Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικά πράγματα και καταστάσεις πραγματικά μπορούν να σε τρελάνουν. Το πιστεύω.

Σήμερα ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ σπίτι μου.

Μέτρησε στη πρίζα που έχω το Router, με το δικό μου καλώδιο είδε 6mbit.

Είδε ότι είχα βάλει ανάποδα το φίλτρο. Το είχα βάλει στο τηλέφωνο και όχι στη πρίζα και μου τόνισε ότι τα φίλτρα έχουν κατεύθυνση.

Το έβαλε λοιπόν σωστά, μέτρησε πάλι και βρήκε 8+mbit.

Μάλιστα μου είπε ότι το μηχάνημα κλέβει και 1,5-2mbit, άρα να υπολογίζω 10.

Του είπα ότι δεν είναι δυνατόν. Δυστυχώς είχε και διακοπή ρεύματος και δεν μπορούσα να του δείξω τι συμβαίνει με τους δικούς μου Routers.

Το Sagem Fast 2404, μου είπε ότι είναι καλύτερο από το USR 9108.

Αυτό που έκανε απ' ότι μου είπε, ήταν να κόψει και να ενώσει ξανά το καλώδιο μου στο καφάο.

Όπως και να έχει πλέον είμαι στα 4mbit......

Παράξενα πράγματα............

• Απαντ. 713
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τα υπάρχοντα ΚΑΦΑΟ όχι, αλλά ο ΟΤΕ που περνάει οπτικές πχ στου Ζωγράφου αλλάζει και τα ΚΑΦΑΟ με καμπίνες που έχουν κατάλληλο εξοπλισμό...

Ε τότε πως να κάνουν επενδύσεις οι εναλλακτικοί όταν ο ΟΤΕ έχει ξεμείνει στο 1940; Τώρα που θυμήθηκε ο ΟΤΕ να αλλάξει, οι άλλοι έχουν ήδη στρώσει τα δίκτυα τους. Το ότι τώρα το έκανε ο ΟΤΕ και όχι όταν έπρεπε, μου φαίνεται πως είναι στρατηγική του τύπου "άστους να φάνε τα λεφτά τους σε χαλκό κι εγώ μετά θα γίνω μάγκας με τις οπτικές".

Σόρρυ, αλλά από τον οργανισμό που έχει στον έλεγχο του κρίσιμη υποδομή της χώρας (last mile), εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον ανήθικο.

Όπως και να έχει πλέον είμαι στα 4mbit......

Περίμενε να έρθει το VDSL και να πας 50! :-)

Ότι να ναι...τεχνική υποστήριξη που τα σπάει... :) στην Αρτέμιδα θυμάμαι και άλλη μια περίπτωση που είχε ένα attn στο Θεό...εσύ ήσουν;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γιατί νομίζεις ότι έχουν τα λεφτά για να τις κάνουν ή ότι έχουν το απαραίτητο bandwidth με εξωτερικό? εδώ μπουκώνουν με τις adsl2+ που πάνε μέχρι 24mbit και δεν συγχρονίζουν όλοι υψηλά, με το VDSL που η πλειοψηφία θα συγχρονίζει στα 30 & 50mbit τι θα γίνεται νομίζεις? θα γελάνε μέχρι και στην Αφρική!!!

αυτό είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει ποτέ μου...

Δημοσ.
αυτό είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει ποτέ μου...

Ξέρω και καλύτερα...αλήθεια :-)

με το VDSL που η πλειοψηφία θα συγχρονίζει στα 30 & 50mbit τι θα γίνεται νομίζεις

Καλά κάτσε να έρθει πάντως. Ένα από τα θέματα που διάβαζα σήμερα αφορούσε στο Info Com στο οποίο αναφέρθηκε επίσημα ότι το πρόβλημα των εναλλακτικών με το VDSL είναι ότι η υποδομή που αναπτύσεται προκαλεί παρεμβολές στο υπάρχον ADSL δίκτυο και εκεί είναι η διαμάχη με την ΕΕΤΤ.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά από ότι έχω διαβάσει έχει βρεθεί κάποιου είδους λύση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε νομίζω πως έχει βρεθεί, καθώς ακόμα εκρεμμεί η υπόθεση στην ΕΕΤΤ. Παρ' όλα αυτά τα έργα προχωράνε... τι να πεις, θα δείξει :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Conn-x 24 Mbps + local and long distance calls + 60' mobile calls € 45,50 Monthly Charge

+

Απεριόριστες κλήσεις προς 46 διεθνείς προορισμούς € 6,20 Μηνιαίο τέλος

+

Αναγνώριση Κλήσης (CLIP) Χρέωση: € 1,23 /μήνα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

thresh η μονη απαντηση για ολα αυτα που λες ειναι μια.ο οτε κανει οτι κανει α.γιατι τοσα χρονια μας εχει παρει τα απειρα λεφτα.τωρα τα παιρνει και απο τους πελατες και απο τους εναλακτικους.και αν δεν ηταν οι εναλακτικοι ακομα θα πληρωναμε τα αστικα.οποτε αυτο με το vdsl μονο ο οτε εχει λεφτα να το κανει.οποτε ας το ξεκινησει ο οτε και μετα βλεπουμε τι θα γινει.και προς θεου.θα ειναι μαζοχια να περναει ο καθενας 200 οπτικες ινες.μας εχουν σκισει στο σκαψιμο φαντασου να γινεται αυτο συνεχεια.και συν οτι διπλα στο καφαο δεν υπαρχει χωρος να μπουν 10 καμπινες.στο φιναλε αν θελει ο οτε ας αφησει ολο το δικτυο σε αλλη εταιρεια και ας γινει ιδωτικος τελειως σαν του εναλακτικους.και σε 10 μηνες θα εχει κλεισει μετα.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλα μπορει να ειναι και για αναβαθμιση οχι υποχρεωτικα για vdsl.γιαατι για vdsl πχ ζωγραφου ειναι ετοιμα αλλα και τι με αυτο???

Δημοσ.

Καλα ναι έχεις δίκιο αλλα βλέπεις ρε παιδί μου κάτι κινείται ομως σε αυτην την χώρα που διαλύεται. Αν ειναι βέβαια να γίνει ο δρόμος παλι χωράφι (που ειναι ηδη) με τα μπαλώματα να μας λείπει εκτος του οτι δεν ξέρω αν ειναι οπτικές ειναι ασφαλής κατι απο αυτα τα μπαλώματα και μετα φορτηγά να περνάνε απο επανω :mad:

Δημοσ.

Καλα ναι έχεις δίκιο αλλα βλέπεις ρε παιδί μου κάτι κινείται ομως σε αυτην την χώρα που διαλύεται. Αν ειναι βέβαια να γίνει ο δρόμος παλι χωράφι (που ειναι ηδη) με τα μπαλώματα να μας λείπει εκτος του οτι δεν ξέρω αν ειναι οπτικές ειναι ασφαλής κατι απο αυτα τα μπαλώματα και μετα φορτηγά να περνάνε απο επανω :mad:

κανονικα ειναι ασφαλης .στην πραξη οχι.δηλαδη ανετα μπορει να κοπει αμα καει καμια δεη να σκαψει αμα παει καμια ευδαπ καμια του φυσικου αεριου κτλ.

θεωρητικα υπαρχουν σχεδια που περνανε και δεν πρεπει να σκαψουν εκει.στην πραξη παρολο που υπαρχουν σχεδια παρολο που το μπαλωμα φαινεται ακομα γιατι δεν στρωνουν τους δρομους παρολα αυτα εχουν κοπει αρκετες φορες.παιρνει ο αλλος τον εσκαφεα με την μυτη μπροστα και τρυπαει οπου νανε.στα @@ του.,αυτος θα πληρωσει αμα γινει ζημια σε οπτικη?οχι .αυτος κοιταει να κανει την δουλεια του και ας κανει οτι ζημια να νε.μονο της δεη δεν τολμαει κανεις να κοψει γιατι θα γινει ιπταμενος.κατα τα αλλα ναι οταν περνανε φορτηγα υπαρχει θεμα.το λεω α.αν πας στο δρομο που ειναι η med nautilus μεταμορφωση ο δρομος ειναι σκαμενος απειρες φορες για οπτικες ινες.φαινονται απειρες γραμμες στο δρομο και τα χαζομπαλωματα απο πανω.med= datacenter.επειδη ομως ο δρομος δεν εχε στρωθει ποτε και σκαψε σκαφε συν οτι περνανε πολλες φορες φορτηγα μεγαλα απο εκει ο δρομος εχει κανει κατι τρυπες να με το συμπαθειο.ζητημα χρονου ειναι να γινει καμια ζημια.επισης μια αλλη φορα μετα απο βροχη εγινε καθιζηση οδοστρωματος και ειχε κοπει οπτικη ινα που πηγαινε στο The mall.οταν ειναι κουφιος ο δρομος απο κατω και με βροχες τρωγεται περναει και το φορτηγο και ολα κομπλε.εδω βλεπεις σε σημεια που περνανε λεοφωρεια πχ λωριδες η ασφαλτος να εχει γινει πιτα και μετα οταν πας να αλλαξεις λωριδα καταλαβαινεις οτι κανει βουναλακι.ειδικα σε μερικα σημεια ειναι πολυ εντονο αυτο (σε μερικους δρομους)

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...