Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 713
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχετε ακουσει τι σκοπευουν να κανουν με το Γ' ΚΠΣ εκτος απο το να εγκαταστισουν δορυφορικο ιντερνετ....οσοι εχετε παρατηρησει και αναρωτιεστε γιατι σκαβουν και περνανε συνεχεια καλωδια οπτικων ινων στους δρομους ειναι γιατι μεχρι το 2010 ολη η Αθηνα και θεσσαλονικη ( τουλαχιστον ετσι λενε ) θα εχει το FTTH ( fiber to the home ) και σκοπευουν ( ακουσων ακουσων ) μεχρι το 2012 να εχουν και 2 εκατ. χρηστες που θα εχουν ατομικο καλωδιο οπτικων ινων στο σπιτι τους ... αντε μεχρι το 2010 το βαζουν το συστημα...τα 2 εκατ. σε χρηστες που θα τα βρουν οταν με το απλο dsl οι χρηστες απο το 2006 μεχρι τωρα εχουν φτασει το 1 εκατ. και κατι;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσωπικά να σας πω.. Έχω δώσει και 30 Ευρώ πάγιο στον ΟΤΕ για ADSL και 30 για το σταθερό που χωρίς αυτό δεν γίνετε γραμμή ίντερνετ.Άλλαξα εταιρεία και πήγα στο ιδιοτικό δίκτυο μιας εταιρείας στην οποία πληρώνο πιο κάτω απο τα μισά χρήματα σε σχέση με τις παραπάνω τιμές και είμαι κατα ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις.Τώρα πια πέρνουν αξία τα λεφτά μου εκεί που τα δίνω.Ενώ στον ΟΤΕ ?Πλήρωνα την λαμαρίνα για χρυσάφι (που δεν ήταν καν ούτε λαμαρινα).Έδινα τόσα λεφτά και δεν έπερνα τίποτα.Ευτυχώς που δημιουργήθηκαν και οι ιδιοτικές εταιρείες τηλεφωνείας και ίντερνετ και βλέπουμε και εμείς μια άσπρη μέρα πάνω σε αυτά τα θέματα αλλιώς ο ΟΤΕ θα μας συνέχειζε να μας κλέβει με τις κομπίνες του.

Συγκεκριμένα πριν αλλάξω δίκτυο και πάω στα ιδιοτικά ψαχνόμουνα.Είχα ρωτήση μέχρι και μέσα στον ΟΤΕ για ένα καλό ιδιοτικό δίκτυο και μου απάντησαν οτί θα έχουν πολλά προβλήματα,θα έχουν παλία μηχανήματα,και οτί το πάνω χέρι θα το έχει πάντα ο ΟΤΕ.

Όταν ρώτησα δηλαδή τι εννοεί το πάνω χέρι μου απάντησε οτί όταν κάνει κάποιος συνδρομιτης μία σύνδεση CONNX του δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα της γραμμής και στην ταχύτητα της, ενώ σε έναν συνδρομιτη ιδιοτικής εταιρείας θα του δώσουν τα χειρότερα και σε ποιότητα και σε ταχύτητα και οτί ακόμη κατα χρονικά διαστήματα θα του μειώνεται η ταχύτητα του ίντερνετ για να εξυπηρετεισουν πρώτα τους συνδρομιτες του ΟΤΕ.Ναι σωστά διαβάσατε πρώτα οι συνδρομιτές του ΟΤΕ!Φυσικά αυτά που μου διηγήθηκαν δεν είναι σύμφωνα με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι ιδιοτικες εταιρείες με τον ΟΤΕ και ο μόνος λόγος που μπορούν να το διαπράξουν αυτό είναι για να δυσαρεστήσουν τους πελάτες των ιδιοτικών δικτύων σταθερής τηλεφωνείας.

Από μόνο του αυτό αποδεικνύει οτί οι δήθεν επαγγελματίες του κολλοσού ΟΤΕ έχουν πέσει έξω τα στρατηγικά τους σχέδια και η μόνη τους λύση είναι οι τραμπουκιές από τους υπαλλήλους του προς τους απλούς και ανημέρωτους καθημερινούς τους πελάτες.

Όσο για τον εξοπλισμό των ιδιοτικών δικτύων θα σας πώ ένα.

