Προς το περιεχόμενο

Desktop με 400ευρω

pananton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

θελω να φτιαξω ενα κουτι ΜΑΖΙ με οθονη 17" Και να κοστιζει οσο πιο λιγο γινεται..

Θα ειναι

1) για χρηση γραφειου

2)πολλες ωρες ανοιχτο (αρα καλο και αθορυβο τροφοδοτικο)

3)παιχνιδια κλπ δεν με ενδιαφερουν (τωρα φανταστειτε εχω μια ΑΤΙ hd2600pro agp και με υπερκαλυπτει...)

Αυτα...οσο γινεται πιο φτηνο μαζι με οθονη 17" και πληκτρολογιο/ποντικι

To συστημα που εχω τωρα ειναι με Pentium4 3.2GHz,2Gb ram στα 667Mhz,psu chieftec 400W Και με υπερκαλυπτει..απλως θελω ενα νεο pc γιατι αυτο θα το δωσω στον μικρο μου αδερφο.

Οποιος εχει χρονο ας με βοηθησει στην συνθεση γιατι δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη...θα σας παρακαλουσα απο plaisio Πρωτα και μετα απο e-shop...ευχαριστω

Δημοσ.

δεν αξιζει να παρεις 17αρα στα ιδια λεφτα παιρνεις 19αρα....μη σου πω 22αρα:P

επισης δες εδω..http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313955

Δημοσ.

plaisiocomputers1242919.png

Έβαλα και ηχεία δεν ξέρω αν τα χρειάζεσαι.

Πάντως δεν ξέρω αν είσαι και εσύ σαν τον πατέρα μου που έχει μείνει ακόμη στις 14άρες οθόνες και οι 19άρες του φαίνονται τεράστειες αλλά πλέον οι 17άρες τείνουν να εξαφανιστούν μην σου πω και οι 19άρες και αν σου φαίνονται οι 19άρες πολύ μεγάλες θέμα συνήθειας είναι..για 10€ παραπάνω αξίζει πολύ αυτή η 19άρα που είναι και wide:

samsungsmt190tftmonitor.pngh

Δημοσ.
+1 @ pc του nikos21aek ααα και τα monitors να έχουν dvi ;)

Έχουν και τα 2.

Ε τους αλήτες!Ποντίκι και πληκτρολόγιο πακέτο 30€ και σκέτα και τα δύο 24€;;;:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πάντως δεν ξέρω αν είσαι και εσύ σαν τον πατέρα μου που έχει μείνει ακόμη στις 14άρες οθόνες και οι 19άρες του φαίνονται τεράστειες αλλά πλέον οι 17άρες τείνουν να εξαφανιστούν μην σου πω και οι 19άρες και αν σου φαίνονται οι 19άρες πολύ μεγάλες θέμα συνήθειας είναι..

Συμφωνώ απόλυτα. Θέμα συνήθειας, μην την πατήσεις.....

Δημοσ.
plaisiocomputers1242919.png

Έβαλα και ηχεία δεν ξέρω αν τα χρειάζεσαι.

Πάντως δεν ξέρω αν είσαι και εσύ σαν τον πατέρα μου που έχει μείνει ακόμη στις 14άρες οθόνες και οι 19άρες του φαίνονται τεράστειες αλλά πλέον οι 17άρες τείνουν να εξαφανιστούν μην σου πω και οι 19άρες και αν σου φαίνονται οι 19άρες πολύ μεγάλες θέμα συνήθειας είναι..για 10€ παραπάνω αξίζει πολύ αυτή η 19άρα που είναι και wide:

samsungsmt190tftmonitor.pngh

Πολυ καλη η συνθεση αυτη...Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα για την οθονη,ουτε ειμαι κολλημενος με τις "μικρες"..απλως εχω κανει μεγαλη μ@λ@κια στο δωματιο μου (φοιτητης που δεν ηξερε πως να σκοτωσει τον χρονο του τοτε) και απο πανω ακριβως απο την οθονη του Pc εβαλα ΡΑΦΙ σε αποσταση 2cm...Και δεν νομιζω να χωραει 19".θα το κοιταξω παντως με τις διαστασεις...

@pavlos77:σε ευχαριστω φιλε μου για την συνθεση αλλα δεν μπορω να ξεφυγω τοσο πολυ απο τα χρηματα αυτα.το πολυ 20-30 ευρω παραπανω...ευχαριστω για τον χρονο σου παντως!

Δημοσ.
Πολυ καλη η συνθεση αυτη...Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα για την οθονη,ουτε ειμαι κολλημενος με τις "μικρες"..απλως εχω κανει μεγαλη μ@λ@κια στο δωματιο μου (φοιτητης που δεν ηξερε πως να σκοτωσει τον χρονο του τοτε) και απο πανω ακριβως απο την οθονη του Pc εβαλα ΡΑΦΙ σε αποσταση 2cm...Και δεν νομιζω να χωραει 19".θα το κοιταξω παντως με τις διαστασεις...

@pavlos77:σε ευχαριστω φιλε μου για την συνθεση αλλα δεν μπορω να ξεφυγω τοσο πολυ απο τα χρηματα αυτα.το πολυ 20-30 ευρω παραπανω...ευχαριστω για τον χρονο σου παντως!

Πιό κοντή μπορεί να είναι η 19άρα γιατί είναι wide.

Δημοσ.

χωρις να ξερω πολλά απο οθόνες

μου εχουν πει πώς αν χρησιμοποιεις πολύ τον υπολογιστη (αρα εισαι πολυ ωρα μπροστα στην οθονη) χροιαζεσε αρκετά καλά φυλτρα

γιαυτο μια καλή οθόνη χωρις να θελω να υποβαθμισω τις άλλες για τα ματια ειναι αυτες που κοστιζουν πάνω απο 300 (βεβαια δεν θα πει οτι ειναι και μικρες όπως 22 )

Δημοσ.
29864006.jpg

Και η προηγούμενη οθόνη που πρότεινες και αυτή δεν έχουν DVI και στην τελευταία πιστεύω ότι όταν δεν είναι απολύτως αναγκαίο λόγω έλλειψης χρημάτων καλό είναι να αποφεύγονται τα noname τροφοδοτικά που υπάρχουν μαζί με το κουτί ειδικά αν δεν αναγράφεται πουθενά η εγγύηση τους,Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί και να ήταν μια καλή λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...