poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω οτι δεν μενεις καθολου. Απλα αποσυγχρονιζει και συγχρονιζει ξανα ο Router. Πληρωνεις την ηρεμια σου στο ΟΤΕ τις περισσοτερες φορες. Βεβαια αν δεν σου τυχει προβλημα με αλλον παροχεα ειναι μια καλη λυση. Στο προβλημα ειναι το θεμα οπου αργουν πολυ η δεν το βρισκουν. Δεν θα ξεχασω ποτε που με πηρε τηλεφωνο ο ΟΤΕ για την βλαβη που δηλωσα στη Forthnet. Αφου μπερδεφτηκα σε καποια φαση! εστω και 5 λεπτα θα μεινεις χωρις.πρεπει να τραβηξουν καινουριο ραζιμι στον γενικο κατανεμητη του οτε.αναλογως ποση ορεξη εχει ο τεχνικος μπορει να παρει απο 2 λεπτα μεχρι παραπανω.απο εκει και περα μετα σε μερικες εταιρειες πρεπει να μεταφερθει η φορητοτητα για να παιξει και το τηλ σε εισερχομενες κλησεις οπως και να βγουν Username και Password για να παιξει το adsl.σε μερικες εταιρειες στα στελνουν προκαταβολικα πχ forthnet.η γινεται auto configured το ρουτερ οταν μπει πανω στην γρμαμη. μολις διαβασα στην αιτηση-συμβαση που υπεγραψα λεει οτι σε περιπτωση που η συμβαση λυθει πριν το 12μηνο τοτε ο πελατης θα χρεωθει εφαπαξ το τελος απενεργοποιησης. και ρωτω μονο αυτο πληρωνω? γιατι δε λεει κατι αλλο.... σε ολες τις εταιρειες ισχυει πλεον αυτο για διαφορους λογους.να βγουν τα λεφτα του εξοπλισμου ,να μην διακοψει ο πελατης ευκολα. α μονο τα 75 πληρωνω? εγω νομιζα και τιποτα παγια μεχρι το τελος του χρονου σε μερικες περιπτωσεις ζητανε παγια .σε αλλες απλα τα 75 αυτα ευρω.σε αλλες εταιρειες στον μηνα αμα διακοψεις μπορει να ειναι 100 ευρω και καθε μηνας που περναει να μειωνεται.ετσι ηταν Tellas καποτε ωραια μου εδιωξες μεγαλο βαρος γιατι παιζει να παω στρατο το καλοκαιρι οποτε παιζει να το κοψω μεχρι το καλοκαιρι θα εχεις φαει ηδη το μισο πακετο οποτε ισως και σε συμφερει να το κρατησεις.
akis_supernatural Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 παιδια τελικα το ακυρωσα το connx γιατι ειδα οτι δε με συμφερε καθολου.εκανα χθες την online αιτηση και χθες το απογευμα εστειλα τα δικαιολογητικα με φαξ. τωρα τι γινεται? δεν ειχα καμια ενημερωση ακομη στο κινητο μου
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 παρτους κανα τηλεφωνο και ελπιζω επειδη ειναι connex να μην εχει φτασει ηδη στο σταδιο ενεργοποιησης και μετα σου πουν εμεις σε ενεργοποιησαμε τωρα πληρωσε τελος απενεργοποιησης.
akis_supernatural Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πηγα παλι στο Γερμανο χθες και ολα οκ μου ειπαν οτι ακυρωθηκε. τωρα εκανα αιτηση στη hol με 3 μηνες δωρο και περιμενω απο βδομαδα τον εξοπλισμο
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 απλα υπολογισε ανετα 20 ημερες για ενεργοποιηση.
akis_supernatural Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον επανερχομαι.... το Σαββατο παρελαβα το ρουτερ ενα wlan 3 ειναι ελπιζω να ειναι καλο..... αλλα μου κανει περιεργεια που δε μου εχει ερθει ακομη μηνυμα για πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.....
