savvask Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 καλησπέρα σε όλους το νεο player της Egreat ήρθε στην ελλάδα... είναι καλύτερο απο το WD και κάνει τα πάντα.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 Το Network Media Player της Egreat έρχεται ανανεωμένο με HDMI 1.3 για ακόμα καλύτερη multimedia εμπειρία! Όπως και ο προκάτοχος του, είναι ένα ικανότατο media player που μπορείτε, εκμεταλλευόμενοι τις ποικίλες συνδέσεις του, να συνδέσετε στην τηλεόραση σας (με ανάλυση έως και 1080p) και να απολαμβάνετε το multimedia περιεχόμενο που βρίσκεται σε εξωτερικό δίσκο(ο δίσκος δεν περιλαμβάνεται) ή στο δίκτυο σας αφού μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε αυτό. Εκτός αυτών το Egreat μπορεί να λειτουργήσει ως server και να διαχειρίζεστε τα αρχεία του δικτύου σας μέσω αυτού, καθώς και να κατεβάζει αρχεία μέσω internet (π.χ. Torrent) έχοντας τον κυρίως υπολογιστή σας κλειστό. Οι μικρές του διαστάσεις και η εξασφαλισμένη συμβατότητα με τα περισσότερα δημοφιλή φορμάτ βίντεο και ήχου, κάνουν το Egreat απαραίτητη προσθήκη στο σαλόνι σας. Hardware: CPU:SIGMA DESIGNS SMP8635, DDR DRAM: HYNIX 64bit 256MB, NOR FLASH: SPANSION 16 bit 32MB, LANCHIP: REATEK RTL8201CP, Audio D/A CHIP: AKM AK4420, USB HOST: GENESYS GL850A. Υποστηριζόμενοι Εξωτερικοί Δίσκοι: Μέχρι 1.5TB σε κάθε USB θύρα. Φορμά Δίσκου: EXT3, NTFS, FAT32. Έξοδοι Βίντεο: HDMI 1.3, Component (Y/Pb/Pr), Composite. Έξοδοι Ήχου: Stereo, SPDIF Digital audio output. Δικτύωση: Ethernet interface, 10-baseT/100-baseT, υποστήριξη Wifi σε USB (μόνο 802.11 n). Usb: 2 θύρες USB 2.0 host. Τρόποι Λειτουργίας: Με USB πληκτρολόγιο ή με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο. Υποστηριζόμενα Πρωτόκολλα Συνδεσιμότητας: UPnP AV NMPR v2.1, UPnP 1.0 (connect to myiHome Lite). NAS + Media Server feature: Protocols :DLNA v1.0 compliance on CTT test tools v1.0., UPnP AV NMPR v2.1. File Upload support: Samba version 3.0.21 (home-use), FTP for Digital Signage (commercial). Download services: Bit Torrent btpd v0.12. NAS Management system: HDD format, HDD partition create, copy, delete, File transfer, Password protection, etc. Proprietary server: myiHome Lite (detection by Networked Media Tank slim client with UPnP 1.0). Media Player extender: Υποστήριξη DLNA devices. Υποστηριζόμενα formats:Video extensions MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4, Audio extensions AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG, Subtitle extension SRT, SMI, SUB, SSA. Media Codecs: Video XVID SD/HD, MPEG-1, MPEG-2 (-MP@HL), MPEG-4.2 (- ASP@L5, 720p, 1-point GMC), WMV9 (-MP@HL), H.264 (-BP@L3 ,[email protected] ,[email protected] ,[email protected]), VC-1 (-MP@HL ,AP@L3), Audio WMA, WMA Pro, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis. Audio pass through: DTS, AC3. Αλλα αρχεία: ISO, IFO. OSD μενού: English, Chinese (GB2312,Big5), Russian, Czechic, Swedish, Spanish, Polish, Portuguese, Greek, Dutch, Turkish, German, Italian, French, Slovenian. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Υποστηρίζεται επαναφορά μετά από αποτυχημένη εγκατάσταση firmware, Internet Radio που υποστηρίζει Shoutcast server MP3 Internet Radio stream. Εγγύηση: 1 χρόνος από το e-shop. DOA 7 ημερών απλά τέλειο.....
