xoakin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα , το οποίο είχε να κάνει με παράνομη χρέωση του λογαριασμού μου . Η χρέωση πραγματοποιήθηκε στην Αμερική με αποτέλεσμα τα συστήματα της τράπεζας η οποία μου έχει εκδώσει τον λογαριασμό να εντοπίσει την παράνομη χρέωση και να με ενημερώσει έγκαιρα. Το πρόβλημα είναι ότι την συγκεκριμένη κάρτα την χρησιμοποιούσα μόνο για τις συναλλαγές με μεγάλη εταιρεία στοιχημάτων . Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισε φιλικό μου πρόσωπο το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια χρήση στην κάρτα του. Επομένως , είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να έσπασαν τα συστήματα ασφαλείας της εν λόγω εταιρείας στοιχημάτων και να έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία από εκατοντάδες λογαριασμοί . Γιαυτό προσοχή και μια ματιά στον αναλυτικό σας λογαριασμό δεν κάνει κακό.
CROM271 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σε ποια εταιρεια στοιχηματων αναφερεσαι? Στειλε μου pm αν δεν θες να το πεις εδω αν και δεν νομιζω πως υπαρχει λογος
pallicaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 :confused: Ενδιαφέρων, συνεννοήσου με έναν moderator και αν πάρεις το οκ [δε βλέπω για ποιο λόγο όχι] πες την εταιρία. Αλλιώς plz pm and me Κλασικά όμως από Αμερική πάλι.
kage Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 αν ειναι δυνατον να το κρατας κρυφο... αν ειναι αληθεια γιατι δεν γραφεις ονομα κ πρεπει να σε ρωτανε ολοι με πμ?
tatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 δεν ξερω αν ειναι αληθεια η αν εχει σχεση αλλα βρηκα και αυτο μετα το thread εδω..... http://troktiko.blogspot.com/2009/05/5000_23.html
furious99 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Η αντιγραφη των στοιχειων της καρτας μπορει να γινει και με αλλο τροπο, δηλαδη να παρει καποιος την καρτα και να την περασει απο ειδικο reader, δεν ειναι απαραιτητο να γινει μεσω ιντερνετ. Μου εχει συμβει πριν απο 3-4 χρονια οταν ειχα παει ΗΠΑ και Γερμανια και χρησιμοποιησα την καρτα σε εστιατορια και για αγορες σε διαφορα καταστηματα (αυτη η καρτα δεν ειχε μπει ποτε στο ιντερνετ). Λιγες μερες αφοτου γυρισα στην Ελλαδα, αρχισαν να γινονται πολλες μικρες χρεωσεις στην καρτα μου οπως βενζινη, μικροαγορες κλπ. σε χωρα που δεν ειχα παει ποτε (Ολλανδια). Η τραπεζα πηρε τηλ. και με ειδοποιησε και φυσικα δε χρεωθηκε τιποτα. Δεν πρεπει να αφηνουμε καθολου την καρτα απο τα ματια μας - μαλλον σε καποιο εστιατοριο την εκαναν τη δουλεια πιστευω, οπου συνηθως παιρνουν την καρτα και στη φερνουν μετα...
giwrgosd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Νομίζω οτι πρέπει να μας αποκαλύψεις το όνομα της εταιρείας στοιχημάτων γιατι ενδιαφέρει πολλούς!
CROM271 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Απο την σιωπη του xoakin το κοβω μοντα το ολο θεμα.
overclocker Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Έστω ότι σου έχουν χρεώσει μικρό ποσό στην κάρτα σου και το προλαβαίνεις την ίδια μερα και ενημερώνεις την τράπεζά σου, υπάρχει περίπτωση να πάρεις τα χρήματα σου πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.