EstellePr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα αυτή τη συσκευή, και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κάνω αναζήτηση ασυρμάτου δικτύου, και βρίσκει το δικό μου. Πατάω ''σύνδεση'', πληκτρολογώ και το κλειδί, και μόλις κάνει προσπάθεια να συνδεθεί, μου πετάει μήνυμα πως είναι αδύνατη η σύνδεση, και πως δε βρέθηκε ασύρματο δίκτυο. Δοκίμασα να πάω και στο δωμάτιο με το ρούτερ, μπας και απο το σαλόνι που κάθομαι το σήμα είναι ασθενές και τη μία το βρίσκει κ την άλλη το χάνει, και πάλι τα ίδια! Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? η μήπως να περάσω κάποια χειροκίνητη ρύθμιση? 5 μέρες προσπαθώ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
EstellePr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Νομίζω πως ναι. Πού μπορώ να το τσεκάρω αυτό? Και μπορώ να κάνω κάτι?
stefanos_79 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θα κοιταξεις στις ρυθμισεις του ρουτερ σου αν έχεις και θα προσθέσεις στην MAC Address του κινητου ώστε να μην το αποκλείει οταν πάει να συνδεθει.
EstellePr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μόλις το τσέκαρα, κι όντως έχω. Να το κάνω disable η θα επιρρεάσει καθόλου τ ότι μπαίνω ασύρματα με το λάπτοπ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- Κατ αρχάς, συγχαρητήρια για το κύππελο! κατα 2ον, πως βρίσκω τη mac address του κινητού?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:01 ---------- Είσαι Θεός! Μόλις έκανα disable mac filtering όλα δούλεψαν ρολόι! Σ' ευχαριστώ πάαααααρα πολύ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.