Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με USB

flokias69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Τον τελευταιο καιρο αντμετωπιζω ενα προβλημα με τις usb του υπολογιστη.Οταν συνδεω καποιο usb stick η κινιτο τηλεφωνο ειτε φωτογραφικη μηχανη δεν φαινεται καμια απο αυτες στο my computer ως removable disc.Πηγαινοντας sto safely remove hardware ομως η εκαστοτε συσκευη φιανεται οτι ειναι συνδεδεμενη

Κοιταξα να το διορθωσω απο το windows security center γιατι προσφατα αλλαξα αντι-ικο αλλα δεν εβγαλα ακρη.Χρησιμοποιω windows XP.To προβλημα εμφανιστικε μετα απο αλλαγη που εκανα στο anti-virus απο AVG σε NOD32

Δημοσ.

Προσπαθησα να το κανω μου δινει την δυνατοτητα να ονομασω το drive π.χ. F: (μου το δειχνει χωρις ονομα) παω να το κανω και τοτε μου βγαζει μυνημα "the operation did not complete the partition or volume is not enabled.To enable the partition or volume,restart the computer". Κανοντας επανεκινιση δεν υπαρχει καμια διαφορα.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Είναι παλιός ο υπολογιστής με USB 1.1; Αν ναι τoτε έχεις πρόβλημα με το καινούργια USB 2.0, πιθανώς. Επίσης μπορεί να είναι και πρόβλημα τροφοδοσίας, αν και όχι συχνό φαινόμενο, να μην μπορεί να τροφοδοτήσει σωστά τις συσκευές USB με ρεύμα. Δοκίμασε μια Live διανομή Linux και δες αν τα διαβάζει κανονικά. Αν και τότε όχι, τότε είναι σίγουρο πρόβλημα Hardware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...