Προς το περιεχόμενο

8800 Ultra sli

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
liopyr

Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το να σου πιστώσουν 140 ενώ έχεις δώσει 560, πρόβλημα δικό σου, άφησε όμως εμάς να κάνουμε ότι περναει από το χέρι μας, κατά των καταστημάτων που η πολιτική τους είναι πως θα σε εξαπατήσουν κερδοσκοπώντας εις βάρος σου.

Οτι να' ναι...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είχε τίποτα, απλά βγήκαν τα καινούρια μοντέλα. :-):-)

κατά των καταστημάτων που η πολιτική τους είναι πως θα σε εξαπατήσουν κερδοσκοπώντας εις βάρος σου.

Τώρα ποιος κερδοσκοπεί και ποιος εξαπατεί ποιον εδώ..

Δημοσ.

Βάστα ρε μάγκες που πέσατε να με φάτε!!

Εσείς οι δήθεν νομιμόφρονες που ο μισός σας σκληρός είναι mp3 και ο υπόλοιπος προγράμματα.

Ένα είναι σίγουρο αν είχατε τα κότσια θα το κάνατε όλοι.

Και στην τελική δεν κατάλαβα. Δεν τους απείλησα με όπλο ούτε πήγα βράδυ να τους πάρω την πραμάτεια. Τεχνικούς έχουν, εγώ κυνήγησα το καλλίτερο για μένα.

Δημοσ.

Νομίζω δε συννενοούμαστε.

Ο TS δεν ρωτάει ποια είναι η γνώμη μας, τι θα πιστεύαμε πως θα έπρεπε να μας πιστώσουν, αν νιώθουμε νομοταγείς ή αν είμαστε υπέρ ή κατά των καταστημάτων.

Έχει ένα πρόβλημα, και ρωτάει τι να κάνει.

Στην προκειμένη περίπτωση, η απάντηση είναι μία, αυτή που προβλέπεται από τον νόμο.

pallicaris δεν έχω καμμία διάθεση να σου επιβάλλω την γνώμη μου, και είμαι ο τελευταίος που θα έπαιζα ρόλο "νομοταγή" και "Ρομπέν των καταστημάτων".

Μπορείς αν θες να συνεχίσεις να γράφεις ότι θες, αλλά από την στιγμή που (όπως λες) δεν πρόκειται να μας εξηγήσεις πού στηρίζεις όσα γράφεις, έχουμε κάθε δικαίωμα να τα θεωρήσουμε αερολογίες και να μη τα λαμβάνουμε σοβαρά υπ'όψη.

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει μπορεί να το παλέψει για καμιά GTX285, ειδικά αν είναι από Πλαίσιο...

GTX295 ή πιστωτικό στα 560 euro λίγο δύσκολο πάντως...

Δημοσ.

Πιθανόν, αλλά κατόπιν συννενόησης.

Βάση επιδόσεων, λογικά για 9800GTX+ (Gts250) πάει.

Δημοσ.

GTX295 ή πιστωτικό στα 560 euro λίγο δύσκολο πάντως...

Εγω δεν ειπα τι λεει ο νομος ουτε, και διαφωνω.

Του ειπα να παλεψει οπως λες για ενα πιστωτικο στα 250-300euro επειδη γινεται. Που το κακο?

Δημοσ.

Επειδή είσαι ο μόνος που παραδέχτηκε ότι μπορεί να το παλέψει.

Γι’αυτό απάντησα βάζοντας το μήνυμα σου

• Super Moderators
Δημοσ.

ah,ok :P

όπως είπα αν είναι αγορασμένη από Πλαίσιο...eshop δύσκολα τα πράγματα είναι αρκετά πιο "τυπικοί"

Δημοσ.
Εγω δεν ειπα τι λεει ο νομος ουτε, και διαφωνω.

Του ειπα να παλεψει οπως λες για ενα πιστωτικο στα 250-300euro επειδη γινεται. Που το κακο?

Μα όταν κάνεις λόγο για καταγγελίες στο ΙΝΚΑ τι κάνεις?

Δεν επικαλείσαι τον νόμο?

Δημοσ.
Μα όταν κάνεις λόγο για καταγγελίες στο ΙΝΚΑ τι κάνεις?

Δεν επικαλείσαι τον νόμο?

Όταν κάνεις καταγγελία στο ινστιτούτο καταναλωτών θα δεις ότι ακόμα και όταν απαιτείς κάτι παραπάνω αυτοί θα σε υποστηρίξουν.

Και σε καμία περίπτωση το κατάστημα.

Δημοσ.
Όταν κάνεις καταγγελία στο ινστιτούτο καταναλωτών θα δεις ότι ακόμα και όταν απαιτείς κάτι παραπάνω αυτοί θα σε υποστηρίξουν.

Και σε καμία περίπτωση το κατάστημα.

Εξακολουθείς να λες εικασίες που δεν βασίζονται σε καμμία λογική.

Δημοσ.
Εξακολουθείς να λες εικασίες που δεν βασίζονται σε καμμία λογική.

Ολα ειναι εκ πειρας και τιποτα εικασιες και απλα δεν ταιριαζουν με τη δικη σου λογικη!

ΤΕΣΠΑ δεν θα συνεχισω αλλο.

Δημοσ.

αχχχ οτι να ναι...σκευτειτε λιγο μαγκες!!οταν εχεις μια 9800gx2 και τα παιξει σου δινουν μια gtx295!αυτο το ξερω απο πρωτο χερι...οποτε αποκλιετε να παει την ultra και να του δοσουν μια 9800 απλα!τουλαχιστον gtx280 θα παρει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...