Dark_son20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 εμενα μου έχει σκάσει ασφαλίτης χειρότερος από "junky στην ομόνοια την δεκαετία του 90" και αφού με είδε ότι τσίτωσα μόλις με πλησίασε φώναξε και τους ένστολους για να με πείσει ότι είναι μπάτσος και να του δείξω τα χαρτιά μου
slipknot Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θυμάμαι μια φορά ο Πανούσης είχε πει σε εκπομπή του ότι "Ήρθαν ασφαλίτες να με πιάσουν και ήταν 4 φρικιά με σκουλαρίκια και μαλλί μέχρι τον κώλο".
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παντως στην σχολη αξιωματικων η αστυφυλακων δεν σε δεχονται με σκουλαρικι . Ισως στην ασφαλεια ναι , αλλα παρολα αυτα καποια στιγμη θα φυγεις απο εκει . Δεν μπορεις να εισαι στην ασφαλεια μεχρι να παρεις συνταξη . O πεθερος μου ολα του τα χρονια μεχρι περσυ που πηρε συνταξη ηταν στην ασφαλεια παντως. Οσον αφορα τους ειδικους φρουρους και τα τατουαζ...ψιλομαμακια μου ακουγεται... οκ μπαινεις χωρις τατουαζ και μετα απο 5 μηνες πας και κανεις 3 τατου. Σοου φακιν γουατ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Τη να πω ... Ισως κανω λαθος . Παντως αν θελουν να σου αλλαξουν "μοναδα" μπορουν να το κανουν ... Φυσικα ομως υπαρχει και καποιος λογος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.