liopyr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Για περιστασιακό gaming και η 4870 είναι overkill. Με μία 4770 θα είναι υπέρ καλυμμένος imho.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 +1 για το PC P&C, αν παει για την 4870. +1 για την 4770 που ειπε ο Liopyr, με ασφαλως μικροτερο τροφοδοτικο. +1 και για AMD.
montexristos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 @ThReSh : να πω την αμαρτία μου δεν το έψαξα ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο απλά θεωρώ απαραίτητο να του βάλω ένα UPS και δεδομένου ότι η παραγγελία θα γίνει από Πλαίσιο ήταν το πρώτο που βρήκα @liopyr & GeorgeMan : κλείνω προς τη 4870 1ον γιατί δεν μας βγάζει από το budget και 2ον γιατί δεν νομίζω να κάνει ποτέ αναβάθμιση το παλικάρι οπότε λέω να βάλω κάτι που θα αντέχει πιο πολύ και μελλοντικά παιχνίδια. Από την άλλη η χαμηλότερη κατανάλωση και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες της 4770 είναι δελεαστικές. Μάλλον αυτές τις τελευταίες λεπτομέρειες θα τις αφήσω για αυτόν να τις αποφασίσει. Ευχαριστώ ξανά όλους για τις απόψεις και το χρόνο σας!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 θα σου πρότεινα να πάρεις σταθεροποιητή τάσης (όχι απλά πολύμπριζο υπέρτασης) παρά κάποιο μη αξιόπιστο/αξιόλογο ups
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 @liopyr & GeorgeMan : κλείνω προς τη 4870 1ον γιατί δεν μας βγάζει από το budget και 2ον γιατί δεν νομίζω να κάνει ποτέ αναβάθμιση το παλικάρι οπότε λέω να βάλω κάτι που θα αντέχει πιο πολύ και μελλοντικά παιχνίδια. Οχι, τα pc δεν αποτελουν επενδυση. Σημερα παιζει σουπερ - αυριο δε παιζει καν παιχνιδια. Και αυτο λογω της εξελιξης της τεχνολογιας. Καλυτερα 4770 και ο,τι μεινει, ας το αφησει στη τσεπη του
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Οχι, τα pc δεν αποτελουν επενδυση. Σημερα παιζει σουπερ - αυριο δε παιζει καν παιχνιδια. Και αυτο λογω της εξελιξης της τεχνολογιας. Καλυτερα 4770 και ο,τι μεινει, ας το αφησει στη τσεπη του +1 ή ας τα βάλει μέσα στο στρώμα του κρεβατιού για να τα χρησιμοποιήσει σε 2 3 χρόνια για αγορά αντίστοιχης κάρτας γραφικών με την 4770 για τα τότε δεδομένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.