@@sos@@ Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σκέφτηκες καθόλου ότι ίσως να είναι και αυτό μέρος του ακαδημαϊκού τους έργου... ;Βεβαίως και το σκέφτηκα ,για αυτό τους έδωκα και συγχαρίκια . Αφού το επιτέλεσαν λοιπόν ,και τόσο εντυπωσιακά μάλιστα, μπορούν χωρίς ενοχές και τύψεις προς την ανθρωπότητα να αναλάβουν πρωτοβουλίες , το ίδιο δυναμικές, για σημαντικότερα θέματα ...
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πολύς μηδενισμός και σαρκασμός. Κρίμα, νέος άνθρωπος. Επί του θέματος, τί να πω; Το αυτονόητο «Έκαστος στο είδος του»;
@@sos@@ Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πολύς μηδενισμός Απορώ ,που τον είδες ; Ενημερώθηκα για την κίνηση αυτή μέσω του forum και την επικρότησα και σαρκασμός. Γιατί τέτοιου "διαμετρήματος" άνθρωποι πρέπει να παραμένουν ... στο απυρόβλητο ; Κρίμα, νέος άνθρωπος. κρίμα το [kríma] Ο48 : I1. πράξη αξιόμεμπτη, κυρίως ως παράβαση θείας εντολής ή ηθικής επιταγής· αμαρτία: Είναι ασυγχώρητα τα κρίματά της. Ήρθα να πω το ~ μου. Tο φιλί δεν είναι ~. Tο ~ μου το λέω, την αμαρτία μου. ΦΡ το ~ στο λαιμό (σου), (σε) καθιστώ υπεύθυνο για κτ., για το οποίο εγώ διαφωνώ, εσύ όμως επιμένεις να γίνει (ή να μη γίνει). 2. ατυχία ή αδικία, κυρίως σε απρόσωπες ρηματικές εκφράσεις: (Είναι) ~ που / να Tο ~ είναι πως (Είναι) ~ που δεν ήρθες! ή ~ να μην έρθεις! Tι ~ να μην το ξέρω! Είναι μεγάλο ~ που δεν το ήξερα. || δεν είναι ~ κι άδικο, σκωπτικά, όταν συμβαίνει κτ. αντίθετο προς τις επιθυμίες μας. II1. επιρρηματικά, ως έκφραση λύπης, οίκτου ή συμπάθειας: ~ στους κόπους μου! ~ τα λεφτά που ξόδεψα! ~ που δεν ήρθες στην εκδρομή! ~ το μπόι σου!, επίπληξη σε κπ. που συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. 2. επιφωνηματικά: ~ ! ή τι ~!: Tο ΄χασες το δαχτυλίδι; (Tι) ~ Το δέχομαι μόνο ως έκφραση συμπάθειας και μόνο
afentiko7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 σημαντικότερα θέματα ... δλδ κάποιος που ασχολείται με αρχαία ελληνική ιστορία, τι σημαντικότερο να κάνει?
PeterHeppner Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 δλδ κάποιος που ασχολείται με αρχαία ελληνική ιστορία, τι σημαντικότερο να κάνει? Δεν θέλω να συνεχίσω το offtopic, αλλά ο @@sos@@ σας ψαρώνει πολύ
Teaser Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν θέλω να συνεχίσω το offtopic, αλλά ο @@sos@@ σας ψαρώνει πολύ Έτσι:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.