Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 όχι δεν λες μόνο ότι είναι δίκαιη η τιμή, λες ότι είναι δίκαιο να κλέβουμε... post #69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Τα εχουμε πει 1000 φορες Οταν νομιζουμε οτι κατι ειναι πολυ ακριβο δεν το αγοραζουμε ή το αγοραζουμε αλλα δεν νομιμοποιουμαστε να το κλεβουμε Οποιος πιαστει να κλεβει δικαιως να παει μεσα ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες για μικρα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Παιδιά όλα είναι θέμα της οικονομικής κρίσης. (Το κατά πόσο επηρέασαν τον ΝΟΒΑ αυτό είναι άλλο θέμα). Αν οι πωλήσεις πήγαιναν καλά δεν θα την ψάχναν και πολύ. Ας είχαν το βασικό 9,99 αντί για 19,99 και το βασικό 39,99 αντί για το πόσο είναι τώρα. Ας έβαζαν και 3-4 HD για αρχή και μπορεί να γινόμουν συνδρομητής. Με τέτοιες τιμές με αναγκάζουν να κοιτάξω και αλλού. Παράνομα και μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeKatz Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το να κλέβεις ψωμί και νερό δεν είναι κλεψιά για εμένα. Το να κλέβεις μία υπήρεσία που σου δίνει ευ ζην είναι λάθος. Αλλά είναι και θέμα τι σου πουλάνε, για παράδειγμα πάει κάποιος σε κατάστημα με δοριφορικά και ο εμπορος του λέει τόσα το πακέτο Nova και με λιγότερα euro σου δίνω το μηχανάκι ξεκλειδωτο. Τώτε ο απλός καταναλωτής, τι κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 20.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ...πρεπει να βαλουν ~~!!! Οποιος δεν γουσταρει να μην πληρωνει ...Και για να λεμε και τα συκα συκα... Τα 60 ευρω ειναι γυφτια....τοσα χαλαμε σε μαι εξοδο μας οι περισσοτεροι... Εχει ενα σωρο καναλια μεσα εξαιρετικου θεματος... Μην τα θελουμε ολα δικα μας.... Ειπαμε ωραιο το ιντερνετ αλλα εχιε και τα ορια η βλακεια. Το ιδιο ισχυει και με τα cd και το data ... Γιατι εγω να μαμιεμαι 12 ωρες την ημερα...να κανω λογισμικο και καποιος εξυπνος να το διΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥς την δικη μου προσωπικη εργασια ????? Ειμαστε ελλαδισταν ακομα φιλοι μου ειμαστε ελλαδισταν. Και την δικαιολογια των χρηματων..ειναι μπουρδα..κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να παρει ουτε cd ουτε data.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ας μην γενικευουμε δεν παμε ολοι στα μπουζουκια να σπαμε πιατα και να αγοραζουμε την φιαλη 150€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 και δεν παμε στα μπουζουκια να σπαμε 150 ευρω καθε μηνα τεσπα τα 60 ευρω τον μηνα παντως δεν ειναι λιγα λεφτα.. δεν μπορω να καταλαβω τα περι γυφτιας.. αλλοστε δεν ειναι κλεψια ειναι μοιρασια... card sharing:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Νομίζω το έχουμε κουράσει το θέμα, είναι-δεν είναι κλεψιά, πόσο έπρεπε να κοστίζει το πακέτο της Nova κλπ. Επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 λες και windows και λοιπα εχουμε τα γνησια ολοι πανω.. ή παιχνιδια ξερω γω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 20.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ...πρεπει να βαλουν ~~!!! Οποιος δεν γουσταρει να μην πληρωνει ...Και για να λεμε και τα συκα συκα... Τα 60 ευρω ειναι γυφτια....τοσα χαλαμε σε μαι εξοδο μας οι περισσοτεροι... Εχει ενα σωρο καναλια μεσα εξαιρετικου θεματος... Μην τα θελουμε ολα δικα μας.... Ειπαμε ωραιο το ιντερνετ αλλα εχιε και τα ορια η βλακεια. Το ιδιο ισχυει και με τα cd και το data ... Γιατι εγω να μαμιεμαι 12 ωρες την ημερα...να κανω λογισμικο και καποιος εξυπνος να το διΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥς την δικη μου προσωπικη εργασια ????? Ειμαστε ελλαδισταν ακομα φιλοι μου ειμαστε ελλαδισταν. Και την δικαιολογια των χρηματων..