Exoskeletor Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 hey guys. έχω ένα MGE NOVA 600 ΑΥΡ και οποτε πέφτει το ρεύμα το pc κλείνει k αυτό δε κάνει τίποτα...μετά από λίγο τελειώνει k η μπαταρία του εντελώς. απότι κατάλαβα τα έχει παίξει η μπαταρία. αξίζει να ασχοληθώ να πάρο μπαταρίες η να πάρω νεω? τι μπαταρίες όμως παίρνει? από που περνώ, μπαίνουν εύκολα?
ntaryl Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 καλησπερα φιλε Δοκιμασε να δεις τι μπαταρια φοραει.απο εκει και περα ψαξε να βρεις ποσο κοστιζει και αν σε συμφερει φτιαξετο .Η παρε και ενα αλλο
Exoskeletor Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 πρεπει να το ανοιξω για να δω? απο πισω λεει lead acid battery inside
j11h Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 πρεπει να το ανοιξω για να δω? απο πισω λεει lead acid battery inside Βασικα αν θελεις και μπορεις,παρε το ups σου και παντο στον γερμανο οπως ειναι(ετσι εκανα εγω σε ενος φιλου) να στο κανουν μια αλλαγη μπαταριας.Δεκα λεπτα μου ειχε παρει μονο και για την μπαταρια του ειχα πληρωσει 20€(αν θυμαμαι καλα 600watt ηταν,βεβαια για την τιμη ρωτα τους).
ser_x Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Υπολόγισε κόστος στα 15 με 20 ευρώ για μια μπαταρία των 12V 7Α Είναι εύκολη <<σχετικά>> η αντικατάσταση τις χρειάζεται προσοχή και προτού κάνεις κάποια ενέργεια να λύσεις το ups αφαίρεσε το καλώδιο ρεύματος και την πλήρης αποφόρτιση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.