djapal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 @Heatspreader: it's called business Κι εσένα αν έπρεπε να πουλήσεις κάπου μια υπηρεσία και ο ένας σου έδινε Χ ευρώ και ο άλλος 2Χ ευρώ, τι θα έκανες; Ούτε κι εγώ συμφωνώ με αυτά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. ΔΙαμαρτύρεσαι, αλλά αν ήσουν στη θέση τους τα ίδια θα έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ψηφίζεις αυτούς που "παράγουν" τέτοιους ανθρώπους - αλήτες και κακούς??? Μήπως δεν ψηφίζεις τίποτα? (ακόμα χειρότερο)? [offtopic]Ποιά κατά τη γνώμη σου είναι η ενδεδιγμένη λύση? Ποιό κόμμα-σύστημα-whatever δεν παράγει αλήτες και κακούς? [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Παιδια μην τρελαθουμε τωρα.....Κ βεβαια τα παντα θα επρεπε να ειναι τσαμπα.Γιατι δηλαδη να εχουμε νταβατζηδες πανω στο κεφαλι μας.....?Μουσικες ταινιες ολα αυτα επρεπε να ειναι τσαμπα....Για ριξτε μια ματια κ στην λινουξ κοινοτητα μπας κ ανοιξει το ματι σας...Πραγματικα τα παιδια εκει κανουν φοβερη δουλεια ΤΣΑΜΠΑ.Εφτιαξαν κ ταινιουλα τσαμπα....Οποιος γουσταρει να πληρωσει το καινουριο cd της madona επειδη του αρεσει απιστευτα ας το κανει....Οποιος δε θελει ομως ας εχει το δικαιωμα να το κατεβαζει τσαμπα...Ετσι κ αλλιως απ τα λεφτα του cd απειροελαχιστα θα πανε στην τσεπη της....Που θα πανε τα υπολοιπα αραγε...?Μηπως στην δισκογραφικη της...? Το ιδιο ισχυει κ με την νοβα....Δεν θα πληρωνω εγω τις κομπινες του καθε μεγαλοκαρχαρια..... Μα υποθεσω οτι δεν καμμια απο αυτες τις δουλειες για να ζησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Πολύ μου αρέσει όταν το θέμα πάει στο καλό! Λοιπόν. Από τη δωρεάν διάθεση μέχρι τη μη αισχροκερδική τιμολόγηση, υπάρχει μια απόσταση και στην τελική, αυτή πρέπει να γεφυρωθεί. Η προσωπική μου άποψη, αν και δεν μετράει καθότι πλέον όχι απλά δεν ασχολούμαι αλλά σνομπάρω και αυτούς που ασχολούνται, είναι ότι κάποιοι έκριναν ότι το προϊόν τους πλέον παρουσιάζει μια ανελαστική ζήτηση (κοινώς, έχει αφιονιστεί αρκετός κόσμος που θα πληρώσει ότι και να γίνει για να αποκτήσει το προϊόν - ένα ακόμα παράδειγμα είναι οι καπνιστές), ώστε μπορούν να το πουλήσουν σε μεγαλύτερη τιμή από πριν. Και απ' ότι βλέπω η κρίση τους είναι ορθή. Και για να ρίξω και εγώ την πολιτική χροιά μου, μάλλον κάποιοι έχουν παρανοήσει το νόημα της καταστροφής ξένης περιουσίας, ως "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Και δεν είναι καθόλου έτσι. Επίσης το να συσχετίζονται αυτοί που σπάνε με εκλογές και κόμματα, μάλλον θα τους έκαναν να ανατριχιάσουν, όσους τουλάχιστον δεν είναι οι γιοί αυτών που έχουν τα Cayene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 @SilverCloak Δεν κατάλαβα το κομμάτι της πολιτικής χροιάς σου, λόγω της διατύπωσής σου. