Προς το περιεχόμενο

8800 Ultra sli

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχτεσ βγηκε οff μια 8800 ultra που εχω σε διαταξη sli. λογικα δεν 8α βρουνε παρομια καρτα και η πιστοσ στην μια καρτα δεν με σιμφερι βαση αποδοσης. σινι8ος κοιτανε την αποδοση που εχει η καρτα και την αλλαζουν με μια καινουρια. η αποδοση ειναι περιπου 9800 αλλα χανω ετσι 500ε και 30% σε δυναμη γραφικων απο το sli που εχω μιασ και η 2η παει αχρηστη. τι γινετε σε αθτην την περιπτοση μπορουν να παρουν και την 2η και να κανουν πιστοση η να ζητησω πηστοση στα 560ε που ειχε η μια καρτα και να παο για 295 και περισευμα χρηματον για αλλα?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Noμίζω πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. :-(

Πάρε μία 9800GTX+ (μη δεχτείς τίποτα λιγότερο), πούλα την ultra κάνα 80άρι, και βρες ακόμα μία GTX+ μεταχειρισμένη, ή βάλε κατι παραπάνω να πάρεις καινούρια αν θες σώνει και καλά να ξαναστήσεις το SLi.

Άλλη λύση είναι αν καταφέρεις να πάρεις πιστωτικό, είναι πάλι να πουλήσεις την δεύτερη ultra, και να βάλεις μαζί τα λεφτά να πάρεις ότι καλύτερο σε μία κάρτα.

Τρίτη λύση, είναι να πάρεις την GTX+ και να την πουλήσεις στο κουτί της με λίγο μικρότερη τιμή, και πουλώντας την ultra να πάρεις πάλι ότι καλύτερο σου βγει στα λεφτά.

Εν κατακλείδι, βάλε την δεύτερη ultra για πούλημα και βλέπουμε. :P

Δημοσ.

κοιτα 80ε για ultra den την χαλαλιζω προτιμω να την εχω και σε περιπτοση που βρω καπιον που να πουλαει μια τετια με 80 την περνω. αλλα το χασημο ειναι μεγαλο μεσα σε 1 χρονο κοπσανε τις ultra και υποτη8ετε πως με την εγγυηση δεν χανεις λευτα.

προτιμω να παρο κανα mobo h Cpu me thn pistosh που 8α κανουν.

οπετε λες πωσ γυρο στα 140ε 8α πιστοσουν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:39 ----------

και αποτι βλεπω η 9800 χανει μονο σε Α/Αχ4 απο την ultra σε 1920χ1200 που παιζω συνι8ος. οκ το Α/Α δεν το ενεργοποιω ποτε αλλα χανω τρελα το σλι και σε αωτες τις αναλισεις με το σλι ειμουν οκ για καμια 2 χρονια ακομα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:41 ----------

η φαση 8ανε να φτεει το μοβο που καικε η καρτα διοτι μου καικε και μια gts se sli kai αυτη οποτε παει για καρτα και μητρικη μαζι. να δω αν ο τεχνικος 8α δοκιμασει sli να δει τι φτεει.

Δημοσ.

Την αγόρασες 560 και θα σου πιστώσουν 140... μπα μου φαίνεται πολύ λίγο...

Εγώ είχα πάρει μια κάρτα ΑΤΙ 2900HD - 360euro. [multirama]

Μετά ένα χρόνο τα έφτυσε και ενώ είχε αποσυρθεί και αυτή αλλά και η επόμενη σειρά 3000, μου πίστωσαν 320euro.

Τελικά πήρα την 4870 - 230euro και ένα σκληρό με τα υπόλοιπα.

Δεν λέω ότι θα σου πιστώσουν 500euro αλλά όχι και 140.

Εγώ δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Πιστεύω κάτι σε 250-300euro.

Δημοσ.

Δεν λέω ότι θα σου πιστώσουν 500euro αλλά όχι και 140.

Εγώ δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Πιστεύω κάτι σε 250-300euro.

βασικα και εγο με 140 - 200 δεν 8α δεχτο μια και πληροσα 900ε συνολο και καπια Α πιοτητα αποδωσης τωρα το οτι δεν εχου να με καληξουν ειναι προβλημα τους και οχι δικο μου. αν δω οτι δεν με σιμφερει υπαρχει και η γραμη καταναλωτων να δω τι γινετε. σκεψου να παρεις 2χ295 σημερα και του χρονου να σου λενε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αν χαλασει. τελικα τι ρολο παιζει η εγγηση αν δεν την αλλαζουν. και αν καει πχ η cpu και αργοτερα εχουν κατεργι8οι οι 775 τι κανεις αλλαζεις μητρικη και ram?

με 300 το δεχομαι παντος και κανω την παπια με αλλα 140 παω για 295 η 285 και ειμαι ιδια και καλητερα σε επιδοσεις

Δημοσ.

Συμβουλή:

Θα πας στο κατάστημα και θα πας στον τεχνικό. Μην κάτσεις να μιλήσεις με τους υπαλλήλους.

Θα του μιλήσεις όμορφα αλλά με πυγμή και σε οτιδήποτε παράξενο σου πει θα εναντιωθείς με όμορφο αλλά ευθύ τρόπο.

Σε περίπτωση που σου πει κάποιο τρελό ποσό μην δεχτείς και επικοινώνησε με το ινστιτούτο καταναλωτών. Στη σελίδα του θα βρεις τρόπο επικοινωνίας.

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω καταφέρει να πίσω μια από της μεγάλες αλυσίδες ότι είχε πρόβλημα και να μου πιστώσουν όλο το ποσό για σκληρό 1 ΤΒ εξωτερικό 5 μήνες μετά την αγορά του.

Δεν είχε τίποτα, απλά βγήκαν τα καινούρια μοντέλα. :-):-)

Δημοσ.

pallicaris νταξ, ο TS δε ξέρει και ρωτάει, καλό είναι πριν του πούμε κάτι να γνωρίζουμε τι συμβαίνει και τι πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τι ΙΝΚΑ υφάκια και ιστορίες για αγρίους του λες του ανθρώπου?

Αν αποφασίσουν να του δώσουν μία κάρτα με αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις είναι καλυμμένοι.

Δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Μπορεί να την χρυσοπλήρωσε την κάρτα του κάποτε, αλλά τώρα μία αντίστοιχη τόσο αξίζει. (140€).

Αν εσένα σου φαίνονται λίγα, τότε πες μας πόσα πιστεύεις εσύ πως πρέπει να του πιστώσουν και βάση ποιας λογικής.

Δημοσ.

liopyr

το πρόβλημα δεν είναι τα 140ε αν ειχα μια δεν 8α με πείραζε καθόλου, το πρόβλημα είναι πως για τις ίδιες επιδόσεις θα πρέπει να διαθέσω άλλα 140ε λόγο οτι μου καταργούν το SLI και δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν βρίσκουν στις αποθήκες κάρτα ας παραγγέλλουν απο την XFX.

Δημοσ.

Ο νόμος δεν προβλέπει την περίπτωση που εσύ τις έχεις SLi όμως, δυστυχώς.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρος:

Είναι υποχρεωμένοι να στην αντικαταστήσουν με μία ίδια. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ίδια, με μία αντίστοιχων ή καλύτερων επιδόσεων.

Από εκεί και πέρα, είναι καλυμμένοι.

Αν καταφέρεις κάτι περισσότερο κατόπιν συνεννόησης μαζί τους έχει καλώς.

Αν δεν έχουν τέτοιες προθέσεις όμως, δεν μπορείς να τους αναγκάσεις ούτε να τους απειλήσεις με καταγγελίες κλπ.

Δημοσ.

όντως τα συστήματα που είναι φτιαγμένα και όχι έτοιμα λογικά είναι έτσι αλλά αν το σύστημα ήταν πακέτο τι γίνετε?

και οι 2 κάρτες είναι από το ίδιο μαγαζί αλλά διαφορετική αγορά.

Δεν νομίζω και εγώ να σου κάνουν πίστωση στην χαμηλότερη τιμή που είχε το προϊόν αλλά και από την άλλη είναι σαν να παίρνεις τσιγάρα και για ρέστα να σου δινει μαστιχες πχ των 10 λεπτων ενω τις αγοραζει 5λεπτα πάλι κέρδος έχει.

το παλικάρι που άλλαξε τροφοδοτικό στο παρακάτω ποστ τον κάνανε πίστωση στα λευτα που είχε το τροφοδοτικό.

Δημοσ.
pallicaris νταξ, ο TS δε ξέρει και ρωτάει, καλό είναι πριν του πούμε κάτι να γνωρίζουμε τι συμβαίνει και τι πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τι ΙΝΚΑ υφάκια και ιστορίες για αγρίους του λες του ανθρώπου?

Αν αποφασίσουν να του δώσουν μία κάρτα με αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις είναι καλυμμένοι.

Δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Μπορεί να την χρυσοπλήρωσε την κάρτα του κάποτε, αλλά τώρα μία αντίστοιχη τόσο αξίζει. (140€).

Αν εσένα σου φαίνονται λίγα, τότε πες μας πόσα πιστεύεις εσύ πως πρέπει να του πιστώσουν και βάση ποιας λογικής.

liopyr νταξ, ο φίλος ρωτάει και του λέω τη γνώμη μου για τον τρόπο που θα βγει κερδισμένος.

Τρόπος ο οποίος περναει σε όλα τα καταστήματα ακομα κι αν δεν σου αρεσει.

Δεν θα μου επιβάλεις τι γνώμη σου, ούτε πρόκειται να εξηγήσω σε οποιονδήποτε τι δική μου λογική.

Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το να σου πιστώσουν 140 ενώ έχεις δώσει 560, πρόβλημα δικό σου, άφησε όμως εμάς να κάνουμε ότι περναει από το χέρι μας, κατά των καταστημάτων που η πολιτική τους είναι πως θα σε εξαπατήσουν κερδοσκοπώντας εις βάρος σου.

Αυτά που σου είπα φίλε ahh1. Σίγουρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις.

Edit: A οταν τελικα σου δωσουν το πιστωτικο πες μας εε?

Δημοσ.
Συμβουλή:

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω καταφέρει να πίσω μια από της μεγάλες αλυσίδες ότι είχε πρόβλημα και να μου πιστώσουν όλο το ποσό για σκληρό 1 ΤΒ εξωτερικό 5 μήνες μετά την αγορά του.

Δεν είχε τίποτα, απλά βγήκαν τα καινούρια μοντέλα. :-):-)[/b]

Κάτι τέτοιες λογικές βλέπω και ζαλίζομαι με την κολο-νοοτροπία της ράτσας μας! Οκ δέχομαι ότι τα περισσότερα καταστήματα κοιτουν μόνο το κέρδος τους. Αλλά και έμεις δεν έχουμε το δικαίωμα να απαιτούμε από τους άλλους να είναι σωστοι οταν εμείς οί ίδιοι δεν είμαστε σωστοί!

Κάτι τέτοια βλέπω και λέω οτί καλά κάνουν τελικά μερικά καταστήματα και μας ζορίζουν με τις εγγύησεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...