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μόλις έφερε το ε-e-shop το νέο NMT της EGREAT. Σχεδιαστικά μοιάζει πολύ με το WD και βέβαια κρατάει όλα τα καλά του παλιού καλού EGREAT. Ήρθε στα 160 € και κάνει τα πάντα. Δεν δέχεται εσωτερικούς σκληρούς βέβαια αλλά δεν έχει και το ενοχλητικό ανεμιστηράκι του παλιού EGREAT. Προσωπικά νομίζω πως είναι η πιο πλήρης επιλογή αυτή την στιγμή και σε πολύ καλή τιμή. Θα επανέλθω το βραδάκι με φωτογραφίες καθώς και με ένα μίνι review.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μήπως κάποιος από τους πιο ειδικούς μπορεί να γράψει σε τι διαφέρει από τα προηγούμενα e-great μηχανήματα και σε τι υπερτερεί σε σχέσει με (πχ) το αντίστοιχο μηχάνημα της Western Digital;
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Και βέβαια: vs Παλιά EGREAT = Ίδιο ακριβώς SIGMA DESIGNS SMP8635 τσιπ υλοποίησης που συνεπάγεται ακριβώς εφάμιλλη ποιότητα εικόνας, ήχου και βέβαια συμβατότητας αρχείων. Νομίζω μέχρι και τα Firmware είναι τα ίδια. Δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό παρα μόνο εξωτερικούς USB, δεν έχει e-sata και τέλος έχει παθητική ψύξη πράγμα πολύ σημαντικό διότι τα παλιά egreat ακούγονταν σαν PC. Και βέβαια 160 €. vs Western Digital = Ύπαρξη LAN για όποιον θέλει να το ρίξει σε δίκτυο και βέβαια εξελληνισμένο μενού. Τίποτα παραπάνω. Και βέβαια δυνατότητες torrent client καθώς και όλων των NMT εφαρμογών που τις θεωρώ άχρηστες για τέτοιο μηχάνημα. Στην ουσία μοιάζει με ένωση του WD (σασί)και του παλιού EGREAT (λογισμικό & Hardware). Αυτή την στιγμή πρόκειται για Best Buy απ' όλες τις παρόμοιες συσκευούλες αλλά και δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω για τους ήδη κατόχους παρόμοιων συσκευών. Το βράδυ που θα το παραλάβω θα γράψω και εντυπώσεις καθότι έχουν περάσει απ' τα χέρια μου όλα τα NMT.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 [...] Το βράδυ που θα το παραλάβω θα γράψω και εντυπώσεις καθότι έχουν περάσει απ' τα χέρια μου όλα τα NMT. Τότε η παρουσίασή σου αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ΟΚ λοιπόν αύριο πρωί θα έχετε ένα πλήρες review, λοιπόν.
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Κάνει και 60ε παραπάνω από το wd βέβαια... άρα για ένα lan και για torrent δεν βλέπω τον λόγο ...
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Κάνει και 60ε παραπάνω από το wd βέβαια... άρα για ένα lan και για torrent δεν βλέπω τον λόγο ... Και εγώ προσωπικά αν δεν είχα όλα μου τα αρχεία σε File Server θα έπαιρνα το WD, αλλά για μένα που θέλω να τα τραβάω από δίκτυο όλα και να μην συνδέω - αποσυνδέω σκληρούς είναι μονόδρομος.
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Και εγώ προσωπικά αν δεν είχα όλα μου τα αρχεία σε File Server θα έπαιρνα το WD, αλλά για μένα που θέλω να τα τραβάω από δίκτυο όλα και να μην συνδέω - αποσυνδέω σκληρούς είναι μονόδρομος. μη το αναλύεις και ζηλεύω... πρόσφατα πήρα το wd και αν είχε δυνατότητα για lan όπως αυτό πολύ θα το γούσταρα
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δυο ερωτήσεις εχω, 1) Παίζει dts χωρις ενισχυτή? 2) εχει καποιο πρόβλημα με τους υπότιτλους? (σε Matroska κλπ) Thanks
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 1. DTS δεν παίζει χωρίς ενισχυτή εκτός και αν περάσεις το Firmware του Popcorn που έχουν κάνει άλλοι και τότε έχεις Popcorn συσκευή! 2. Υπότιτλοι κανονικά όπως στο PC, ίδιο όνομα με το αρχείο κ.τ.λ. Και βέβαια εμφανίζει υπότιτλους και σε .mts αρχεία Blu-Ray Rip ταινιών.
matrixgeo Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 είχα την εντύπωση οτι θα πέζει dts χωρίς ενισχυτή.Απο site της egreat το είχα δει.
avpap75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Είχε ανακοινωθεί ότι θα ενσωματωθεί σε επόμενο Firmware αλλά προφανώς λόγω κόστους απόκτησης δικαιωμάτων απ' την DTS δεν το βλέπω να' ρχεται. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ---------- Πριν λίγο παρέλαβα και μόλις ανέβασα ένα mini review. Να είστε ευγενικοί, είναι το πρώτο μου
savvask Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 παιδια τρεχτε!!!!!!!!!!!!!! το eshop το εβαλε 129€ στο crazy...!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.