Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας , έχω ένα πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο.Εδώ και κάτι μέρες όταν πάω να μπω μέσα στον εξωτερικό μου λέει:Πρέπει να διαμορφώσετε τον δίσκο στην μονάδα E: πριν την χρησιμοποιήσετε.Αν κάνω όμως διαμόρφωση δεν θα διαγραφούν όλα τα αρχεία που έχω μέσα?Και δεν είναι και λίγα 200 giga αρχεία..Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

δοκιμασε να συνδεσεις τον εξωτερικο σε καποιο αλλο pc κ πες μας τι γινεται

Υ.Γ. τι system file ειναι ο σκληρος σου???

Δημοσ.

Σωσε οσα αρχεια μπορεις στο σκληρο δισκο που εχεις ( τον εσωτερικο ) και κανε του διαμορφωση...

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο άλλο pc σπίτι μου,μόνο τον laptop στον οποίο όπως είπα δεν παίζει ξαφνικά.Ο εξωτερικός είναι WD 2500JB External USB Device

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:14 ----------

Σωσε οσα αρχεια μπορεις στο σκληρο δισκο που εχεις ( τον εσωτερικο ) και κανε του διαμορφωση...

Αν δεν βρω άλλη λύση θα το κάνω.Πως γίνεται όμως αυτό από την στιγμή που δεν μπορώ να μπω μέσα στον σκλήρο και να δω τα αρχεία?

Δημοσ.

φιλε ειχα το ιδιο προβλημα με σενα...μια απ τις λυσεις ειναι η εξης:βαζεις το acronis disk director suite,δεξι κλικ στον δισκο ,ελεγχος, και διορθωση σφαλματων(η 2η επιλογη) και εισαι ετοιμος...δοκιμασε και πες μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
φιλε ειχα το ιδιο προβλημα με σενα...μια απ τις λυσεις ειναι η εξης:βαζεις το acronis disk director suite,δεξι κλικ στον δισκο ,ελεγχος, και διορθωση σφαλματων(η 2η επιλογη) και εισαι ετοιμος...δοκιμασε και πες μας...

Το εγκατέστησα το acronis directoe suite αλλά δέν λειτουργεί γιατί έχω vista kai δέν τα υποστηρίζουν..

Επεξ/σία από mak_gate13
Δημοσ.

Τα Windows εχουν δικο τους εργαλειο για error checking. Για δοκιμασε με αυτο.

My compiouter---> δεξι κλικ & Properties στον σκληρο---> Tools.

Ετσι ειναι στα XP. Δεν δουλεβω Vista. Καποιος φιλος ας μας πει που εχει Vista.

Δημοσ.
...μην μου κρατάς κακία αλλά είναι epic :lol: :lol: :lol:

Δεν είναι φοβερά τα αγγλικά μου, αλλά αυτό ήταν καλό!

Άμα βιάζεσαι εε!!!:-):-):-D:-D:lol::lol:

Δημοσ.

πρωτον το acronis δουλευει σε vista και δευτερον το μενου που λες pall σε μενα τουλαχιστον δε το εμφανιζε λογω του προβληματος αυτου που αντιμετωπιζει και το παιδι τωρα και γι αυτο το κανα με το acronis...

Δημοσ.

Ναι το acronis disk director suite δουλευει και σε Vista, για προσπαθησε παλι.

Επισης το TuneUp Utilities 2009 εχει κι αυτο εργαλειο για error checking.

Δημοσ.

Φίλε τελικά παίδι σε vista.Έκανα αυτά που μου έγραψες αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: Το σύστημα αρχείων έιναι τύπου RAW.CHKDSK δεν είναι διαθέσιμο για τις μονάδες RAW.Τι άλλο μπορώ να κάνω?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε τελικά παίδι σε vista.Έκανα αυτά που μου έγραψες αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: Το σύστημα αρχείων έιναι τύπου RAW.CHKDSK δεν είναι διαθέσιμο για τις μονάδες RAW.Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα που ειχες και εσυ και εχω κανει οσα ειπατε αλλα ακρη δεν βγαινει τελικα υπαρχει λυση ή κλαιω τα αρχεια μου:::::;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...