MasterX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχω πρόβλημα... δεν το έχω αποφασίσει ακόμα... φαντάζομαι Live Messenger ή Skype... Οποιο έχει πιο καλή ποιότητα εικόνας.... Ξέρεις κάτι σχετικά?
MasterX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Από βδομάδα το Vodafone ADSL θα πάει στα 24 Mbit....
mariosCS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Από βδομάδα το Vodafone ADSL θα πάει στα 24 Mbit.... είναι σίγουρο αυτό? από που το άκουσες.... ?
titikos46 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχω πρόβλημα... δεν το έχω αποφασίσει ακόμα... φαντάζομαι Live Messenger ή Skype... Οποιο έχει πιο καλή ποιότητα εικόνας.... Ξέρεις κάτι σχετικά? Να προτιμησετε το skype ειναι πιο ελαφρυ το προγραμμα, θυμισε μου τι adsl εχεις?Εαν θελεις να κανουμε μονοπλευρο τεστ απο skype να σου πω την γνωμη μου.
MasterX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 η πληροφόρηση για τα 24 είναι εσωτερικά απο την εταιρεία... επίσης η προσφορα με τα 3 πάγια δώρο παρατείνεται και για αιτήσεις που θα γίνουν μέχρι 31 Οκτωμβρίου... φίλε titikos46, τώρα έχω 768 :cry: δεν έχω πάρει καμερα ακόμα.. τι εννοείς μονοπλευρο τεστ?
thomasskoy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 εχει βαλει καποιος vodafone 24 να νου πει τι γινεται? εχω την hol και σκεφτωμαι να αλαξω γιατι δεν υπαρχει καθολου εξυπηρετηση απο το τηλεφωνο.δεν μπορεις να τους πιασεις με τιποτα.ξερω οτι ειναι η ιδια εταιρια αλλα εχει την ιδια εξηπηρετηση?
titikos46 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 η πληροφόρηση για τα 24 είναι εσωτερικά απο την εταιρεία... επίσης η προσφορα με τα 3 πάγια δώρο παρατείνεται και για αιτήσεις που θα γίνουν μέχρι 31 Οκτωμβρίου... φίλε titikos46, τώρα έχω 768 :cry: δεν έχω πάρει καμερα ακόμα.. τι εννοείς μονοπλευρο τεστ? Η ταχυτητα σου ειναι πολυ μικρη για να σηκωσει και καμερα,αλλα δοκιμασε εαν προμηθευτεις και καμερα,αλλα μια συμβουλη οταν θα εχεις επικοινωνια και με καμερα μην εχεις τιποτε αλλο ανοικτο στο internet.
mariosCS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εχει βαλει καποιος vodafone 24 να νου πει τι γινεται? εχω την hol και σκεφτωμαι να αλαξω γιατι δεν υπαρχει καθολου εξυπηρετηση απο το τηλεφωνο.δεν μπορεις να τους πιασεις με τιποτα.ξερω οτι ειναι η ιδια εταιρια αλλα εχει την ιδια εξηπηρετηση? έβγαλε καινούρια προσφορά η HOL με 24 MBit (έως). Είναι στη κεντρική σελίδα της ... ίσως θα ήταν καλό να τη δεις
drX5pAce Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Είμαι συνδρομητής του CONNX 1Mbps και λέω να πάω για τα 2 Mbps της Otenet. Έχει ακουστεί τίποτα για ενδεχόμενες καινούργιες προσφορές από Otenet γιατί στην σελίδα του ondsl κάτι λέει για λήξη της υπάρχουσας προσφοράς στις 30/11/2007 και δεν ξέρω αν είναι σωστό να δεσμευτώ από τώρα. 10x
cm80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εγω εχω μια φτωχη Otenet στα 768Κ (onDSL kit) και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την ποιοτητα της συνδεσης.Το μονο που χρειαζομαι τωρα ειναι μια καλη αυξηση στην ταχυτητα και θα ειμαι Αρχοντας! Περιμενω ομως τα νεα πακετα που θα βγουν απο μερα σε μερα για να δω αν θα δωσουν τιποτα πιο σπεσιαλ
KINGLUCAS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 kai ego gia CONNEX paw, me tin 768 pigene TELEIA!!!! oloi ston OTE tha kataliksete
coultoir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Σκοπος δεν ειναι που θα καταληξουμε,αλλα εκει που θα καταληξουμε να υπαρχει ενας καλος συνδυασμος τιμης και ταχυτητας..οχι μονο ταχυτητας..ουτε μονο τιμης..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 και ποιοτητας βασικα,τι να το κανω οταν εχω 24Mbit αλλα δεν μου παρεχεται σοβαρη τεχνικη υποστιριξη
mariosCS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 kai ego gia CONNEX paw, me tin 768 pigene TELEIA!!!! στα 768 όλοι πάνε τέλεια oloi ston OTE tha kataliksete NOT ! (και γράφε Ελληνικά)
alexdeli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα σήμερα αναβαθμίστηκε αυτόματα η 768 forthnet μου, και πήγα στα 2 kbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα