SilverCloak Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πάμε πάλι τα ίδια. Α τους κλέφτες. Ανάλογα με την τοποθέτηση σας, αυτή η δήλωση θα μπορούσε να διαβαστεί ως: Α τους κλέφτες της Nova που θέλουν και 60 Ευρώ για σκάρτο πράμα. Α τους κλέφτες με τα Dreambox, που βρήκαν τρόπο να κλέβουν μια υπηρεσία και μας το τρίβουν και στη μούρη σε εμάς τους χαζούς που πληρώνουμε. Ε, ως συνήθως, όλοι δίκιο έχουν. Και η NOVA, ως μοναδική, έχει να καλύψει ένα κόστος, που έστησε την τεχνολογία στην Ελλάδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απέφυγαν τον πειρασμό της αισχροκέρδειας. Και οι κλέφτες, που βλέπουν ότι ασχολούμενοι με ένα τεχνολογικό παιχνίδι (πάντα ενδιαφέρον), μπορούν να εξομαλύνουν κάπως την αισχροκέρδεια της NOVA, πληρώνοντας μια συνδρομή για 3-4 νοικοκυριά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αετονύχηδες εκεί έξω που το έχουν κάνει επάγγελμα. Γενικές παρατηρήσεις: Μα καλά, όλος ο ειδικός τύπος την ίδια καραμέλα πιπιλά; Γιατί όλοι θέλουν να βλέπουν εταιρίες να κυλιούνται στη λάσπη, μαλλιοτραβούμενες?Θυμηθείται (από την έκθεση στο σχολείο, ντε): Η άμιλλα είναι καλή και χρήσιμη. Ο ανελέητος ανταγωνισμός, όχι και τόσο. Όλα είναι ένα και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα της δυτικής κοινωνίας. Για σκεφτείτε καλά, εσείς που λέτε "εμείς χαζοί είμαστε και πληρώνουμε". Θέλω να βρω έναν εδώ μέσα που καταδικάζει στο πυρ το εξώτερο τους κλέφτες, που να μην έχει βάλει ποτέ "πειρατικά" Windows. Μην αρχίσω και βάζω και άλλα στη λίστα.
mvaggel Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά εγώ θέλω να βλέπω την Μπίλιω Τσουκαλά σε HD,μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό;Πληρώνω όσο όσο, Nova,Tova,Sova ότι υπάρχει εκεί έξω!!! Μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα να επισκεφτείς ένα/μια ψυχολόγο και να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις
dkmaster Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά φυσικά και δεν είναι λύση η κλοπή και είναι βλάκες αυτοί που κλέβουν και το τρίβουν στη μούρη αυτών που πληρώνουν, γιατί στην τελική αφού δεν αξίζει ούτε 60 ευρώ η νόβα ούτε 20 ποιος ο λόγος να την έχεις έστω και τζάμπα και στην τελική να πληρώσεις και έναν Α εξοπλισμό για να μπορέσεις να την βλέπεις πειρατικά. Και εγώ την πληρώνω αλλά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος ούτε από την τιμή της ούτε από το πρόγραμμα που προσφέρει. Αλλά όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός έτσι είναι. Και το ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός δεν ευθύνεται αυτός που δεν βλέπει history channel.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δηλαδή έχεις την εντύπωση οτι η NOVA ΔΕΝ είναι μονοπώλιο στην Ελλάδα ε?Βέβαια,έχουμε τόσες άλλες συνδρομητικές δορυφορικών καναλιών που δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε... Έχεις την εντύπωση οτι εαν υπήρχε έστω και άλλη μια εταιρία η NOVA θα είχε αυτή την τιμή που έχει και σήμερα? όχι δεν θα είχε την ίδια τιμή εκτός αν τα είχαν κάνει πλακάκια με την άλλη... το ότι είναι μόνη της και έχει αυτές τις τιμές δεν είναι λόγος για πρόστιμο όπως ανέφερες την Intel...
tarantules Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 όχι δεν θα είχε την ίδια τιμή εκτός αν τα είχαν κάνει πλακάκια με την άλλη...το ότι είναι μόνη της και έχει αυτές τις τιμές δεν είναι λόγος για πρόστιμο όπως ανέφερες την Intel... Είναι και παραείναι για εμένα. Εφόσον είναι μονοπώλιο θα έπρεπε το κράτος να θέσει ένα πλαφόν,ένα ταβάνι όσον αφορά τη μέγιστη τιμή συνδρομής. Και όσον αφορά τις επενδύσεις της NOVA όσον αφορά τον εξοπλισμό και την απόσβεση που πρέπει να κάνει,όπως είπε κάποιος άλλος από εδώ μέσα, ε μη χέσω... έχει κάνει απόσβεση εδώ και αρκετά χρόνια και δεν έχει χώσει ούτε ευρώ για να περάσει στην πλατφόρμα του HD.Όλη η ευρώπη πίνει εδώ και χρόνια "εμφιαλωμένο" και εμείς εδώ πίνουμε από γούρνες γεμάτες λασπόνερα...
vasi Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 έχει κάνει προ πολλού απόσβεση!! η nova, τωρα θελει να κανει και η Forthnet με την αρχαία nova που έχει αγοράσει !!
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είναι και παραείναι για εμένα.Εφόσον είναι μονοπώλιο θα έπρεπε το κράτος να θέσει ένα πλαφόν,ένα ταβάνι όσον αφορά τη μέγιστη τιμή συνδρομής. Και όσον αφορά τις επενδύσεις της NOVA όσον αφορά τον εξοπλισμό και την απόσβεση που πρέπει να κάνει,όπως είπε κάποιος άλλος από εδώ μέσα, ε μη χέσω... έχει κάνει απόσβεση εδώ και αρκετά χρόνια και δεν έχει χώσει ούτε ευρώ για να περάσει στην πλατφόρμα του HD.Όλη η ευρώπη πίνει εδώ και χρόνια "εμφιαλωμένο" και εμείς εδώ πίνουμε από γούρνες γεμάτες λασπόνερα... Κανεις καποια βασικα λαθη. Το οτι καποιος επιχειρηματιας αποφασισε να μαζεψει ολα τα επιγεια καναλια συν μερικα ξενα μαζι με καποιες ταινιες κλπ, και να τα βγαλει προς πωληση, ειναι απλα μια επιχειρηση. Αυτος που την ξεκινησε, αποφασισε και το ειδος της ποιοτητας, οπως και την τιμη της. Πριν το κανει αυτο, ολοι μας βλεπαμε τα καναλια επιγεια. Που το προβλημα το να συνεχισουμε να βλεπουμε τα ιδια καναλια επιγεια και να μη μας ενδιαφερει το αν και το τι τιμη εχει ενα δορυφορικο πακετο. Αν αυριο κλεισει αυτη η επιχειρηση, ουτε καν που θα σε νοιαξει, αρα για σενα (και για κανενα) δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης, ενα μεσο ψυχαγωγιας ειναι, σαν να πας σινεμα, η στο αλλου φαν. Παρολα αυτα αποφασιζεις και ζητας να μπει πλαφον σε μια εταιρια που δεν επηρεαζει ουτε κατ' ελαχιστο τη ζωη σου, και αναρωτιεσαι για το αν εκανε αποσβεση (προφανως μιας και εκανε λογικα, ισως να το γυρισει σε φιλανθρωπικο ιδρυμα). Το οτι δεν περασε στην πλατφορμα HD για παραδειγμα, και παλι δε βλεπω κατι το μεμτο, ιδιωτικη επιχειρηση ειναι μπορει να αποφασισαν οτι θελουν μεχρι το 2100 να εκπεμπουν σε 400 γραμμες, γουστο τους και καπελο τους. Ας βγει αλλος να εκπεμψει σε οχι σε 1080 αλλα σε 2000. Ειπαμε ολοι κλεβουμε απο κατι, αλλος το mp3 του, αλλος το λογισμικο του, αλλος τη νοβα του. Καλα κανουμε και καλα περναμε, αλλα τουλαχιστον να εχουμε τα @@ να το παραδεχομαστε, κι οχι να υποκρινομαστε και να στρουθοκαμηλιζουμε. Εχουμε πειρατικα τα παραθυρα, αλλα δεν κατεβαζουμε τραγουδια; Ε τοτε ειναι κακη η MS αλλα καλοι οι δημιουργοι τραγουδιων και πρεπει να πληρωθουν. Εχουμε νομιμα παραθυρα η καποιο ελευθερο λειτουργικο, αλλα κατεβαζουμε τρεαγουδια και ταινιες; Ε και η MS επιχειρηση ειναι πρεπει να δουλεψει κι αυτη, αλλα οι παραγωγοι και δημιουργοι μουσικης και ταινιων, στο πυρ το εξωτερο, να βγαζουν τραγουδια τζαμπα αλλιως να γινουν μπετατζηδες. Δεν πιανομαστε πουθενα, αντι να παραδεχτουμε τι κανουμε, και να ψιλοκρυβομαστε, βγαινουμε και με χαρα και το διατυμπανιζουμε, και απαιτουμε κιολας απο τον ιδιοκτητη τα πλεον ακυρα, μεχρι που ζηταμε να κλειδωνονυ καλυτερα τα προγραμματα του και τις μουσικες τους για να μην τις κλεβουμε. Σκεψου δηλαδη, να σου πουνε βαλε πιο καλες κλειδαριες στο σπιτι σου, γιατι αλλιως ο κλεφτης θα μπει νομιμα μεσα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είναι και παραείναι για εμένα.Εφόσον είναι μονοπώλιο θα έπρεπε το κράτος να θέσει ένα πλαφόν,ένα ταβάνι όσον αφορά τη μέγιστη τιμή συνδρομής. πως είναι δυνατόν το κράτος να θέσει πλαφόν σε μια ελεύθερη αγορά ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ?!
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εδώ δεν μπορεί να θέση σε είδη πρώτης ανάγκης...Δες εμφιαλωμένο νερό,γάλα,λαχανικά...
polakis21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά δεν κατάλαβα. Έπιασαν αυτούς που δίνουν την Νόβα ή αυτούς που βλέπουν πειρατικά? Τον κεντρικό ή τους πελάτες δηλαδή?
kirimis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 πως είναι δυνατόν το κράτος να θέσει πλαφόν σε μια ελεύθερη αγορά ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ?! πλαφον δεν θα θεσει, αλλα θα δημιουργησει τις προυποθεσεις υπαρξης ανταγωνισμου γιατι ειναι πολυ κακο να σε παιζουν μονοτερμα Βεβαια η δικη μας αρχη ανταγωνισμου ειναι επιεικως για τον In anyway, better luck next time για τους κυριους που την εκλεβαν κατ αυτο τον τροπο... Εμεις τουλαχιστον το κανουμε με ασφαλεια
clevercitizen Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σκεψου δηλαδη, να σου πουνε βαλε πιο καλες κλειδαριες στο σπιτι σου, γιατι αλλιως ο κλεφτης θα μπει νομιμα μεσα... Μα η ελληνική αστυνομία αυτό σου λέει! Βάλε καλύτερες κλειδαριές, πάρε πόρτες ασφαλείας, συναγερμούς κτλ.( ΟΚ, νόμιμα ποτέ δεν μπαίνε μέσα). Απο την άλλη όμως ρε παιδιά με ρώτησε εμένα η NOVA αν θέλω να βάζω το σήμα της στο σπίτι μου? Ο γείτονας που έχει ξεκλείδωτο wifi (ή και κλειδωμένο :-D ), γιατί να έχω εγώ το δίκτυό του μέσα στο σπίτι μου? Ας περιόριζε την εμβέλειά του, ας το κλείδωνε καλύτερα, στην τελική ας μόνωνε το σπίτι του (κλώβος faraday xD). Πρέπει να του κάνω μήνυση επειδή το ρουτερ του εκπέμπει στο σπίτι μου? Εγώ γιατί να τρώω την ακτινοβολία χωρίς να με ρωτάνε? Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας γιατί τοποθετούν τις κεραίες τους στην ταράτσα του απέναντι? Και κινητό να μη χρησιμοποιώ πάλι τρώω αρκετή ακτινοβολία. Άρα, εφόσον με το έτσι θέλω όλα αυτά τα κύματα, και πολλά άλλα, κάνουν τη διέλευσή τους από το σπίτι μου, έχω κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσω εξοπλισμό και γνώσεις ώστε να χρησιμοποιήσω τα κύματα αυτά προς όφελός μου. Το συμπέρασμά που βγάζω εγώ είναι ας κλείδωνε καλύτερα τα δεδομένα που στέλνει η NOVA, η wind, ο γείτονας και να μην κατηγορούν όσους τα εκμεταλλεύονται για υποκλοπή... Ας μην αναφερθώ όμως στο αντίθετο, τι να γίνεται άραγε με τα σήματα που στέλνουμε εμείς, πόσοι/ποιοι τα "υποκλέπτουν" στο όνομα της "εθνικής ασφάλειας"...
eliask Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά στην Ελλάδα δεν ζούμε? Οι 300 που είναι στη βουλή και μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί δεν κλέβουν ???? Και οχι στα κρυφά ! Ποιο φανερά δεν γίνεται...... Αμα βρομάει το ψάρι απο το κεφάλι τι να πέριμένεις από όλους τους άλλους ....... Ας τα παραγράψεί και αυτά το κράτος ........ Θα μου πείς ζουγκλά να γίνουμε ??????? ε κοντά είμαστε ....... Ασε που το 99% που χρησιμοποιουν pc κάθε μέρα κάνει και απο μία παρανομία ( ταινίες , software, mp3 etc etc ) .Tη διαφορά έχει η Νοva από την MS ή την warner etc etc ......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά δεν κατάλαβα. Έπιασαν αυτούς που δίνουν την Νόβα ή αυτούς που βλέπουν πειρατικά? Τον κεντρικό ή τους πελάτες δηλαδή? προφανώς αυτούς που μοιράζουν... ---------- Post added at 23:55 ---------- πλαφον δεν θα θεσει, αλλα θα δημιουργησει τις προυποθεσεις υπαρξης ανταγωνισμου γιατι ειναι πολυ κακο να σε παιζουν μονοτερμα πως θα τις δημιουργήσει? με πρόστιμο χωρίς δικαιολογία?
snik Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πολιτικη της forthnet ειναι αυτο; Ρωταω γιατι παλιοτερα δεν ειχα ξανακουσει κατι τετοιο για την Nova. Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα ολη η διαδικασια περιλιπτικα πως γινεται; Δεν θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω γιατι δεν με ενδιαφερει να βαλω απλα απο περιεργεια πως τα μοιραζαν; Κατι ειχα ακουσει για κλειδια και μοιρασμα μεσω internet αν δεν κανω λαθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα