Προς το περιεχόμενο

ειδικοι φρουροι ταττουαζ 2009

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένστολος με μούσια και μαλούμπα, λίγο δύσκολο. Απ' τη μία αν τον δουν συνάδελφοι παίζει να τον περάσουν για μασκαρεμένο και να τον πλακώσουν. Απ' την άλλη και πρακτικά να το δεις, δε βολεύει. Να τρέχει τώρα ο άλλος και να κυνηγάει έναν τσαντάκια, με το μαλλί να του μπαίνει μες στη μάπα και να σταματάει λέγοντας "Μισό λεπτό να δέσω τη κοτσίδα ρε.";

Αυτοί που δουλεύουν undercover είναι όπως θέλουν, ένας γνωστός μου είχε μούσια, ψιλο-αφανέ μαλλί και γενικά έμοιαζε με κλασσικό φοιτητή. Δε παίζει να καταλάβαινες τι είναι.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να τρέχει τώρα ο άλλος και να κυνηγάει έναν τσαντάκια, με το μαλλί να του μπαίνει μες στη μάπα και να σταματάει λέγοντας "Μισό λεπτό να δέσω τη κοτσίδα ρε.";

Νταξ τώρα, μεταξύ μας δε πολυστέκουν αυτά.

Ο Μπατιστούτα μια χαρά έτρεχε με την μαlλούρα και τα κάρφωνε αδιακρίτως... :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για τους ενστολους ειναι πειθαρχικο παραπτωμα να ειναι αξυριστη και ακουρεφτει μεχρι αηδιας κοντο μαλλι και μουσσια γλομπος :lol: . Οι ασφαλιτες ειναι αυτοι που ειπα ποιο πανω . Παρολα αυτα σκουλαρικη παλι πρεπει να απαγορευεται εκτος αν φορανε μαγνητακι .

Δημοσ.
Νταξ τώρα, μεταξύ μας δε πολυστέκουν αυτά.

Ο Μπατιστούτα μια χαρά έτρεχε με την μαlλούρα και τα κάρφωνε αδιακρίτως... :-D

batistutaromaceleb.jpg

Ο Μπατιστούτα όμως το έβρεχε. Αυτοί αν το βρέξουν θα αρπάξουν κάνα κρυολόγημα.

Επίσης φορούσε και κορδέλα.

batistuta_cup1.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Παρολα αυτα σκουλαρικη παλι πρεπει να απαγορευεται εκτος αν φορανε μαγνητακι .

Σκουλαρίκι φορούν κανονικότατα όσοι αστυφύλακες/υπαξιωματικοί υπηρετούν στην Ασφάλεια. Με τρύπα στο αυτί κανονικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως στην σχολη αξιωματικων η αστυφυλακων δεν σε δεχονται με σκουλαρικι . Ισως στην ασφαλεια ναι , αλλα παρολα αυτα καποια στιγμη θα φυγεις απο εκει . Δεν μπορεις να εισαι στην ασφαλεια μεχρι να παρεις συνταξη .

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως στην σχολη αξιωματικων η αστυφυλακων δεν σε δεχονται με σκουλαρικι . Ισως στην ασφαλεια ναι , αλλα παρολα αυτα καποια στιγμη θα φυγεις απο εκει . Δεν μπορεις να εισαι στην ασφαλεια μεχρι να παρεις συνταξη .

Καλά ρε συ, εννοείται ότι στη σχολή δεν σε δέχονται με σκουλαρίκι! :-D

Προφανώς μόνο αν υπηρετείς στην Ασφάλεια θα μπορείς να έχεις αυτό που οι αμερικάνοι αποκαλούν "modified grooming standards". Αν υπηρετείς στο Τμήμα Τροχαίας ή στο "κανονικό" Α.Τ. είναι δεδομένο ότι θα είσαι κατά κύριο λόγο με στολή, ξυρισμένος και κουρεμένος σύμφωνα με τον κανονισμό.

Όσο για το αν μπορείς να είσαι στην Ασφάλεια μέχρι να πάρεις σύνταξη, μη βάζεις στοίχημα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εεε καλα , ολα αλλαζουν ... Ξερω τι λεω , ειναι πολλοι δυσκολο να κατσεις μια ζωη εκει για πολλους και διαφορους λογους . Οποτε το σκουλαρικι δεν προκειται να το εχεις παντα .... Καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το βγαλεις .

• Super Moderators
Δημοσ.
Εεε καλα , ολα αλλαζουν ... Ξερω τι λεω , ειναι πολλοι δυσκολο να κατσεις μια ζωη εκει για πολλους και διαφορους λογους . Οποτε το σκουλαρικι δεν προκειται να το εχεις παντα .... Καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το βγαλεις .

Πίστεψέ με, ξέρω επίσης πολύ καλά τι γράφω. Κάποια στιγμή θα βγάλεις το σκουλαρίκι αλλά μπορείς να παραμείνεις στην Ασφάλεια. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιστεψε με και εγω ξερω τη λεω ... Χαχαχαχα :lol::lol::lol:

Μονοπωλειο το πηραμε . Τεσπα το θεμα ειναι στην ουσια οτι αν θες να πας ειδικος φρουρος πιασε και βγαλε το τατουαζ γιατι θα φας πορτα .

Επισης παιζονται πολλα στην αστυνομια απο πολιτικης αποψεως αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ... Βεβαια παντα τους υποστιριζα γιατι αν δεν μας προστατεψουν αυτοι ποιοι θα το κανουν με τετοια εγκληματικοτητα . Και ας εχουνε και αυτοι τους σκαρτους τους .

Δημοσ.
Εεε καλα , ολα αλλαζουν ... Ξερω τι λεω [..]

Πίστεψέ με, ξέρω επίσης πολύ καλά τι γράφω. [..]

Πιστεψε με και εγω ξερω τι λεω ... Χαχαχαχα [..]

rwhw5880pkq1as1ncll.jpg

Ωραίο thread, συνεχίστε. :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν γινεται να κατσεις ολοι σου τη ζωη στην ασφαλεια ....

Αστειευομαι ... :lol::lol::lol: ωραιος ρε Liopyr :P .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για λιγα λεφτα ισως ? χαχαχαχα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...