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Περιμένεις στο ακουστικό σου η μαλλον στο sms σου
akis_supernatural Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) απο υπομονη αλλο τιποτα.... ειδικα με αυτους που μπλεξαμε για να εχεις ιντερνετ ολοκληρες διαδικασιες... απλα πιστευα οτι θα επρεπε μεχρι στιγμης να εχω μια ενημερωση update 7/12 σημερα μου ηρθε μηνυμα ως ημερομηνια ενεργοποιησης τη Δευτερα. μακαρι να γινει ετσι. πολυ γρηγορα θα ενεργοποιηθω. μιλαμε και για νεα γραμμη οχι φορητοτητα... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από akis_supernatural
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον επανερχομαι.... το Σαββατο παρελαβα το ρουτερ ενα wlan 3 ειναι ελπιζω να ειναι καλο..... αλλα μου κανει περιεργεια που δε μου εχει ερθει ακομη μηνυμα για πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης..... wlan 3?τι ειναι αυτο?τι εταιρεια ειπαμε??οτι εστειλαν το ρουτερ δεν σημαινει κατι.ο οτε δινει την ημερομηνια ενεργοποιησης και ειδικα στην νεα γραμμη αναμεινατε.οχι βιασυνες απο υπομονη αλλο τιποτα.... ειδικα με αυτους που μπλεξαμε για να εχεις ιντερνετ ολοκληρες διαδικασιες... απλα πιστευα οτι θα επρεπε μεχρι στιγμης να εχω μια ενημερωση update 7/12 σημερα μου ηρθε μηνυμα ως ημερομηνια ενεργοποιησης τη Δευτερα. μακαρι να γινει ετσι. πολυ γρηγορα θα ενεργοποιηθω. μιλαμε και για νεα γραμμη οχι φορητοτητα... επειδη ο οτε μπορει να ερθει μεχρι το σπιτι.το κουδουνακι να γραφει το ονομα σου να υπαρχει προσβαση στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και ελπιζω καποιος να ανοιξει την πορτα.γιατι πολλες φορες ο οτε οκ ενεργοποιει απο το καφαο και φευγει ενω καποιοι αλλοι πανε και στο σπιτι.και αμα βρουν κλειστα η κλειδωμενο κατανεμητη μπορει να ριξουν reject και μετα θαπεριμενεις αλλη μια βδομαδα να ξαναρθουν.αλλες φορες ειδικα σε μαιζονετες μονοκατοικιες βρισκουν κλειδωμενα η δεν βρισκουν αριθμο η ονομα και γεια σας.
akis_supernatural Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 wlan 3?τι ειναι αυτο?τι εταιρεια ειπαμε??οτι εστειλαν το ρουτερ δεν σημαινει κατι.ο οτε δινει την ημερομηνια ενεργοποιησης και ειδικα στην νεα γραμμη αναμεινατε.οχι βιασυνες επειδη ο οτε μπορει να ερθει μεχρι το σπιτι.το κουδουνακι να γραφει το ονομα σου να υπαρχει προσβαση στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και ελπιζω καποιος να ανοιξει την πορτα.γιατι πολλες φορες ο οτε οκ ενεργοποιει απο το καφαο και φευγει ενω καποιοι αλλοι πανε και στο σπιτι.και αμα βρουν κλειστα η κλειδωμενο κατανεμητη μπορει να ριξουν reject και μετα θαπεριμενεις αλλη μια βδομαδα να ξαναρθουν.αλλες φορες ειδικα σε μαιζονετες μονοκατοικιες βρισκουν κλειδωμενα η δεν βρισκουν αριθμο η ονομα και γεια σας. το netfaster wlan3 μου εδωσαν απο hol. η αληθεια ειναι οτι κατω στο κουδουνι δεν εχω ονομα αλλα και κανενας αλλος δεν εχει. ειχα ξανακανει νεα συνδεση στη forthnet και δε χρειαστηκε να ανεβουν σπιτι αλλα και οι υπολοιποι που εχουν ιντερνετ ειναι χωρις ονομα απο κατω αλλα ενεργοποιηθηκαν κανονικα. κατω το κουτι των τηλεφωνων δεν ειναι κλειδωμενο εχουν προσβαση. η μοναδικη φορα που χρειαστηκε να μπει σπιτι ηταν οταν εγινε η ενεργοποιηση. σε πολυκατοικια ειμαι. οποτε δεν υπαρχει νομιζω λογος να μου ριξουν reject...
