Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paides ayto pou leei o timi exei POLY kales vaseis.

h theia mou doulevei se ena periferiako nosokomio ths attikhs kai enas apo tous texnikous ths forthnet pou eksipiretoun th thlepikinoniakh domh tou nosokomiou ths eixe pei oti mesa sto kalokairi h forthnet tha parexei statherh thlefonia sto megalitero meros ths elladas xoris to 1778 h pos diaolo einai

tespant for what its worth ayto eipe to opoio sineigorei me thn yparksh ypodomhs apo thn forthnet gia dsl

• Απαντ. 713
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
epote

said:

paides ayto pou leei o timi exei POLY kales vaseis.

h theia mou doulevei se ena periferiako nosokomio ths attikhs kai enas apo tous texnikous ths forthnet pou eksipiretoun th thlepikinoniakh domh tou nosokomiou ths eixe pei oti mesa sto kalokairi h forthnet tha parexei statherh thlefonia sto megalitero meros ths elladas xoris to 1778 h pos diaolo einai

tespant for what its worth ayto eipe to opoio sineigorei me thn yparksh ypodomhs apo thn forthnet gia dsl

Kala afto den ehei shesei me to thema.Einai i legomeni foritotita arithmou.

Timiman an alithevoun afta pou grafeis fovamai oti den tha dwsoun 384/128 gia na kratisoun tin timi akrivi gia ton meso user, ektos kai an tous kinigisi o antagonismos. Tha doume.

Δημοσ.
Kala afto den ehei shesei me to thema.Einai i legomeni foritotita arithmou.

fantazomai oti tha ksereis kalitera alloste emena einai deyterh phgh, alla akoma kai os marketing stratigikh volevei, dhladh na ginei ena kentriko anoigma px ton iounio h apla h theia mou den mou metefere akrivos tis plirofories ktl. en pasi periptosh its a hint:P

Timiman an alithevoun afta pou grafeis fovamai oti den tha dwsoun 384/128 gia na kratisoun tin timi akrivi gia ton meso user, ektos kai an tous kinigisi o antagonismos. Tha doume.

endexomenos ayto gia arxh na einai *sxetika* kalo. toulaxiston na diatirisoun katharo to bandwith tous mexri na to anavathmisoun? malakies makari na edinan dsl tsampa alla ti na peis:( pantos ego 100 to mhna gia 512 ta dino

dem einai ftina alla hdh plhrono 150 to mhna gia 128 isdn:(

Δημοσ.

πλακα θα ειχε να ελεγες οτι δεν τα δινεις και θα κατσεις στην ISDN με τα 150....

Γιατι εχω ακουσει και τετοια...να υπογραμιζουν οτι εγω δινω μεχρι 70ευρω και για full 386k μονο, και απο κατω λενε οτι σημερα δινουν περισσοτερα!!!!

Οσο και να εχει ρε παιδια η DSL αξιζει...δεν μπορει να συγκριθει με το Επακ.

Δημοσ.

Αν μπορεις να πας Vivodi τωρα.... ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

-Η forthnet θα δωσει πανω στο dsl του ΟΤΕ προς το παρον, το οποιο εχει 42-49 ευρω (για 12μηνο συμβολαιο) ενω αν δεν κανεις συμβολαιο,σου βαζουν 50 ευρω extra εγκατασταση....

-Με τετοιες τιμες,δεν μπορει η forthnet να δωσει ενα φτηνο τελικο πακετο.

Και αν το κανει οι users που θα δωσουν 45+45=85ευρω(+φπα) θα ειναι ολοι havy-users με αποτελεσμα να γονατισουν το bandwith που θα τους δωσει η forthnet και να σερνονται ολοι μαζι.

Οι τιμες για 512Κ, ειναι απαγορευτικες, απο την τιμη του ΟΤΕ.

-Η vivody παιρνει με 10 ευρω την γραμμη απο τον ΟΤΕ, βαζει δικο της DSL με μικροτερο κοστος (αλλα 10ευρω πχ) δινεις αλλα 45 για ιντερνετ και το συνολο των 65ευρω ειναι πολυ καλο και για low-users, που δεν θα τρωνε ολο το διαθεσημο bandwith.

Εχει και μεγαλυτερα πακετα, που σιγουρα θα ειναι ακομα πιο ποιοτηκα, και θα αξιζουν τα λεφτα τους αν τα διαθεσεις...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Sorry, αλλά αν είναι να βρούμε ποιος έχει καλύτερο bandwidth από πλευράς ISP νομίζω ότι η FORTHnet έχει τον πρώτο λόγο.

Δημοσ.
Sorry, αλλά αν είναι να βρούμε ποιος έχει καλύτερο bandwidth από πλευράς ISP νομίζω ότι η FORTHnet έχει τον πρώτο λόγο.

Και τι να το κανεις ??? δεν προκειτε να σου δωσουν ολο το δικτυο ελευθερο να κατεβαζεις...υπαρχει overbooking και απο τον ΟΤΕ, και θα υπαρξει και απο forthnet.

Δηλαδη 386Κ bandwith τα μοιραζονται 20-50 και users...

Στην Ιταλια σου λενε οτι το dsl εχει εγγυηση απο το hardware 5-10kbits/sec(οχι kbytes) στην θεωριτηκη περιπτωση που κατεβαζουν ολοι οι users μαζι...

Απο την διαφορα του ΟΤΕ στην τιμη 386Κ με 512Κ θα εχει χωσει πολυ overbooking στην μικρη.

Αν δεις πχ για την συνδεση 512/128 ...

-Η vivody την εχει 100 ευρω τελικη , απο τα οποια πανε καμια 20-30ευρω στο hardware και αλλα 70 για ιντερνετ...

-Ο ΟΤΕ θελει 100 ευρω μονο για το hardware...

Ενας πελατης που μενει ρε παιδια σε περιοχη που δινει η vivody και δεν εχει τα πολλα λεφτα που θα ζητανε σιγουρα forthnet-OTE, θα παει στην vivody σιγουρα, και με τα 65 ευρω μονο που ζηταει αυτη η εταιρια, δεν ειναι αναγκη να ειναι havy-user.

Αντιθετα στον Οτε, που εχει ουσιαστικα ενα πακετο για τον κοσμο, θα μας παρει ολους εκει και ο θεος βοηθος....

Εγω θα εδινα 1000 φορες 100 ευρω στην vivody για την 512/128, παρα 100 στον OTE-forthnet για 386/128.

-Και αυτο γιατι δεν ειναι σιγουρος οτι θα μπορουσε να μου δωσει καλη ποιοτητα ουτε ο ΟΤΕ με το πιθανον μεγαλο overbooking του, ουτε η forthnet με τα 50 ευρω που θα παιρνει...λιγα παραπανω απο οσο ζηταει για την ISDN128 δηλαδη.

-Και αν βγει πακετο 386/128 με 85 ευρω τελικη(λιγο παραπανω απο την vivody)πως θα ειμαι σιγουρος οτι θα μου δωσει κατι καλο η forthnet με λιγοτερα χρηματα απο οσα ζηταει για ISDN128!!!!!

Και δεν ειμαι και σιγουρος αν θελουν τοσο πολυ να μου δωσουν dsl τελικα ...τα συμφεροντα τους ειναι περισσοτερο στην dial-up.

Δημοσ.

blizard:

symfonoi me ayta pou les, alla ego eksakoloutho na proteimo na perimeno na do ti tha kanei h forthnet prota, sto perimene eimaste 2 xronia ligo akoma mallon kalo tha kanei.

an ontos einai akriva kai arga e tote asizitith vivodi, an einai omos 100 telikh gia 512 tote protimo forthnet toso gia to onoma oso kai gia epiveveomenh kalh eksipiretish kai fysika onoma pou prepei na mhn sirthei sth lasph:)

Δημοσ.

Epote, κοιτα τα τιμολογια του Οτε εδω

-Ο ΟΤΕ ζηταει 101 ευρω το μηνα για να δωσει το hardware 512/128 μονο(χωρις inet δηλαδη) ενω η vivody εχει 100 ευρω τελικη...

Υπαρχει η εκπτωση μεχρι τον Οκτωβριο βεβαια, αλλα δεν αλλαζει την ουσια...οσο καλη και να ειναι η forthnet, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δωσει καλυτερες υπηρεσιες στην ιδια τιμη της vivody.

Με τον Οτε πρεπει να σκεφτεσε μονο το πακετο 386/128, το οποιο παντος λογικα δεν μπορει να ειναι καλυτερο απο το μεγαλο της vivody.

Το να περιμενεις ισως να ηταν καλη σκεψη, αν δεν πληρωνες καθε μηνα που περναει 150 ευρω στην isdn128 ενω θα μπορουσες να ειχες με 65-100 ενα πακετο απο την vivody.

Στο κατω-κατω, κανεις δεν ξερει ποτε θα μας αξιωσει ο Θεος να δουμε dsl απο τον Οτε...μπορει μεχρι να δωσουν να εχεις ηδη 1-2-32 μηνες dsl με vivody, ωστε ακομα και να την διακοψεις να εχεις γλυτωσει πολλα χρηματα...

Δημοσ.

Sorry, αλλά αν είναι να βρούμε ποιος έχει καλύτερο bandwidth από πλευράς ISP νομίζω ότι η FORTHnet έχει τον πρώτο λόγο

Re File pios sta leei afta???

Katataksh providers k twn bandwith tous:

1.NTUA

2.OTENET

3.Forthnet

Oloi to kseroun.

Oso Gia to dsl tou OTE, H xrewsh pou dinei stous providers,einai yporewmenos apthn EE...

Epishs To Dsl Tou to xw testarei (512) k doulevei apsoga.Downloads 70 Kb stathera k ping 20-30 se greek servers,opws eksw.

Afta.

Twra ti tha ginei sth praksh...

Δημοσ.

Vasilius kaneis tragikotato la8os ... auto pou les einai to bandwith IN USE (pou xrhsimopoioun oi isps) . H Forthnet exei backbone apo agkona FIBRA me to sxedio mednautilus sta XANIA pou olos tuxaios h vivoldi arxise na deinei ekei dsl !

Egw kathgorw thn forthnet giati den exei AKOMA xrhsimopoihsei to bandwith pou exei edw kai xronia (milame gia 5 xronia twra) kai to exei kai ka8ete !!! milame gia 10-40 multiplexed GBpps nai kala akouses !!!

a)dexete pieseis ?

b)apla 8elei na mas pinei to aima me to kalamaki ?

c)ta ekane atsimitsikotsi me ton pOTE ?

De 3erw giati to exei kai ka8ete !

Episis h intraconnect phre apo authn thn fibra bandwith kai edine dsls meta mphke kapoio ANO8EN stop (poios 3erei apo pou) kai olos ma olos tuxaios h intraconnect stamathse na dinei nees sundeseis xex ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...