Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ πότε θα το πάρουν απόφαση οι "εναλλακτικοί" πελάτες "εναλλακτικών" εταιρειών ότι για 3-4 ευρώ που είναι η διαφορά δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι πελάτης του ΟΤΕ, ειδικά όταν εκτός απ την τιμή σε όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να ενδιαφέρουν έναν συνδρομητή είναι καλύτερος.

Έχει γίνει κλασική περίπτωση Έλληνα ο ΟΤΕ, που κράζουν όλοι χωρίς να ξέρουν το γιατί. Ακόμα δεν μας έβαλε οπτικές ίνες που έχουν έξω και δε μπορεί η γιαγιά μου με τα 15Mbps να κατεβάσει κάτι συνταγές που θέλει. Το VDSL είναι άχρηστο θέλουμε οπτικές ίνες τώρα γιατί είχαμε και στο χωριό κλπ..

Ειλικρινά πριν κλείσει το Τρωκτικό κάθε μα κάθε μέρα διάβαζα 20 καταγγελίες για τον κάθε εναλλακτικό. Έχω πόσους γνωστούς και παραπονιούνται και αυτοί και έχω άλλους τόσους με conx μαζί και εγώ και ειλικρινά (όσοι δεν έχoυν conx μπορεί να δυσκολεύονται να το πιστέψουν) δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Άμα δεν κλάψουν και δε μιζεριάσουν όμως μερικοί δε μπορούν.

• Απαντ. 713
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά, τι έγινε με τον ΟΤΕ, ανέβασε τις τιμές τόσο πολύ?

http://www.connx.gr/Default.aspx?MenuID=121

Με 45Ευρώ δεν έχει πλέον 24mbit και απεριόριστα αστικά???

Υποχρεωτικά πρέπει να πάρει κάποιος και connxTV?

Edit:

Πήρα τηλέφωνο και έκανα αναβάθμιση από 2 σε 24mbit. Έχω 41atte.

Μου είπε ότι ισχύει η προσφορά που ήξερα, δηλαδή στα 45. Τέλος πάντων δεν έβαλα κάποιο πακέτο για δωρεάν τηλέφωνα, απλά μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει κάπου στο Site.

Πριν λίγο πήγα να κατεβάσω και κατεβάζω με 500kb/s.

Λέω, δεν είναι δυνατόν.

Μέσα σε μία μέρα και μάλιστα Σάββατο με έβαλαν από 2mbit σε 24mbit.

Τι να λέμε τώρα?

Συγκεκριμένα 6200Down/830Up.

Δημοσ.

@Heatspreader: Τωρα που εχω ΟΤΕ πληρωνω

16 ευρω/μηνα τελη isdn

17 ευρω/μήνα 2mbit ADSL

15 ευρώ/μηνα Απεριοριστα υπεραστικα κλπ κλπ

Αν παω σε αυτο http://www.connx.gr/Default.aspx?MenuID=138

που εχει αυτα που εχω και εγω σε ενα πακετο δεν θα ειναι

41.50 + 16 τελη isdn?

Δημοσ.

16 ευρω/μηνα τελη isdn

17 ευρω/μήνα 2mbit ADSL

41.50 + 16 τελη isdn?

Σαν πολλά δεν είναι ρε παιδιά?

Δημοσ.

16 ευρω/μηνα τελη isdn

17 ευρω/μήνα 2mbit ADSL

41.50 + 16 τελη isdn?

Αφορά οικιακούς πελάτες. Απαραίτητη προϋπόθεση η 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN), €15,25. Για γραμμή ISDN η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €4,31. Για το πακέτο Conn-x Internet + Ομιλία ορισμένου χρόνου, ο ρυθμός κάλυψης του χρόνου ομιλίας είναι ανά λεπτό και οι υπεραστικές και αστικές εκτός πακέτου χρεώνονται με την ονομαστική τιμή του καταλόγου αστικής με βήμα χρέωσης το λεπτό. Για τις κλήσεις προς κινητά, μετά την εξάντληση του χρόνου ομιλίας, θα ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος του ΟΤΕ για κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας.Η δυνατότητα συνδυασμού με το πρόγραμμα Εξωτερικό άφορά αποκλειστικά τα πακέτα Conn-x Internet + Ομιλία με απεριόριστο χρόνο ομιλίας.

:-) .

• Super Moderators
Δημοσ.

thnx man, θα το έχω να το δείχνω πλέον...

τα 45.50 για το double play του ΟΤΕ είναι πολύ δελεαστικά πάντως

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό το θέμα, όσον αφορά το πως θα διατεθεί το VDSL.

Και κάθομαι και αναρωτιέμαι, όταν προγραμματίζεις και κάνεις επενδύσεις € 90 εκατ., δεν έχεις φροντίσει να τα έχεις λυμένα αυτά τα θέματα;

Άντε να δούμε μήπως με τη νέα διοίκηση αλλάξει και η νοοτροπία του οργανισμού να ξοδεύει χωρίς προγραμματισμό λεφτά (που έχει μαζέψει τόσα χρόνια από τις υπερτιμολογήσεις άθλιων υπηρεσιών).

• Super Moderators
Δημοσ.

λυμένο το θέμα του κάθε λιγούρη εναλλακτικού που θέλει να έχει μερίδιο στην πίτα χωρίς να έχει ρίξει euro για δίκτυο VDSL? εδώ το bandwidth που έχουν δεν την παλεύει για aDSL2+ θα την παλέψει για VDSL?

Δημοσ.

Α το έχουμε χάσει τελείως... sorry κιόλας, αλλά ο "κάθε λιγούρης εναλλακτικός" έκατσε κι έστρωσε ίνες σε όλη την Ελλάδα με ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά και ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ενώ ο πολύ καλός και άγιος ΟΤΕ εδώ και 50 χρόνια έχει γδύσει όλη την Ελλάδα.

Εκτός και αν είμαι ο μόνος εδώ που έχει πληρώσει λογαριασμό τηλεφώνου (μόνο τηλεφώνου) 80.000 δρχ (~300€) και ο μόνος που για να μπαίνω σε Pstn με 56Κ πλήρωνα αστική χρέωση (δλδ πάλι 100k δρχ.)

Σόρρυ κιόλας, αλλά έτσι κι εγώ γίνομα μάγκας!!!

Αντί να πούμε κανα σοβαρό λόγο για σοβαρές επενδύσεις που γίνοντα στη χώρα και αντί να ανάψουμε κάνα κερί στους εναλλακτικούς που ήρθαν κι έριξε τις τιμές ο ΟΤΕ, καθόμαστε και τους θάβουμε!

Δεν είναι τυχαίο που επιζούν αυτοί που επιζούν, όπως δεν είναι τυχαίο που κλείνουν αυτοί που κλείνουν. Αυτοί που κάνουν επενδύσεις φαίνονται, αυτοί που κάνουν αρπαχτές φαίνονται και αυτοί που ανησυχούν και ψάχνονται επίσης φαίνονται!

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι ίνες που έστρωσαν οι εναλλακτικοί είναι μέχρι τα Α/Κ της εκάστοτε περιοχής που υποστηρίζουν (δλδ μέχρι τα dslam), στο VDSL όμως οι οπτικές είναι μέχρι τα ΚΑΦΑΟ που είναι και το πιο δύσκολο μέρος της δουλειάς και ΚΑΝΕΝΑΣ εναλλακτικός δεν έχει ρίξει ούτε ένα εκατοστό οπτικής ίνας μετά τα DSLAM! Προφανώς λοιπόν χωρίς νέα έξοδα θέλουν μερίδιο της νέας αγοράς, τσαμπατζήδες!

Α το έχουμε χάσει τελείως...

να το βρείτε αν το έχετε χάσει

Εκτός και αν είμαι ο μόνος εδώ που έχει πληρώσει λογαριασμό τηλεφώνου (μόνο τηλεφώνου) 80.000 δρχ (~300€) και ο μόνος που για να μπαίνω σε Pstn με 56Κ πλήρωνα αστική χρέωση (δλδ πάλι 100k δρχ.)

μόνος? το anta θηλυκό δεν είναι? :o

Δημοσ.
ΚΑΝΕΝΑΣ εναλλακτικός δεν έχει ρίξει ούτε ένα εκατοστό οπτικής ίνας μετά τα DSLAM

Από εκεί και μετά δεν αρχίζει το last mile; αυτό δεν είναι που ρυθμίζεται από την ΕΕΤΤ και υποχρεούται ο ΟΤΕ να συντηρεί και υποστηρίζει;;; Εγώ αυτά εχω μάθει...

μόνος? το anta θηλυκό δεν είναι?

το anta ναι, το "n" όμως;;; :-Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.
Από εκεί και μετά δεν αρχίζει το last mile; αυτό δεν είναι που ρυθμίζεται από την ΕΕΤΤ και υποχρεούται ο ΟΤΕ να συντηρεί και υποστηρίζει;;; Εγώ αυτά εχω μάθει...

το last mile είναι ο χαλκός, αλλά στο VDSL ο χαλκός θα χρησιμοποιείται μετά το ΚΑΦΑΟ όχι μετά το DSLAM όπως είναι στις adsl. Γιατί λοιπόν δεν ρίχνουν και αυτοί οπτικές ίνες μέχρι τα ΚΑΦΑΟ (να βάλουν και δικές τους καμπίνες), όπως έκαναν μέχρι τα DSLAM για την adsl και μετά να παίξουν με χαλκό? προφανώς επειδή τα έξοδα είναι μεγάλα...

Δημοσ.

ήταν συμβατά τα ΚΑΦΑΟ με οπτικές; Μπορούσαν να στρώσουν μέχρι εκεί οπτικές ή δεν τους το επέτρεπε ο εξοπλισμός του ΟΤΕ στα ΚΑΦΑΟ;

Δε μου φαίνεται λογικό να αγοράζουν ξέχωρα χαλκό και ξέχωρα οπτικές (ο χαλκός δεν είναι τσάμπα, οικονομίες κλίμακας δίνουν σημαντική μείωση κόστους σε τέτοιες περιπτώσεις κλπ)...

• Super Moderators
Δημοσ.

τα υπάρχοντα ΚΑΦΑΟ όχι, αλλά ο ΟΤΕ που περνάει οπτικές πχ στου Ζωγράφου αλλάζει και τα ΚΑΦΑΟ με καμπίνες που έχουν κατάλληλο εξοπλισμό...

όπως καταλαβαίνεις οι εναλλακτικοί θα παίξουν στο VDSL με ΑΡΥΣ όπως ήταν στην αρχή το adsl και όχι με LLU που παίζουν τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...