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα σε παρακαλώ? @dikonstant02 Όποιος θα δώσει 60Ευρώ θα το κάνει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Μπορεί να φοβάται κάποιος να έχει πειρατικό εξοπλισμό, οπότε να τα δώσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα το κάνει επειδή είναι κακό πράγμα να κλέβουμε, μη κοροϊδευόμαστε. Ωστόσο δεν αποτελεί "μαγκιά" το να λέμε εγώ χρησιμοποιώ πειρατικό εξοπλισμό και είμαι μια χαρά μάγκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 αμα εχει τις γνωσεις γιατι να μην τις εκμεταλευτεις? και σιγα μην σε πιασουν στο σπιτι σου για card sharing.. για καποιους τα 60 ειναι πολλα.. και δεν ειμαστε σκυλοι! λιγη ευρωπαικη μπαλιτσα να μην δουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 @SilverCloakΔεν κατάλαβα το κομμάτι της πολιτικής χροιάς σου, λόγω της διατύπωσής σου. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα σε παρακαλώ? Ναι, σε εσένα αναφερόμουν. Point 1 Όταν εγώ έχω ένα παπάκι και εσύ μου σκας με το Porche Cayene που έχεις πατήσει επί πτωμάτων για να το πάρεις, τότε θα στο κάψω στο όνομα της δημοκρατίας. μάλλον κάποιοι έχουν παρανοήσει το νόημα της καταστροφής ξένης περιουσίας, ως "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Και δεν είναι καθόλου έτσι. Point 2 Και τα παιδιά να είναι κωλόπαιδα και να τα καίνε, εσύ πρέπει να αγανακτήσεις!!! Να πεις ρε γαμώτο τι είναι αυτή η νεολαία! Ας αλλάξω τη ψήφο μου... Αλλά που μυαλό.. Επίσης το να συσχετίζονται αυτοί που σπάνε με εκλογές και κόμματα, μάλλον θα τους έκαναν να ανατριχιάσουν, όσους τουλάχιστον δεν είναι οι γιοί αυτών που έχουν τα Cayene. Clear now? Καμία επιπλέον επεξήγηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν κατάλαβα αν συμφωνείς ή όχι με αυτά που λέω. Την ίδια διατύπωση έχεις και σε αυτό το Post, απλά τα έβαλες σε Quote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beholder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Όταν εγώ έχω ένα παπάκι και εσύ μου σκας με το Porche Cayene που έχεις πατήσει επί πτωμάτων για να το πάρεις, τότε θα στο κάψω στο όνομα της δημοκρατίας.Γιατί πάντα χρησιμοποιούμε τη λέξη δημοκρατία όπου μας συμφέρει? Είναι δημοκρατικό λοιπόν να με αναγκάζουν να πληρώσω για το ποδόσφαιρο - ελληνικό πρωτάθλημα??? Κάτι τέτοιοι έχουν τα Porche και καλά κάνουν τα παιδιά και τους τα καίνε... Όσο υπάρχουν τυριά δεν θα αλλάξει τίποτα, θα κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το πρόβλημα. Και τα παιδιά να είναι κωλόπαιδα και να τα καίνε, εσύ πρέπει να αγανακτήσεις!!! Να πεις ρε γαμώτο τι είναι αυτή η νεολαία! Ας αλλάξω τη ψήφο μου... Αλλά που μυαλό.. Κι αυτα τα λεει καποιος που εχει αυτα που δειχνει η υπογραφη σου,ε; 'Φτωχε','επαναστατη' του πληκτρολογιου και της πολυθρονας!Πως θα αισθανθεις αν καποιος ερθει και σου καψει την Samsung 40"40M86 και το Playstation 3 400GB/5400rpm καθως επισης και το Monitor & TV:Sansung24"SyncMaster 245b και τα υπολοιπα της υπογραφης σου; Τι θα πεις τοτε;Καλα εκαναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τι σχέση έχουν και πόσα στοιχίζουν αυτά που έχω με τη καπιταλιστική νοοτροπία και τον υπερκαταναλωτισμό? Αν όμως θέλεις να το πάρουμε έτσι όπως λες αυτά που έχω αν κάτσεις και ψάξεις λίγο στο Internet ή αν είσαι λίγο ψαγμένος από Hardware θα δεις ότι η αναβαθμίσεις που κάνω εγώ είναι πολύ πιο λίγες από ότι να παίρνεις Mainstream Hardware. Όσο για τη TV είναι μια καλή και φθηνή Full HD. Καλά για το Monitοr δεν το κουβεντιάζω, το πιο φθηνό 24άρι... Να είχα κάνα EIZO για να παίζω Crysis άντε να μου την έλεγες, αλλά και πάλι άλλο 2,000Ευρώ και άλλο 200,000Ευρώ. Και για να μιλάμε πραγματικά και όχι "αν έρθει και σου κάψει κάποιος την οθόνη", αν μου έκαιγε κάποιος το αμάξι θα στεναχωριόμουν και προς στιγμής θα νευρίαζα πολύ, αν όμως αυτό ήταν κάτι που συνεχιζόταν και έκαιγαν ότι μπορούσαν, θα έλεγα, χαλάλι... Κάθε μέρα βέβαια μου καίνε συμαντικότερα πράγματα άλλοι, οπότε ας θυσιάσω 4,000, για 20,000Ευρώ που μου ζητάει η εφορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τι σχέση έχουν και πόσα στοιχίζουν αυτά που έχω με τη καπιταλιστική νοοτροπία και τον υπερκαταναλωτισμό? Αν όμως θέλεις να το πάρουμε έτσι όπως λες αυτά που έχω αν κάτσεις και ψάξεις λίγο στο Internet ή αν είσαι λίγο ψαγμένος από Hardware θα δεις ότι η αναβαθμίσεις που κάνω εγώ είναι πολύ πιο λίγες από ότι να παίρνεις Mainstream Hardware. Όσο για τη TV είναι μια καλή και φθηνή Full HD. Καλά για το Monitοr δεν το κουβεντιάζω, το πιο φθηνό 24άρι... Να είχα κάνα EIZO για να παίζω Crysis άντε να μου την έλεγες, αλλά και πάλι άλλο 2,000Ευρώ και άλλο 200,000Ευρώ. Και για να μιλάμε πραγματικά και όχι "αν έρθει και σου κάψει κάποιος την οθόνη", αν μου έκαιγε κάποιος το αμάξι θα στεναχωριόμουν και προς στιγμής θα νευρίαζα πολύ, αν όμως αυτό ήταν κάτι που συνεχιζόταν και έκαιγαν ότι μπορούσαν, θα έλεγα, χαλάλι... Κάθε μέρα βέβαια μου καίνε συμαντικότερα πράγματα άλλοι, οπότε ας θυσιάσω 4,000, για 20,000Ευρώ που μου ζητάει η εφορία... Αν σου ζηταει η εφορια 20.000 παει να πει οτι βγαζεις 60.000?καπου το εχεις χασει δεν την παλευεις μου φαινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Κοίταξε να δεις, δεν είμαι πλούσιος και το αυτοκίνητο που ψάχνω να πάρω είναι μεταχειρισμένο γύρω στα 4,000 Euro. Δουλεύω μεροκάματο και είμαι ανασφάλιστος. Τα 20.000Ευρώ είναι από κάποια ακίνητα που μου μεταβιβάστηκαν και η αντικειμενική αξία βγήκε παραπάνω από ότι έπρεπε. Αν εγώ είμαι φιγουρατζής και ότι άλλο θες και έχω αυτοκίνητο Raliie κολοφτιαγμένο και PC τούμπανο επειδή απλά έχω τη λόξα, δεν με κάνει πλούσιο ή άνθρωπο του κεφαλαίου. Επίσης μακάρι αυτά που πληρώνω στην εφορία να έπιαναν τόπο, αλλά και εσύ νομίζω ότι ξέρεις πως πάνε σε τσέπες άλλων. Να προσθέσω ότι πολλοί από αυτούς που πραγματικά βγάζουν πολύ χρήμα φοροδιαφεύγουν. Με λίγα λόγια μη προσπαθείς να μου γυρίσεις εναντίον μου αυτά που λέω, γιατί δεν μπορείς και δεν έχει νόημα. Αν δεν μπορείς να δεχτείς αυτά που λέω είναι κατανοητό, αν μπορούσες έτσι και αλλιώς δεν θα είμαστε στη κατάσταση αυτή. Δεν έχεις το δικαίωμα τέλος να με προσβάλλεις με εκφράσεις του τύπου "δεν πας καλά κλπ". Να ανοίξω flame και να βριζόμαστε είναι πολύ εύκολο, βλέπεις όμως ότι δεν το συνεχίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ηeatspreader, θα επιχειρήσω μια εκ νέου επεξήγηση. Λοιπόν, μάλλον κάποιοι έχουν παρανοήσει το νόημα της καταστροφής ξένης περιουσίας, ως "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Και δεν είναι καθόλου έτσι. == όταν οι αναρχικοί σπάνε, είναι γιατί αηδιάζουν με την ιδιοκτησία. Όχι γιατί αυτοί έχουν παπάκι και ο άλλος Cayene. Δεν θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Θέλουν να μην υπάρχει ιδιοκτήτης της κατσίκας. Και αυτό που γράφεις εσύ είναι ότι σπάνε γιατί θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. (Μήπως δεν έχεις οικειότητα με την "παραβολή" της κατσίκας;) Επίσης το να συσχετίζονται αυτοί που σπάνε με εκλογές και κόμματα, μάλλον θα τους έκαναν να ανατριχιάσουν, όσους τουλάχιστον δεν είναι οι γιοί αυτών που έχουν τα Cayene. ==στο πυρήνα της αναρχίας, είναι η έλλειψη αρχής. Κάθε μορφής. Και στην εποχή μας, η πιο υψηλή αρχή είναι τα πολιτικά κόμματα, σε "δημοκρατικά¨ πολιτεύματα. Όποτε το να χρησιμοποιείς τη δράση τους για να πείσεις κάποιον να αλλάξει κόμμα, απλά θα τους αηδίαζε. Έχουν και ένα επιτυχημένο τσιτάτο για αυτό. "Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα ήταν παράνομες" Όλα αυτά για τους "πραγματικούς" αναρχικούς και όχι για "τους γιους αυτών που έχουν Cayene", οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους (ας μην είμαστε και απόλυτοι), κάνουν την επανάσταση τους από την οικογένεια τους και τα λεφτά των γονιών τους και το σπάσιμο είναι απλά μια "φάση". Σαν να ξεφύγαμε λίγο από τη Nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 = όταν οι αναρχικοί σπάνε, είναι γιατί αηδιάζουν με την ιδιοκτησία.Όχι γιατί αυτοί έχουν παπάκι και ο άλλος Cayene. Δεν θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Θέλουν να μην υπάρχει ιδιοκτήτης της κατσίκας. Και αυτό που γράφεις εσύ είναι ότι σπάνε γιατί θέλουν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. (Μήπως δεν έχεις οικειότητα με την "παραβολή" της κατσίκας Είμαστε εκτός θέματος και πάει πολύ μακριά ακόμα για να αναλύσουμε τη ψυχοσύνθεση των αναρχικών. Καλύτερα να το αφήσουμε εδώ το γιατί τα σπάνε, μιας και λίγη σημασία έχει. Ο σκοπός είναι ένας, "η αγανάκτηση του πολίτη". Με τη παραβολή της κατσίκας όπως κατάλαβες, δεν έχω καμία επαφή, πρώτη φορά την ακούω και γι' αυτό δεν κατάλαβα και τη διατύπωσή σου. "Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα ήταν παράνομες" Το ότι δεν αλλάζουν κάτι είναι επειδή ο κόσμος κάνει αποχή ή ψηφίζουν με βάση αυτό που ψηφίζουν οι γονείς τους και οι παππούδες τους. Όλα αυτά για τους "πραγματικούς" αναρχικούς και όχι για "τους γιους αυτών που έχουν Cayene", οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους (ας μην είμαστε και απόλυτοι), κάνουν την επανάσταση τους από την οικογένεια τους και τα λεφτά των γονιών τους και το σπάσιμο είναι απλά μια "φάση". Και αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Γιοι πλουσίων αρκετές φορές είναι πιο ψηλά κοινωνικά (μη παρεξηγηθώ, δεν το λέω με κακή έννοια εις βάρος των φτωχών). Ίσως επίσης είναι και πιο μπροστά ιδεολογικά και, ναι, στο τέλος μπορούν να έχουν επαναστατική αντίδραση, παρόλο που δεν στηρίζει τα συμφέροντά τους κάτι τέτοιο που οι ίδιοι κάνουν (να τα σπάνε - επανάσταση). Να, για παράδειγμα παράξενο είναι όταν ο Κυρ Γιάννης ο γείτονας μας (ένα από τα πολλά παραδείγματα), είναι συνταξιούχος των 500Ευρών και δούλευε υδραυλικός, ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Από την άλλη μεριά παράξενο είναι όταν ο Κος Θανάσης που μένει στο παρακάτω τετράγωνο και έχει γνωστή αλυσίδα εστιατορίων να ψηφίζει Συνασπισμό... Η δική μου άποψη είναι ότι ο Κυρ Γιάννης, θέλει να φαίνεται και να αισθάνεται της υψηλής τάξης και ο "έχω χρήμα". Αντίθετα ο Κος Θανάσης είναι πιο ας το πούμε "κουλτουριάρης" (δεν μου αρέσει καθόλου η λέξη)... Σαν να ξεφύγαμε λίγο από τη Nova. Δεν ξεφύγαμε πολύ από το θέμα Nova, μιας και το ότι πρέπει να πληρώσω κάποιον κεφαλαιοκράτη για να δω την αγαπημένη μου ελληνική ομάδα (που και αυτή την έχει ένας πλούσιος - απατεώνας - αλλά πάλι είναι άλλο θέμα), εμένα δεν μου αρέσει. Το θεωρώ σχεδόν είδος πρώτης ανάγκης, με αυτή την έννοια. Ευχαριστώ για την ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Γιοι πλουσίων αρκετές φορές είναι πιο ψηλά κοινωνικά (μη παρεξηγηθώ, δεν το λέω με κακή έννοια εις βάρος των φτωχών). Nαι, πως θα γινόταν το αντίθετο. Ίσως επίσης είναι και πιο μπροστά ιδεολογικά και, ναι, στο τέλος μπορούν να έχουν επαναστατική αντίδραση, παρόλο που δεν στηρίζει τα συμφέροντά τους κάτι τέτοιο που οι ίδιοι κάνουν (να τα σπάνε - επανάσταση). Τι είναι πάλι αυτό. Μετά το προοδευτικός και συντηρητικός έχουμε το μπροστινό και τον πισινό? Και γιατί, δεν σπάνε τα δικά τους αμάξια, πρώτα. Και η επαναστατική αντίδραση, δεν είναι σπασιμο. Είναι ξεσήκωμα, μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων. Η δική μου άποψη είναι ότι ο Κυρ Γιάννης, θέλει να φαίνεται και να αισθάνεται της υψηλής τάξης και ο "έχω χρήμα". Οχι, το ότι ο κυρ γιάννης, έχει δει πόσο καλά περνάνε οι αλβανοί, που είχαν σοσιαλισμό, και δε θέλει να γίνει κι αυτός μετανάστης. μιας και το ότι πρέπει να πληρώσω κάποιον κεφαλαιοκράτη για να δω την αγαπημένη μου ελληνική ομάδα (που και αυτή την έχει ένας πλούσιος - απατεώνας - αλλά πάλι είναι άλλο θέμα), εμένα δεν μου αρέσει Ναι, αλλά αυτός ο πλούσιος, δίνει λεφτά, για να πάρει παίχτες, ώστε η ομάδα σου να πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε πρέπει από κάπου να τα βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα