Lagoudisio Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καλησπερα σε ολους και χροννια πολλα στις Ελενες και στους συνονοματους Κωνσταντινους και Κωνσταντινες. Λοιπον, μπαινω στο ψητο. Ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα με καποια καινουργια παιχνιδια. Το παιχνιδι κολλαει η γινετε μαυρη η οθονη η χαλανε τα frames. Συνηθως δεν τον πεταει και μπορει να ξαναμπει στο παιχνιδι. Οταν βγει απο το παιχνιδι υπαρχει ενα μήνυμα στο desktop του που λεει κατι για προγραμμα οδηγης οθονης nvlddmkm σταματησε να λειτουργει και ανακτηθηκε με επιτυχια απο τα windows. Εχει windows vista home premium χωρις το SP1 (Δεν εχει ιντερνετ) και η καρτα γραφικων του ειναι η Nvidia 8800 GT. Στην αρχη νομιζα οτι ηθελαν update τα drivers της καρτας και του τα κατεβασα αλλα δεν αλλαξε κατι. Τωρα πιστευω οτι φταιει που δεν εχει το service pack 1. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? Κι επισης μπορειτε να μου δωσετε link για να κατεβασω το SP1 για Vista home premium x32 για να του το δωσω να το κατεβασει?
ghostgr_a_n Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Και το laptop της αδερφης μου ειχε τετοιο προβλημα αλλα διορθοθηκε με update. Στην αρχη νομιζα οτι ηθελαν update τα drivers της καρτας και του τα κατεβασα αλλα δεν αλλαξε κατι. Τωρα πιστευω οτι φταιει που δεν εχει το service pack 1. Δοκιμασε να το εγκαταστησεις.Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Κι επισης μπορειτε να μου δωσετε link για να κατεβασω το SP1 για Vista home premium x32 για να του το δωσω να το κατεβασει? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=a45652b1-e838-420a-b065-83960458e2ec
Lagoudisio Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Οκ, θα δοκιμασω πρωτα με το SP1 και ελπιζω να ειναι οκ το πιτσι του. Αν οχι θα επιστρεψω εδω
Jason 93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το προβλημα αυτο το παρουσιαζει και το δικο μου λαπτοπ με vista home premium οταν βλεπω βιντεο απο youtube και greektube σε ολοκληρη την οθονη. Συγκεκριμενα σταματαει να παιζει το βιντεο και οταν πατησω το esc για να βγω απο την λειτουργια προβολης του βιντεο σε ολη την οθονη μου γραφει οτι το προγραμμα οδηγησης R300 σταματησε να λειτουργει και ανακτηθηκε με επιτυχια. μετα απο αυτο ολα ειναι ξανα normal. Το συγκεκριμενο προβλημα δεν το εχω ψαξει γιατι δεν εχει εμφανιστει ποτε σε αλλη περιπτωση (βλεποντας ταινιες η παιζοντας games).
Lagoudisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το SP1 δεν ελυσε το προβλημα ολοκληρωτικα. Διορθωσε μονο τα frames, αλλα τα παιχνιδια συνεχιζοθν να κολανε και το μηνυμα εμφανιζετε. Καποια αλλη ιδεα????
ghostgr_a_n Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καποια αλλη ιδεα???? Ναι format.Πλακα κανω Περα απο επανεγκατασταση των drivers και εγκατασταση sp1 δεν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο. Κανε ελεγχο με καποιο antivirus(και απο οτι ειδα ο φιλος σου δεν εχει internet αρα δεν εχει τα τελεφτεα updates) μηπος υπαρχει κανενας ιος. Να ρωτησω και κατι αλλο.Αυτο το κανει γενικα η σε συγκεκριμενα παιχνιδια?
Lagoudisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Του το κανει σε καινουργια παιχνιδια. Π.χ δεν του ειχε εμφανιστει το προβλημα μεχρι που του εδωσα το Wolverin και το Velvet Assassin. Επισης του το κανει και στο Crysis Warhead.
lefi Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Βασικά χρειάζονται μερικά πράγματα προσοχή επειδή τα Vista είναι λίγο ευαίσθητα σε αυτό το σφάλμα. Εγώ στην αρχή το είχα συνέχεια ειδικά όταν συνδίαζα σχέδιο παροχής εξοικονόμιση ενέργειας και εγκατάσταση Windows σε Virtual PC (ελπίζω να μην φλιαρώ) μετά το format (για άλλο λόγο) μου το εμφάνισε μόνο αφού εγκατέστησα για το media player αυτά που εμφανίζονται στην αναπαραγωγή, τα απεγκατέστησα μετά δεν θυμάμαι να μου το ξαναέκανε. Δεν ξέρω αν βγάλατε άκρη αλλά είπα ότι ήξερα.
Jason 93 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ναι format.Πλακα κανω Περα απο επανεγκατασταση των drivers και εγκατασταση sp1 δεν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο. Κανε ελεγχο με καποιο antivirus(και απο οτι ειδα ο φιλος σου δεν εχει internet αρα δεν εχει τα τελεφτεα updates) μηπος υπαρχει κανενας ιος. Να ρωτησω και κατι αλλο.Αυτο το κανει γενικα η σε συγκεκριμενα παιχνιδια? Δεν ειναι με τιποτα ιος σε εμενα εμφανιστηκε και οταν προτομπηκα στο ιντερνετ μετα απο φορματ.
ten-ten Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Του το κανει σε καινουργια παιχνιδια. Π.χ δεν του ειχε εμφανιστει το προβλημα μεχρι που του εδωσα το Wolverin και το Velvet Assassin. Επισης του το κανει και στο Crysis Warhead. Αφου λες οτι του το κανει στα καινουρια παιχνιδια για δοκιμασε να κανεις και ενα DirectX update. Αν δεν διορθωσει το προβλημα αυτο ξανα κανε εγκατασταση τους πιο προσφατους Drivers με την εξης ακολουθια 1.uninstall παλαιων Drivers 2.restart 3.driversweeper (ενα προγραμμα για να σβησει τυχον "απομειναρια" παλαιων Drivers 3.install new drivers 4.Σταυρωσε τα δαχτυλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.