alexikakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Φανταζομαι σε 10 χρονακια θα εχουμε flashακια με πολυ μεγαλυτερο χώρο... και usb 5,6,....,10
skevo_kos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Α, ωραια...Μπορω να εχω ενα τετοιο δισκακι οταν βγει, με ολες τις ξενες και ελληνικες σειρες της τελευταιας 10ετιας σε ποιοτητα HD ???
giorgos147 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Φανταζομαι σε 10 χρονακια θα εχουμε flashακια με πολυ μεγαλυτερο χώρο... και usb 5,6,....,10 Ε, ναι. Αν σκεφτείς οτι το usb 2.0 δημιουργήθηκε το 2000(το 2000 δεν ηταν ρε παιδιά; ) και οτι το έχουμε ακόμα... Ε, ναι... Σε δέκα χρονάκια πιστεύω να έχουμε φτάσει στο 10
mandos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 άσχετα με το τι θα γίνει και πότε εγώ όταν διάβαζω κάτι τέτοια αισθάνομαι λίγο περιέργα (δλδ λίγο βλάκας) τι μυάλλα κουβάλανε οι τύποι δλδ??? 5 διαστάσεις, χρυσός, πόλωση, μήκος κύμματος... και όσο περισσότερα ξέρω πάνω σε ένα θέμα (πάρων άρθρο = φυσική) τόσο πιο βλάκας νιώθω
j11h Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 τώρα για την είδηση, κλασικά άλλος ένας "δίσκος" που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ... Συμφωνω κι εγω.Ακομη δεν εχουμε δει καλα καλα το blue-ray στην αγορα λογω υψηλων τιμων,οποτε μαλλον θα αργησει παρα πολυ κατι τετοιο η πολυ απλα θα παραμηνει ως ενα προσωρινο τεχνολογικο επιτευγμα σε καποιο εργαστηριο.Παντος η τεχνολογια των αποθηκευτικων μεσων εχει ξεφυγει αρκετα νομιζω.
alerasta Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Σε 10 χρόνια κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το σκηνικό της πληροφορικής... Θα μπορούσε π.χ. κάλλιστα να έχει γυρίσει το πράγμα στους αναλογικούς υπολογιστές και σε οργανικά μέσα αποθήκευσης... Η να καταργήσουμε τους υπολογιστές και να συνδεόμαστε στο universenet με το δάχτυλο... Η να έχουμε γίνει μοναχοί και να μη μας απασχολεί η τεχνολογία
V for Vagelis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Α, ωραια...Μπορω να εχω ενα τετοιο δισκακι οταν βγει, με ολες τις ξενες και ελληνικες σειρες της τελευταιας 10ετιας σε ποιοτητα HD ??? όχι, σιγά μη βγει ποτέ ελληνική σειρά σε HD
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλύτερα για μας...Φαντάζεστε "ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ" σε HD?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλύτερα για μας...Φαντάζεστε "ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ" σε HD? κόψε ρε, θα κάνω format στους δίσκους μου...
michael92 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλύτερα για μας...Φαντάζεστε "ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ" σε HD? Άσχετο οι ηθοποιοί της εν λόγω <<|"σειράς"|>> ζουν ακόμα;
dlar2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σε 10 χρόνια κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το σκηνικό της πληροφορικής... Θα μπορούσε π.χ. κάλλιστα να έχει γυρίσει το πράγμα στους αναλογικούς υπολογιστές και σε οργανικά μέσα αποθήκευσης... Η να καταργήσουμε τους υπολογιστές και να συνδεόμαστε στο universenet με το δάχτυλο... Η να έχουμε γίνει μοναχοί και να μη μας απασχολεί η τεχνολογία H να έχουμε αυτοκαταστραφεί που είναι το ποιο πιθανό
mindtrapper Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 H να έχουμε αυτοκαταστραφεί που είναι το ποιο πιθανό Γιατί από το 1999 μέχρι το 2009 είδε κανείς καμιά τρομακτική αλλαγή; Δεν λέω ότι δεν έχει γίνει πρόοδος αλλά όχι τέτοια που να δικαιολογεί τα κλασσικά σχόλια του τύπου "σε 10 χρόνια θα έχουμε ρομπότ να μας αλλάζουν κανάλι στην τηλεόραση και θα πηγαίνουμε στη δουλειά με το skateboard του McFly να ούμε".
j11h Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Γιατί από το 1999 μέχρι το 2009 είδε κανείς καμιά τρομακτική αλλαγή; Πλακα κανεις!!!!Εδω περασαμε απο την εποχη του mb σε εκεινη του gb(μεσα σε 3 χρονια) και σε λιγο παμε για την εποχη του terra κι εσυ μου λες οτι απο το 1999 δεν αλλαξε ουσιαστικα κατι!Βαλε ενα game στο pc σου 2 χρονων πριν και θα δεις την διαφορα.Τωρα ο τυπος μπορει να λεει οτι θελει και να φανταζετε αρκετες φορες,αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι καμια ο ανθρωπος ξεπερνα ακομα και τα ορια της φαντασιας του.Ποιος θα φανταζοταν πχ οτι τα κινητα θα εξελισονταν τοσο γρηγορα ωστε σημερα να κουβαλας πανω σου ενα πραγματακι 100 γραμμαριων που ειναι τηλεφωνο,ημερολογιο,ρολοι,αποστολη γραπτων μυνηματων,ιντερνετ,μουσικη,τανιες κτλ κτλ?
AzaZyL Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πλακα κανεις!!!!Εδω περασαμε απο την εποχη του mb σε εκεινη του gb(μεσα σε 3 χρονια) και σε λιγο παμε για την εποχη του terra κι εσυ μου λες οτι απο το 1999 δεν αλλαξε ουσιαστικα κατι!Βαλε ενα game στο pc σου 2 χρονων πριν και θα δεις την διαφορα.Τωρα ο τυπος μπορει να λεει οτι θελει και να φανταζετε αρκετες φορες,αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι καμια ο ανθρωπος ξεπερνα ακομα και τα ορια της φαντασιας του.Ποιος θα φανταζοταν πχ οτι τα κινητα θα εξελισονταν τοσο γρηγορα ωστε σημερα να κουβαλας πανω σου ενα πραγματακι 100 γραμμαριων που ειναι τηλεφωνο,ημερολογιο,ρολοι,αποστολη γραπτων μυνηματων,ιντερνετ,μουσικη,τανιες κτλ κτλ? Γιατί άλλαξε τίποτα στην ζωή σου όταν το MB έγινε GB? Στην ΟΥΣΙΑ δεν έχει αλλάξει τίποτα σοβαρό. Εξαφανίστηκε το πληκτρολόγιο μήπως? Το ποντίκι? Ναι οι CRT έγιναν TFT. OK.
mindtrapper Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Γιατί από το 1999 μέχρι το 2009 είδε κανείς καμιά τρομακτική αλλαγή; Δεν λέω ότι δεν έχει γίνει πρόοδος αλλά όχι τέτοια που να δικαιολογεί τα κλασσικά σχόλια του τύπου "σε 10 χρόνια θα έχουμε ρομπότ να μας αλλάζουν κανάλι στην τηλεόραση και θα πηγαίνουμε στη δουλειά με το skateboard του McFly να ούμε". Πλακα κανεις!!!!Εδω περασαμε απο την εποχη του mb σε εκεινη του gb(μεσα σε 3 χρονια) και σε λιγο παμε για την εποχη του terra κι εσυ μου λες οτι απο το 1999 δεν αλλαξε ουσιαστικα κατι!Βαλε ενα game στο pc σου 2 χρονων πριν και θα δεις την διαφορα.Τωρα ο τυπος μπορει να λεει οτι θελει και να φανταζετε αρκετες φορες,αλλα ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι καμια ο ανθρωπος ξεπερνα ακομα και τα ορια της φαντασιας του.Ποιος θα φανταζοταν πχ οτι τα κινητα θα εξελισονταν τοσο γρηγορα ωστε σημερα να κουβαλας πανω σου ενα πραγματακι 100 γραμμαριων που ειναι τηλεφωνο,ημερολογιο,ρολοι,αποστολη γραπτων μυνηματων,ιντερνετ,μουσικη,τανιες κτλ κτλ? Διάβασε καλύτερα τι έγραψα. Είπα ότι έχει γίνει πρόοδος. Απλά όχι τέτοια που να δικαιολογεί το ότι σε 10 χρόνια θα είμαστε Gattaca, Minority Report και I Robot μαζί. Περάσαμε από το MB στο GB και πάμε για TB. Ναι ΟΚ. Και τι έγινε; Απλά έχουμε καλύτερη ποιότητα στο ίδιο μέσο, δεν βλέπουμε δα και ταινίες σε ολογραφική προβολή. Να βάλω παιχνίδι 2 χρόνων στο PC; Ο κόσμος κάνει ακόμα σαν παλαβός για το Warcraft που είναι σχεδόν απαράλλαχτο εδώ και 4 χρόνια. Και εν πάση περιπτώσει δε νομίζω να θεωρεί κανείς τεχνολογική πρόοδο της ανθρωπότητας τα καλύτερα γραφικά στο επόμενο Crysis. Επίσης στα τελευταία 10 χρόνια το ίδιο μοτίβο ισχύει και για την πρόοδο στα games. Καλύτερα γραφικά αλλά στην TV παίζεις πάλι. Όταν μπαίνεις μέσα στο game με VR μίλα μου πάλι. Για τα κινητά ΟΚ, ήταν μεγάλα και γίνανε μικρά και τώρα γίνονται μεγάλα πάλι. Έχουν σημαντικές λειτουργίες με βασικό στοιχείο όμως ότι αυτές υπήρχαν ήδη. Τις μίκρυναν, τις τσίτωσαν για να χωρέσουν στο κινητό και ΟΚ τα έχεις όλα σε ένα. Η σημαντική αλλαγή στη ζωή σου ποια είναι; Ότι βλέπεις το email σου στο δρόμο; Ότι βλέπεις ταινίες στο δρόμο; Ότι ακούς μουσική στο δρόμο; Δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό για να λες ότι σε άλλα 10 χρόνια θα γίνονται τέρατα. Άντε να κάνεις τα ίδια πιο γρήγορα. Γενικά έχει φτάσει σε ένα σημείο η τεχνολογία και τώρα την τσιτώνουν όσο πάει. Προσωπικά πιστεύω θέλει τουλάχιστον 20-25 χρόνια για το επόμενο τεχνολογικό breakthrough που θα κάνει το σήμερα να φαίνεται γελοία αρχαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα