Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με δισκο

tetod17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα έβγαλα απο το παλιο μου pc τον δίσκο IDE και τον σύνδεσα στο νέο Pc με εξωτερικό κουτί για σκληρό.

Για να πάρω backup τα δεδομένα μου, όμως κατα λάθος τραβήχτηκε το usb της συσκευής και δεν έγινε ασφαλή κατάργηση του δίσκου.

Οταν σύνδεσα ξανά τον δίσκο δεν τον άνοιγε και έλεγε οτι δεν είναι δυνατή η εκίνηση της μονάδας Ε λόγω πρόβλημα στην συσκευή Ι/Ο

Παιδια προσπάθησα να κάνω check disk μεσα απο την κονσόλα επιδιόρθωσης των widows αλλα τίποτα έλεγχο για σφάλματα αλλα και πάλι τίποτα

Προσπάθησα να κάνω recovery στα δεδομένα αλλα πάλι τίποτα (με διάφορα εργαλεία).

Παρακαλώ την βοηθεια σας δεν με νοιάζει αν χαθουν το δεδομένα θέλω μόνο ένα φάκελο μέσα απο τον c που είναι πολύ σημαντικός, για τα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα

Δημοσ.

δοκίμασε να κάνεις recovery με το πρόγραμμα Recuva. Είναι δωρεάν και πάρα-πολύ καλό κατα τη γνώμη μου. Ακόμα, αυτός ο δίσκος είναι καλός γιατί τώρα αυτό το πρόβλημα δεν το παθαίνουν οι καλοί δίσκοι - anyway, να θυμάσαι να κάνεις πάντα Ασφαλή Κατάργηση και να μην τραβας τα καλωδια καταλάθος γιατι...είδες....

Υ/Γ

Είχα πάθει και΄γω κάτι παρόμοιο και ξέρω...

Δημοσ.

το δοκίμασα να το βάλω και σε άλλο Pc αλλα και πάλι τιποτα

θα προσπαθήσω και με το recuva που μου προτείνατε και θα δούμε τα αποτελέσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...