Προς το περιεχόμενο

ειδικοι φρουροι ταττουαζ 2009

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα θελα να κανω μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει, η τελευταια προκυρηξη που βγηκε εγραφε οτι απαγορευται το ταττουαζ θα θελα μια διευκρινηση εχω ενα ταττουαζ στην πλατη το οποιο δεν ειναι εμφανης ουτε με αμανικο εχω ελπιδες να με παρουν??? ευχαρστω εκ των προτερων

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι δυσκολο...

Το ανεφερει και η προκυρηξη οτι ατομα με τατοο δεν μπορουν να παρουν μερος..

Αν δεν σε γδησουν οπως κανουν και στο στρατο για να δουν αν ειναι η σωματικη σου διαπλαση αυτη που πρεπει εισαι πολυ κολοφαρδος...

Δημοσ.

Ειχα προσφατα την ιδια συζητηση με καποιον φιλο που ειχε την ιδια απορια και το ρωτησε. Οχι, οπου και να ειναι, οσο και να μην ειναι εμφανες, δεν παιζει να σε παρουν. Βεβαια, δε βλαπτει να προσπαθησεις αλλα του ειπαν μαλιστα οτι και να το εχει αφαιρεσει, παλι δεν παιζει.

Δημοσ.

Όσο να ναι το τατού για άτομα ηλικίας άνω των 50 που βγάζουν νόμους παραπέμπει σε φυλακές κ αποβράσματα.Καλό είναι όμως μερικές φορές να τηρούνται κάποιοι τύποι.Θα ήταν αντιαισθητικό ο μπάτσος να μοιάζει με τον Denis Rodman

Δημοσ.

Δε νομίζω πως πρόκειται για λόγους καλαισθησίας, μάλλον κάτι ασφαλίτικο περί ανωνυμίας του οργάνου θα παίζει.

Δημοσ.

Oι ένστολοι αστυνομικοί (οποιουδήποτε σώματος) επιτρέπεται να αφήσουν μούσια ή μαλλούρα?

Κι αυτό περί ανωνυμίας? :P

Δημοσ.

Απαγορεύεται γιατί στους ειδικούς φρουρούς με τατουάζ εκπυρσοκροτεί τυχαία το υπηρεσιακό συχνότερα. Ειδικά στα Εξάρχεια. Είναι σοβαροί λόγοι, δεν παίζουμε με αυτά!

Δημοσ.

Ξερω απο φιλο μου ασφαλητη οτι σε καποια τμηματα τησ αστηνομιασ αφηνουν μουσια (και αυτοσ)ομως (δεν ξερω για μαλλια) για να περνουν απαρατηρητη και να κανουν ντου χωρις να το καταλαβουν οι κακοποιοι

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξερω απο φιλο μου ασφαλητη οτι σε καποια τμηματα τησ αστηνομιασ αφηνουν μουσια (και αυτοσ)ομως (δεν ξερω για μαλλια) για να περνουν απαρατηρητη και να κανουν ντου χωρις να το καταλαβουν οι κακοποιοι

Στην ασφάλεια είναι επιβεβλημένη η "μη υπηρεσιακή" εμφάνιση - αλίμονο να έβγαιναν οι άνθρωποι με στολή ή με κοστούμι. Σκουλαρίκια, μαλλιά (πολλές φορές αλογοουρά), μούσια και εν γένει ατημέλητη εμφάνιση είναι 'στάνταρ' χαρακτηριστικά.

Το tatttoo ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί απαγορεύεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μονο στην ασφαλεια επιτρεπεται καποιος να αφησει μουσια για καλυψη . Ουτως σι αλλος αυτοι δεν φορανε ποτε τη στολη παντα με πολιτικα ειναι . Επισης τατουαζ και σκουλαρικια απαγορευονται . Και ναι σας γδυνουν εκει περα , τουλαχιστον ετσι κανουν στην αστυνομια .

Δημοσ.

Για αυτό έκανα λόγο για ένστολους στην ερώτησή μου. ;)

Ασφαλίτη έχω δει με μαλλούρα, με μούσια, με σκουλαρίκια, με μπλούζα της ΑΕΚ κοιλούμπα και χρυσή αλυσίδα, με μπλούζα motorhead, μέχρι και nerd με καρό πουκάμισο και γυαλομπούκαλα.

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...