Ήμουν παρών μέσα στις εγκαταστάσεις ενός ιδιοτικού δικτύου που στεγαζόταν μέσα σε ένα δωμάτιο (Που ήταν νοικιασμένο από την ιδιοτικη εταιρεία) μέσα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΟΤΕ σε μία περιοχή της Αθήνας.Όλα τα μηχανήματα DSLAM κτλ. τις ιδοτικής εταιρείας ήταν ακριβώς τα ίδια και ολοκαίνουργια μοντέλα με του ΟΤΕ και οι τεχνικοί που κάναν την εγκατάσταση ήταν της ίδιας εταιρείας (SIEMENS) που χρησημοποίησε και ο ΟΤΕ για να περάσει παλαιότερα τις δικίες του εγκαταστάσης.

Οπότε πιστέυω οτί αν όχι όλες αλλά οι πιό γνωστές μεγάλες ελληνικές ιδιοτικές εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας είναι ισάξιες σε υποδομή με τον ΟΤΕ και ανώτερες σε Marketing και επαγγελματισμό.

Δημοσ.

Φιλε Apostolis οντως σου εχουν αναφερει κατι τετοιο απο τον οτε;Αυτο το ρωταω γιατι οταν αλλαξα παροχο,ο οποιος χρησιμοποιηει το δυκτιο του οτε για να μου παρεχει τηλεφωνο και internet παρατηρησα αρκετα μεγαλη πτωση του download.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, τι έγινε με τον ΟΤΕ, ανέβασε τις τιμές τόσο πολύ?

http://www.connx.gr/Default.aspx?MenuID=121

Με 45Ευρώ δεν έχει πλέον 24mbit και απεριόριστα αστικά???

Υποχρεωτικά πρέπει να πάρει κάποιος και connxTV?

Edit:

Πήρα τηλέφωνο και έκανα αναβάθμιση από 2 σε 24mbit. Έχω 41atte.

Μου είπε ότι ισχύει η προσφορά που ήξερα, δηλαδή στα 45. Τέλος πάντων δεν έβαλα κάποιο πακέτο για δωρεάν τηλέφωνα, απλά μου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρει κάπου στο Site.

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος για αυτό, λογικά θα το γράφει κάπου στο site...

ο ανταγωνισμός είναι στα 30-35 με "προσφορές", αλλιώς το double play πχ της HOL ή της Forthnet είναι στα 41 euro και κάτι ψιλά...

Δημοσ.
Είναι 45,50 + το πάγιο ή περιλαμβάνει τα πάντα; Αν δε κάνω λάθος, ο ανταγωνισμός του ΟΤΕ είναι στα 30-35....

Περιλαμβάνει και το πάγιο στη τιμή του πακέτου.

Ο ανταγωνισμός είναι γύρω στα 3-4 Ευρώ φθηνότερος... :o

δεν είμαι σίγουρος για αυτό, λογικά θα το γράφει κάπου στο site...

ο ανταγωνισμός είναι στα 30-35 με "προσφορές", αλλιώς το double play πχ της HOL ή της Forthnet είναι στα 41 euro και κάτι ψιλά...

Έγραφε και γι' αυτό ρώτησα και εγώ εδώ, γιατί τρελάθηκα όταν είδα πακέτα με 50+Ευρώ!

Κάτι άλλαξαν στο Site και πλέον δεν γράφει όλες τις προσφορές με τιμές. Παρόλα αυτά ισχύουν οι τελευταίες που υπήρχαν σύμφωνα με τι κοπέλα που μίλησα στο τηλέφωνο...

Δημοσ.

Ναι, κοίταγα στο ConnX. Παλιότερα είχε όλες τις προσφορές, τώρα τις έχει όλες μόνο το OTESHOP και είναι οι παρακάτω:

Conn-x 24 Mbps + local and long distance calls + 60' mobile calls € 45,50 Monthly Charge

Conn-x 2 Mbps + 180' local and long distance calls + 20' to national mobiles € 34,50 Monthly Charge

Conn-x 2 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 30' Κινητά € 41,50 Monthly Charge

http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

Για Forthnet είναι:

Για εσάς που θέλετε να μιλάτε...

Απεριόριστα σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα

Απεριόριστα σε σταθερά σε 43 χώρες

60'/μήνα προς εθνικά κινητά

Και να σερφάρετε με...

Απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps

Ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010165

Η διαφορά είναι πολύ μικρή σε σχέση με την ηρεμία που σου προσφέρει ο OTE, imho...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...