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 το netfaster wlan3 μου εδωσαν απο hol. η αληθεια ειναι οτι κατω στο κουδουνι δεν εχω ονομα αλλα και κανενας αλλος δεν εχει. ειχα ξανακανει νεα συνδεση στη forthnet και δε χρειαστηκε να ανεβουν σπιτι αλλα και οι υπολοιποι που εχουν ιντερνετ ειναι χωρις ονομα απο κατω αλλα ενεργοποιηθηκαν κανονικα. κατω το κουτι των τηλεφωνων δεν ειναι κλειδωμενο εχουν προσβαση. η μοναδικη φορα που χρειαστηκε να μπει σπιτι ηταν οταν εγινε η ενεργοποιηση. σε πολυκατοικια ειμαι. οποτε δεν υπαρχει νομιζω λογος να μου ριξουν reject... α netfaster.Εγραψες σκετο wlan3 Και κολλησα.ναι κανονικα υπο νορμαλ συνθηκες γινεται αυτο που λες.ακομα και αν δεν βρουν ανοιχτα ενεργοποιουν απο το καφαο και αν παιξει επαιξε αν οχι απλα μπαινει βλαβη αφου δεν μπορουν να τεσταρουν στον κατανεμητη.αλλα ναι εχω δει σε φιλο που δεν βρηκαν ανοιχτα και εριξαν reject απο τον οτε και περιμενε μετα μια βδομαδα για να ξαναρθει ο τεχνικος.σπανια περιπτωση απλα μαλλον ο τεχνικος του οτε το πηγε κατα γραμμα και τελειως τυπικα .και εχω δει καμποσα reject για τετοιους λογους πιο πολυ ειδικα σε μονοκατοικιες που ειναι και πιο δυσκολη η προσβαση .το 90 τις 100 απο αυτα δεν ειχαν πραγματι το ονομα του ιδιοκτητη στο κουδουνι..
akis_supernatural Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 α netfaster.Εγραψες σκετο wlan3 Και κολλησα.ναι κανονικα υπο νορμαλ συνθηκες γινεται αυτο που λες.ακομα και αν δεν βρουν ανοιχτα ενεργοποιουν απο το καφαο και αν παιξει επαιξε αν οχι απλα μπαινει βλαβη αφου δεν μπορουν να τεσταρουν στον κατανεμητη.αλλα ναι εχω δει σε φιλο που δεν βρηκαν ανοιχτα και εριξαν reject απο τον οτε και περιμενε μετα μια βδομαδα για να ξαναρθει ο τεχνικος.σπανια περιπτωση απλα μαλλον ο τεχνικος του οτε το πηγε κατα γραμμα και τελειως τυπικα .και εχω δει καμποσα reject για τετοιους λογους πιο πολυ ειδικα σε μονοκατοικιες που ειναι και πιο δυσκολη η προσβαση .το 90 τις 100 απο αυτα δεν ειχαν πραγματι το ονομα του ιδιοκτητη στο κουδουνι.. στη χειροτερη και αλλη μια βδομαδα να καθυστερησει και παλι πολυ γρηγορα ειναι... θα ενημερωσω τη Δευτερα. ελπιζω να πανε ολα καλα!!
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 απλα οπως ειπα ειναι μια εξαιρεση αυτο δεν σημαινει οτι γινεται παντα.απλα μπορεις εστω για αυτην την βδομαδα να βαλεις και ενα ονοματακι στο κουδουνι και μετα το βγαζεις.απλα για να μην παιδευτεις one in a million.good luck to reject το ριχνει ο τεχνικος του οτε οχι ο παροχος.
akis_supernatural Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 απλα οπως ειπα ειναι μια εξαιρεση αυτο δεν σημαινει οτι γινεται παντα.απλα μπορεις εστω για αυτην την βδομαδα να βαλεις και ενα ονοματακι στο κουδουνι και μετα το βγαζεις.απλα για να μην παιδευτεις one in a million.good luck to reject το ριχνει ο τεχνικος του οτε οχι ο παροχος. εγω να βαλω ονομα αλλα λογικα οτι εγινε εγινε. γιατι για να μου εβγαλαν ημερομηνια ενεργοποιησης θα το βρηκαν λογικα...
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εγω να βαλω ονομα αλλα λογικα οτι εγινε εγινε. γιατι για να μου εβγαλαν ημερομηνια ενεργοποιησης θα το βρηκαν λογικα... nope.Η ημερομηνια ενεργοποιησης βγαινει χωρις να εχει ερθει τεχνικος συνηθως. εκεινη την ημερα θα βγει ο τεχνικος και θα δει ολα τα υπολοιπα.απερχομενα κεντρικα κτλ και θα ερθει για την μεικτονομηση.μια φορα βγαινει δεν βγαινει μια πριν και μιαμετα.αμα ηταν θα την ενωνε απο πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα