lamogio13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα πηγα να αντιγραψω κατι κομικς απο το σκληρο του λαπτοπ σε εχωτερικο σκληρο fujitsu 1terra και κατι mp3 ολα μαζι λαθος αλλα πηγαινα για δουλεια κλπ.το θεμα ειναι οτι σταματησε η αντιγραφη και πηγα να σβησω το φακελο με τα κομικ που ειχαν ηδη αντιγραφει αλλα δεν με αφηνε τα vista οτι καποιο προγραμμα τα δουλευε μετα με πεταξε εξω.μετα απο καμια 50 φορες που προσπαθησα να τον βρω τον βρηκε μου αλλα τα ιδια.το βλεπει σαν συσκευη αλλα δεν το βλεπει στο my computer οποτε τζιφος.σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος και δεν βρηκα παρομοιο προβλημα.σωστε τον σκληρο ... ευχαριστω εκ των προτερων.
pallicaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 1η. Λογικά επανεκκίνηση έκανες [και αναφερεσαι στον εξωτερικο 1ΤΒ αν καταλαβα καλα] ή 2η. Αφού τον βλέπει στο Disk Management δοκίμασε να του κάνεις ένα error checking ή 3η. Αν δεν έχεις δεδομένα στο σκληρό τα οποία θα χάσεις, [δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο] κάνε του Format και θα στρώσει. Αν μπορεις δοκιμασε τον σε αλλο Pc.
alex89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ελπίζω να έκανες αντιγραφή και επικόλληση και όχι αποκοπή και επικόλληση. Μία φορά την πάτησα και από τότε ακόμα και αν θέλω να τα μεταφέρω κάνω αντιγραφή και όταν αντιγραφούν μετά τα σβήνω από εκεί που δεν ήθελα να υπάρχουν.
lamogio13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 το δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ τιποτα θα δοκιμασω με το disk management να κανω φορματ.Βασικα ο σκλιροσ ειναι γεματος αλλα προς να τον φουνταρω ας δουλεψει και αδειος. Ευχαριστω για τις συμβουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.