Προς το περιεχόμενο

ξεκλειδωμα συσκευης κινητου νοκια Ν95 8GB

Sabrina81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Εχω ενα nokia N95 8GB και μου το κλειδωσε κατα λαθος ο μικρος μου κ δεν εχω ιδεα τι κωδικο εχει βαλλει....Ξερει κανεις τι μπορω να κανω???Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Τι είδους κλείδωμα?Της κάρτας sim?Της συσκευής?

Αν είναι το πρώτο ψάχνεις το puk No από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σου.

Αν είναι το 2ο πήγαινε σε ένα Nokia store να στο φτιάξουν αμέσως!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν (και πως) υπάρχει τρόπος να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95 8 GB ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 1,2,3,4,5 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ PIN ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITES ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ PC MOY.

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...

ΣΥΣΚΕΥΗ : NOKIA N95 8GB

IMEI : 3520 61026 888012

ΔΙΚΤΥΟ: COSMOTE

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ....

Δημοσ.
Γεια σε ολους.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Εχω ενα nokia N95 8GB και μου το κλειδωσε κατα λαθος ο μικρος μου κ δεν εχω ιδεα τι κωδικο εχει βαλλει....Ξερει κανεις τι μπορω να κανω???Ευχαριστω εκ των προτερων.

κοιταξε κατι παρομοιο εχω παθει κ γω.

-ηθελα να χαρισω το Ν73 μου αλλα δεν ηξερα ποιο κωδικο ασφαλειας ειχα,και σε ολες τις καρτες sim [εκτος απ τη δικη μοου] ζηταγε τον κωδικο

-οποτε εβαλα τη δικη μου,το ανοιξα,και μεσω του nokia pc suite του κανα ενημερωση λογισμικου/firmware και ο κωδικος ξαναγυρισε στο default...:-D

τωρα αν ειναι η δικη σου καρτα sim αρα δε μπορεις να το ανοιξεις,δε νομιζω να μπορεις να κανεις firmware update..οπως ειπωθηκε,γιατι δε πας σε nokia club?:o

Δημοσ.

Ειπα να γλιτωσω την αναμονη γι'αυτο δεν πηγα σε καποιο nokia club ακομα αλλα δεν βρεθει λυση θ'αναγκαστω.....Υπαρχει περιπτωση να μου ζητησουν αποδειξη αγορας?Γιατι ειναι δωρο το κινητο κ την εκατσα αν ειναι ετσι......

Δημοσ.

Στείλε μου το ΙΜΕΙ της συσκευής σου να στο ξεκλειδώσω.

Για να το βρεις γράφεις *#06#

Sorry τώρα το είδα το ΙΜΕΙ σου....

Λοιπόν γράφεις για κωδικό τον : 7073404243

Ελπίζω να ξεκλειδώσει...

Δημοσ.

Κατα αρχην να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον κ την ανταποκριση σας στο προβλημα μου...Να'στε καλα παιδια,χιλια ευχαριστω!!!Τωρα στο προβλημα μας...Δοκιμασα τον κωδικο αλλα τιποτα....Να πω οτι η συσκευη ειναι της vodafone.Παιζει ρολο?.....:(

Δημοσ.

Λοιπόν απο ξένο forum:

Κατεβάζεις το http://www.anonym.to/?http://www.b-phreaks.co.uk/NSSDownloadLanding.htm

Συνδέεις το τηλέφωνο με usb στον υπολογιστή και το αφήνεις να εγκαταστήσει τους απαραίτητους drivers.

Τρέχεις το πρόγραμμα Nokia Nemesis Suite (NSS) και πατάς πρώτα το κουμπί Phone info και μετά το κουμπί Scan

Μετά πατάς στο κουμπί Tools

μετά στο tab Factory Settings

Τσεκάρεις το κουμπάκι που λέει Symbian (δίπλα στο reset)

Select User code και μετά κλικ στο Reset

Δημοσ.
Λοιπόν απο ξένο forum:

Κατεβάζεις το http://www.anonym.to/?http://www.b-phreaks.co.uk/NSSDownloadLanding.htm

Συνδέεις το τηλέφωνο με usb στον υπολογιστή και το αφήνεις να εγκαταστήσει τους απαραίτητους drivers.

Τρέχεις το πρόγραμμα Nokia Nemesis Suite (NSS) και πατάς πρώτα το κουμπί Phone info και μετά το κουμπί Scan

Μετά πατάς στο κουμπί Tools

μετά στο tab Factory Settings

Τσεκάρεις το κουμπάκι που λέει Symbian (δίπλα στο reset)

Select User code και μετά κλικ στο Reset

Το προβλημα ειναι οτι επειδη ειναι κλειδωμενο το pc μου δεν το βλεπει το κινητο οταν συνδεω το usb....Δεν το εμφανιζει καν σαν συσκευη....:-(

Δημοσ.

και εμενα το ιδιο συμναινει εβαλα κωδικο σφαλειας στο κινητο μου νοκια 5300 και δεν τον θυμαμαι βοηθηστε με το ιμε μου ειναι:ΙΜΕ:354564/01/441902/90537670

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:59 ----------

απαντηστε οσοι ξερεται πλζ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ----------

ρε παιδια βοηθηστε και εμενα οπως βοηθησατε και τον αλλον αντε τι ζηταω

Δημοσ.
και εμενα το ιδιο συμναινει εβαλα κωδικο σφαλειας στο κινητο μου νοκια 5300 και δεν τον θυμαμαι βοηθηστε με το ιμε μου ειναι:ΙΜΕ:354564/01/441902/90537670

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:59 ----------

απαντηστε οσοι ξερεται πλζ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ----------

ρε παιδια βοηθηστε και εμενα οπως βοηθησατε και τον αλλον αντε τι ζηταω

Απ'οτι φαινεται δεν μπορουμε να κανουμε κατι ουτε να μας βοηθησει κανεις...Γιατι απο τη στιγμη που ειναι κλειδωμενα ουτε ο υπολογιστης δεν τα βλεπει,ζηταει τον κωδικο παλι.Το επιχειρησα μηπως κ καταφερω κ το κανω flash αλλα μπα....Κι αυτα τα site που σου δινουν το mastercode που μου εχουν υποδειξει τα παιδια παραπανω,ισχυουν για παλια μοντελα,δεν εχει βγει κατι καινουριο δυστυχως....Nokia club φιλε μου,η μονη λυση.Το κρατανε 2 μερες κ στο ξεκλειδωνουν με 16 ευρω.....:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...