Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ουσιαστική συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας και των Διευθύνσεων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης τόνισε σε ανακοίνωσή της η συνδρομητική τηλεόραση nova, προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο της πειρατείας.

Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε στην Αθήνα,στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και τη Ρόδο συνελήφθηκαν 13 άτομα, που μέσω του Ίντερνετ (δίκτυα OTE, Vivodi, Hol, Forthnet, Tellas, On Telecoms) και χρήση ειδικών συσκευών διένειμαν παράνομα το κωδικοποιημένο σήμα της nova επί πληρωμή σε χρήστες του Ίντερνετ.

Η εταιρία δηλώνει ότι θα διεκδικήσει αποζημιώσεις από όσους προβαίνουν στις εν λόγω παράνομες δραστηριότητες (πειρατεία, υποκλοπή σήματος, διανομή, εμπορία κλπ).

Source.png Πηγή: tvxs.gr

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την overpriced Nova...

Με την χάλια εικονα, αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω...

Δημοσ.

Καλά θα κάνει. Εμείς που πληρώνουμε βλάκες είμαστε? Και να τους χώσει βαθιά μέσα, στη φυλακή.

Το ότι θες 60 ευρά το μήνα, δε νομιμοποιεί την κλοπή. Στην τελική μην πληρώνεις.

Δημοσ.

Καλα κανει και ζητα αποζημειωσεις απο οσους την κλεβουν

Αν και οπως ειναι δεν αξιζει ουτε το κλεψιμο

• Moderators
Δημοσ.
Στην τελική μην πληρώνεις.

Αυτο ακριβως κανω, οπως και ολοι οσοι ξερω :-)

Δημοσ.
Με την χάλια εικονα, αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω...

Ε, εντάξει. Όχι και χάλια εικόνα. Υπάρχουν σπίτια στην Αττική που απλά δεν πιάνουν καλά τα κανάλια, ό,τι κι αν κάνεις. Εγώ προσωπικά ξέρω 3 σπίτια που έχουν βάλει αναγκαστικά NOVA για να πιάνουν καλά τα ελληνικά κανάλια. Και αναφέρομαι στην περιοχή του Πειραιά.

Στην Κύπρο να δείτε πόσοι έχουν NOVA.

Δεν μπορώ να ακούω να υπερηφανεύονται μερικοί ότι έχουν NOVA και δεν πληρώνουν. Είναι σαν να λένε σ' αυτούς που πληρώνουν ότι είναι κορόιδα. Εγώ που δεν έχω, δεν βάζω NOVA. Δηλαδή, δεν κλέβω. Όταν αγοράζει κανείς πανάκριβο πιάτο, τον καλύτερο αποκωδικοποιητή, παίρνει το καλύτερο κινητό και full HD τηλεόραση, ή βγαίνει σε ένα κλαμπάκι το Σάββατο και χαλάει 50-60 ευρώ, μου φαίνεται αδιανόητο και ειρωνικό να γίνεται "γύφτος" για 60-70 ευρώ. Είναι πολύ μικρό το ποσό για να μπλέξει κανείς. Και πιστέψτε με, αν γίνει το σύστημα όπως είναι στην Αγγλία (γιατί θα γίνει, θα το δείτε), είναι μαθηματικά ακριβές το ότι θα μπλέξει. Και στο φινάλε, από πότε υπάρχει περιορισμός στο πόσο επιλέγει να χρεώνει μια εταιρία για να παρέχει υπηρεσίες; Και από πότε δεν είναι κλέφτης αυτός που χρησιμοποιεί μια υπηρεσία αλλά δεν πληρώνει; Εγώ μάλιστα θα το έβλεπα και πιο μακροπρόθεσμα, σχετικά με το πόσο κακό κάνει η ανάπτυξη παραεμπορίου σε μια οικονομία. Αν θέλουμε να πέσουν οι τιμές, πρέπει απλά να μην αγοράζουμε κάτι που είναι ακριβό, για να το αναγκάσουμε να γίνει πιο φτηνό. Κλεβοντάς το, κοιτάμε μόνο την πάρτη μας.

Δημοσ.

Ειλικρινά αυτό το η νόβα είναι ο κλέφτης, δεν το καταλαβαίνω. Φανερώνει μικροαστισμό, και δημοσιουπαλληλική νοοτροπία. Αν είναι κάγκουρας ο έλληνας και αμόρφωτος και δε γουστάρει να μορφώνεται (history, travel, animal) ή δε θέλει να βλέπει κλασσικές ταινίες (mgm) ή δε θέλει να βλέπει μπάλα (αγγλία, ισπανία, ιταλία), τότε δε του φταίει κανείς που δεν του λειτουργεί ο ανταγωνσιμός. Διότι, αν έβλεπε, θα φύτρωναν και κανά 2 άλλα συνδρομητικά και θα πεφταν οι τιμές. Αλλά είπαμε, αν έχουμε ως ηρωικά πρότυπα κλεφτοκοτάδες και κουμπουροφόρους, καλά να πάθουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορείς να πεις ότι είναι κλέφτης, αλλά κωλοπιάστης είναι σίγουρα :P

Δημοσ.
Ε, εντάξει. Όχι και χάλια εικόνα. Υπάρχουν σπίτια στην Αττική που απλά δεν πιάνουν καλά τα κανάλια....

στην Αμερική σχεδόν όλα τα κανάλια εκπέμπουν hd σήμα και όχι δορυφορικά....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:52 ----------

wally

36m 60knots max speed καιει 1litre/sec@full speed,3x 5600 ίπποι.~25muria e[/url]

αα για το δικό μου το σκάφος λες?:P:p:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...