Προς το περιεχόμενο

Αντέχει το τροφοδοτικό?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Έφτιαξα αυτή τη σύνθεση για ένα φίλο και έχω μια μονάχα απορία. Το τροφοδοτικό SeaSonic M12II-500 PSU (500W) θα αντέξει την 4870 και γενικά το όλο σύστημα?

Αξίζει σαν τροφοδοτικό γενικώς?

80496845.jpg

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Για αυτο και αποκλειστικα αυτο το συστημα, οχι δεν χρειαζεται παραπανω.

Για οποιαδηποτε ομως αλλαγη καρτας γραφικων με αλλη που ρουφαει περισσοτερο ρευμα, τοτε μαλλον θα χρειαστεις αλλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ GeorgeMan,

δεδομένου ότι ο φίλος μου δεν είναι gamer (απλά θέλει να έχει και αυτή τη δυνατότητα γι'αυτό έβαλα τη 4870) δεν νομίζω να χρειαστεί να την αλλάξουμε ποτέ.

@phanispal : ευχαριστώ και εσένα για την πρόταση, εμπιστεύομαι όμως λίγο παραπάνω την Seasonic

Οπότε i'll stick to the plan!

Δημοσ.

ναι υπάρχει ίσως λίγος χώρος στο budget αλλά έχει τόσο μεγάλη διαφορά ο 9400??

για την ακρίβεια 20 € παραπάνω είναι απ'ότι βλέπω οι tray εκδόσεις. Απλά φοβάμαι ότι για την χρήση που τον θέλει (εφαρμογές γραφείου και ιατρικά/στατιστικά προγράμματα κυρίως και πολύ περιστασιακό gaming) ίσως και ο 8300 να είναι too much...

Δημοσ.

Για το δικό μου υπολογιστή μπορεί και να πήγαινα σε amd φίλε μου eSATA αλλά νομίζω θα σφιχτεί ο άνθρωπος άμα του πω για μη-Intel επεξεργαστή...:-)

Θα το κοιτάξω για τον 9400, αν μπορώ να κόψω και από πουθενά αλλού δηλαδή.

@nikos21aek : Με προβλημάτισες αρκετά, δεν είχα προσέξει τη διαφορά στις εγγυήσεις. Απλά έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για τα seasonic/Corsair που δεν κοίταξα αλλού.

Μάλλον με πείσατε για το P&C

Δημοσ.
Για το δικό μου υπολογιστή μπορεί και να πήγαινα σε amd φίλε μου eSATA αλλά νομίζω θα σφιχτεί ο άνθρωπος άμα του πω για μη-Intel επεξεργαστή...:-)

Θα το κοιτάξω για τον 9400, αν μπορώ να κόψω και από πουθενά αλλού δηλαδή.

@nikos21aek : Με προβλημάτισες αρκετά, δεν είχα προσέξει τη διαφορά στις εγγυήσεις. Απλά έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για τα seasonic/Corsair που δεν κοίταξα αλλού.

Μάλλον με πείσατε για το P&C

Και για το PC P&C τα καλύτερα θα ακούσεις αν το ψάξεις μην ανησυχείς!Πολύ καλά τροφοδοτικά και τα δύο.Απλά επειδή τα άτιμα τα ρεύματα είναι πάντα ρευματα και ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσουν θα προτιμούσα ένα με 5χρόνια εγγύηση και όχι με 3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...