω θα σου προτεινα το Pavilion HDX16-1050ev (16αρι) και το Pavilion dv7-1150ev (17αρι).

Το τελευταιο ομως εχει εγγυηση 1 χρονο και η αναλυση της οθονης του δε λεει πολλα οποτε καλυτερα το πρωτο.

Δημοσ.
οτι και να παρεις μακρια απο Nvidia καρτα γραφικων που τουλαχιστον στα HP αποδειχθηκε προβληματικη.Ενοχοποιειται λοιπον για ελλειψη σεβασμου στον πελατη.Δες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=315044

αυτο ισχυε για ολη τη σειρα 8400m / 8600m, σε ολα τα φορητα οχι μονο hp

αλλα πλεον ειναι παλια ιστορια...

παντως γενικα παιδια αν ηταν να δωσω 1100 για το hdx16-1050, θα εδινα αλλα 100 για το θηριο hdx18...

γιατι τελικα το δικο μου σκατα φορητο ειναι 2 φορες το μηνα βγαινει εξω απο το σπιτι και σιχτιριαζω που ειναι 15.4 και

οχι 17αρι...οποτε εξαρταται απο σενα... ειχες πριν φορητο η θα ειναι ο πρωτος ςου ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...