Προς το περιεχόμενο

αγορα netbook

ADVAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.Ως νεος στο forum και χωρισ πολλεσ γνωσεισ για η/υ θελω να ρωτησω καποια πραγματα στουσ γνωστεσ του ειδουσ.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα netbook το θεμα ειναι οτι περα απο χρηση για internet και word για την σχολη μου θελω να σηκωνει και κανενα απλο παιχνιδακι τυπου football manager.Παραλληλα θελω να κρατησω το κοστοσ χαμηλα καθωσ στα φοιτιτκα χρονια τα χρηματα τα διαθετουμε αλλου.Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μοντελο καποιασ εταιριασ???εγω εχω δει το hp compaq mini 1199ev nt392ea το οποιο ειναι αρκετα ακριβο.περιμενω τισ προτασεισ σασ

ευχαριστω πολυ

νικοσ

Δημοσ.
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα netbook το θεμα ειναι οτι περα απο χρηση για internet και word για την σχολη μου θελω να σηκωνει και κανενα απλο παιχνιδακι τυπου football manager.

Θα σηκονει ελαφρια παιχνιδια αλλα στην 10αρα οθονη τι να παιξεις?

εγω εχω δει το hp compaq mini 1199ev nt392ea το οποιο ειναι αρκετα ακριβο.

Μην το παρεις δεν αξιζει.

Εχει μικρο(80gb) και αργο(4200rpm) σκληρο δισκο,δεν αναβαθμιζεται η ram του κτλ.

Καλητερα παρε ενα msi wind u100(η το advent που ειναι κλονος του) η ενα acer aspire d150.

Δημοσ.
Θα σηκονει ελαφρια παιχνιδια αλλα στην 10αρα οθονη τι να παιξεις?

Μην το παρεις δεν αξιζει.

Εχει μικρο(80gb) και αργο(4200rpm) σκληρο δισκο,δεν αναβαθμιζεται η ram του κτλ.

Καλητερα παρε ενα msi wind u100(η το advent που ειναι κλονος του) η ενα acer aspire d150.

ευχαριστω για την απαντηση αρχικα!θα ηθελα να σε ρωτησω απο αυτα που μου προτεινεσ στο acer αρχικα λεει καρτα γραφικων ιντελ gma τι σημαινει αυτο???

μεταξυ των 2 πιο θεωρεισ εσυ καλυτερο???επισησ το msi wind εχει ασυρματη συνδεση τησ wind ??

Δημοσ.
μεταξυ των 2 πιο θεωρεισ εσυ καλυτερο???

Και εγω θεωρω καλυτερο το msi.

επισησ το msi wind εχει ασυρματη συνδεση τησ wind ??

Οχι δεν εχει καμια σχεση με την wind.

Δημοσ.

σχετικα με την καρτα γραφικων ειναι καλη???γενικοτερα ολο το μηχανμα σηκωνει κανενα παιχνιδακι απλο τυπου football manager???θελω να βαλω και καρτα ΤV δεν θα εχω προβλημα ε?

ευχαρστω πολυ ολουσ οσουσ απαντησαν

Δημοσ.

Με την καρτα τηλεορασης δεν ειμαι σιγουρος αν εχεις στο μυαλο σου κατι σε usb σε μορφη στικ, τωρα καποιες αλλες εξωτερικες ναι εκει λογικα θα εισαι οκ αλλα ουτε να διανοηθεις να κανεις capture.

Σορρυ για την ερωτηση αλλα εισαι Νικος ή Νικολέτα γιατι λιγο περιεργο το κοβω το χρωματακι (γουστα ειναι αυτα)

Τα παιχνιδια δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να τα παιξεις, εχει πολλα βιντεακια στο Youtube να δεις πως θα φαινεται το παιχνιδι που λες σε διαφορα μικρα.

Παντως αν σηκωνει το παιχνιδι και αν θες λιγο καλυτερη αναλυση μπορεις να πας και σε 12αρι μικρο που ειναι στο ιδιο βαρος και επιδοσεις με το κοστος να ανεβαινει βεβαια.

Αν εισαι γνωστης ριξε μια ματια και σε ebay

Δημοσ.

το συγκεκριμενο μηχανημα μου ειπαν στο ε0σηοπ οτι βγαινει και σε μαυρο.εαν παλι οχι λιγο με νοιαζει καθωσ με ενα αυτοκολλητο ολα διορθωνονται.οπωσ ειπα ειμαι ασχετοσ οποτε τα ψαπτθρε κτλ που λεσ δεν τα καταλαβαινω.θελω κατι οικονομικο καθωσ εχω η/υ οποτε απλα και μονο για σερφαρισμα απο το κραβατι και χαλαρα παιχνιδακια!

ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω εδώ και 2 εβδομάδες αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906679

και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Πολύ καλή τιμή, πολύ όμορφο design και μέχρι στιγμής μου είναι απόλυτα αθόρυβο (χωρίς βέβαια να τρέχω κάτι πιο βαρύ από office κ firefox).

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προτιμάτε το msi wind με τον Atom Ν270.. Όχι ότι θα έχει τεράστια διαφορά αλλά οκ.. :)

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προτιμάτε το msi wind με τον Atom Ν270.. Όχι ότι θα έχει τεράστια διαφορά αλλά οκ.. :)

Ειναι πολλοι οι λογοι βαριεμαι να τους γραψω και αν τους γραψω θα το γυρισουμε σε msi wind u100 vs acer aspire one d150.

Δημοσ.

Έχω το samsung nc10 εδώ και μερικού μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Δε μου άρεσε καθόλου το παλιό Acer αλλά τώρα με 6άρα μπαταρία, λίγο πιο καλή CPU και την τιμή του...το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα...

Πάντως δεν το έχω δει απο κοντά ακόμα το συγκεκριμένο...δε ξέρω τι παίζει με το πληκτρολόγιο..που είναι πολύ σημαντικό για μένα και στο samsung είναι πολύ καλό (αλλιώς θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου τώρα που σας γράφω...). Σε αυτό το θέμα θυμάμαι ότι με είχε απογοητεύσει το msi όταν το πρωτοσυνάντησα...

Δημοσ.
Word σε 10άρες οθόνες... γιατί δεν σέβεστε τα μάτια σας;;;

Εντάξει..δεν είναι τόσο τραγικό...

Αλλά γενικά ότι και να κάνεις...οι 10ρες δεν είναι για πολλές ώρες σίγουρα...

Δημοσ.

εγώ έχω το asus eee pc 904 hd και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και καμια φορά κολλάει,αλλά τι να κάνουμε ,δεν είναι και όλα τέλεια!:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...