ειναι μπουρδα..κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να παρει ουτε cd ουτε data.... ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ τους υπολοίπους,Τα 60 ευρω ειναι υπερβολικά πολλά, να κόψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 αμα μου περισευανε θα εδινα 600 ευρω να παρω πχ τα βιστα γνησια.. και παει λεγοντας.. Ελλαδισταν ειμαστε γιατι δεν εχουμε εναλακτικες.. για skysports ανετα τα εδινα.. οχι ομως ρε συ να μη δειχνει ντερμπι και να δειχνει snowboard.. και να θελει και 60 ευρω ειχα νοβα παρα πολλα χρονια αλλα φτανει μια στιγμη που λες ρε αντε γεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andr3as Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αν είναι τα πρόστιμα να είναι και λόγος για να ρίξει τις τιμές της η NOVA τότε είμαι μαζί τους, αμφιβάλω όμως πάρα πολύ... Και τα 60€ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για όσους παραπάνω αναφέρονται, ειδικά όταν πακέτα του εξωτερικού έχουν τουλάχιστον στα μισά λεφτα (και με περισσότερα πακέτα προσφοράς και κανάλια HD για τους συνδρομητές τους)... Αλλά το μονοπώλιο στην Ελλάδα κανένας δεν το κυνηγάει στην κυβέρνηση (για κοιτάξτε λίγο στο εξωτερικό τα πρόστιμα για μονοπωλιακές τακτικές και επιχορηγήσεις σε επιχειρήσεις για να αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός....) και έτσι βρίσκουν πάτημα οι εταιρίες τύπου NOVA (πρώην Multichoice και νυν Forthnet) να τραβάνε όσο μπορούν το σκοινί μέχρι να βγει κάποιος ανταγωνιστής που θα τους φάει ισχυρό μερίδιο για να κάνουν το κάτι παραπάνω (αν και συνήθως προσπαθούν να ρίξουν την εταιρία παρά να την ανταγωνιστούν)... Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntwnakhS Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 20.000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ...πρεπει να βαλουν ~~!!! Οποιος δεν γουσταρει να μην πληρωνει ...Και για να λεμε και τα συκα συκα... Τα 60 ευρω ειναι γυφτια....τοσα χαλαμε σε μαι εξοδο μας οι περισσοτεροι... Εχει ενα σωρο καναλια μεσα εξαιρετικου θεματος... Μην τα θελουμε ολα δικα μας.... Ειπαμε ωραιο το ιντερνετ αλλα εχιε και τα ορια η βλακεια. Το ιδιο ισχυει και με τα cd και το data ... Γιατι εγω να μαμιεμαι 12 ωρες την ημερα...να κανω λογισμικο και καποιος εξυπνος να το διΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥς την δικη μου προσωπικη εργασια ????? Ειμαστε ελλαδισταν ακομα φιλοι μου ειμαστε ελλαδισταν. Και την δικαιολογια των χρηματων..ειναι μπουρδα..κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να παρει ουτε cd ουτε data.... Ουτε το πρόγραμμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cioannou Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δεν το καταλαβαίνω ρε μαμώτο, "είναι πολλά τα λεφτά Αρη..." ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ αφού δεν μπορείς ή δεν θέλεις να το πληρώσεις. Γιατί πρέπει να το "κλέψεις"; Το ίδιο και με τα Vista, αμα δεν σου περισσεύουν τα 600 Ευρωπουλάκια, ΜΗΝ τα αγοράσεις. Βάλε XP που έχουν 100 Ευρώ. Κάνει κανείς "share" το PC του; Την μοτοσυκλέτα του; Το σπιτι του; Την..... γυναίκα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andr3as Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Κάνει κανείς "share" το PC του; Την μοτοσυκλέτα του; Το σπιτι του; Την..... γυναίκα του; Γιατί αμφιβάλλεις ότι κάποιος μπορεί να τα κάνει (χωρίς να το ξέρει???) Παιδιά έλεως όμως με τα παραδείγματα υπερβολής!!! Δηλαδή έχετε στην ίδια μοίρα μια συνδρομή της NOVA με την οικογένεια του ή το σπίτι του??!!!!! Τα έχετε ξεφτυλίσει πλέον όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα