Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση παλιου PC!

Deathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ηρεμια μαν, δε μπορουμε να ειμαστε πανω απο το φορουμ ολη την ωρα :-)

Αρα, τι ακριβως θες να κανεις?

Αφου εκαψες CPU, ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις μεταχειρισμενη τωρα...

Πες μας απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου και τι ακριβως εκανες, για να σου προτεινουμε λυσεις :-)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας, κοιτα georgeman επειδη την εκανα την πατατα τωρα πρεπει να αλλαξω motherboard + cpu οποτε παμε σε αλλη συνθεση , για να εξυπηρετει και τον σκοπο που το θελω σαν κατεβαστηρι κ.τ.λ.π. τι λες να αλλαξω?Αντε να βαλω και κανα backtrack μεσα και να τρεχω κανα script..ΠΑΜΕ ΓΙΑ AMD ΣΩΣΤΑ>??

Πρωτη φορα μου εγινε αυτο..ελιωσαν τα πηνιακια της cpu σαν το καλαϊ και η υποδοχη της cpu στην modo εγινε σαν φρυγανιερα καφετι!Υποτιθεται το παθαινεις αυτο μια στις 100 αμα βαλεις πολυ δυναμη .. κοιτα αφου ετσι κ αλλιως το πηγαινα για αναβαθμιση οσο και μικρη να ηταν τωρα παω για mobo+cpu+ram k.t.l.p.

Μπορει να ξηλωσω εναν σκληρο sata 250gb απο τον αλλον υπολογιστη που δεν ειναι σπιτι μου αλλα ειναι ηδη graid 0 και θα πρεπει να κανω φορματ...

Δημοσ.

Πηγαινε για amd am2 socket γυρω στα 150-200 ευρω θα σου βγει και το Pc θα ειναι μια χαρα. ποτε μη δινεις λεφτα για pc που εχει περασει τα 3 χρονια. στο τελος βγαινεις χαμενος. ειναι νομος αυτος (για να μην πω αξιωμα :-) )

Δημοσ.

Ακουω προτασεις για το καινουργιο συστημα!!! Επισης θελω να βγει οσο πιο οικονομικο γινεται παρακαλω.. πειτε μου κανα λινκ να διαβασω γιατι ειμαι απαρχαιωμενος σε θεματα hardware...επισης τα πραγματα μπορουν να αγοραστουν απο εξωτερικο(μεσα στην ευρωπη καλυτερα) για να βγουν οσο πιο φθηνα γινεται δεν με πειραζει να παρω και μεταχειρισμενα

Δημοσ.
με 300ε φτιαχνεις ενα σουπερ 2πυρινο συστημα καινουργιο απο ελλαδα:-)

Tι να το κάνει;Και με 150ευρώ βγαίνει σύστημα από Ελλάδα mobo/cpu/ram/psu/hd να κάνει τη δουλειά του.

Δημοσ.
den exo 300 eyro omos...sry gia ta greeklish...episis den 8elo na ine super sistima..den exo 900+euro k tin exo patisi idi me to pc tis sig mou...

ποσα διαθετεις; και τι ακριβως εχεις..

Δημοσ.
200eyro...parapano de nomizo na aksizei na doso .. ine na paro cpu+mobo+ram+skliro... ola ta ala ta exo k psu 350w sry g t greeklish grafo apo ps3
..........
Δημοσ.

και με triple core,.....αν για κατεβαστηρι θα προτιμουσα τον 5050e:p

[/b]

Ε τότε τι τον βάζεις; :P

Ο άνθρωπος καίγεται για λεφτά λέμε. Και ο AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX στα 55 ευρώ υπεραρκετός είναι.

Ακόμα καλύτερα ο AMD ATHLON 64 X2 4400+ 2.20GZ AM2 TRAYμε αυτη την ψύκτρα AKASA AK-865 AMD COOLER και είμαστε στα 46 ευρώ για επεξεργαστή.

• Moderators
Δημοσ.

Απο δισκους dvdroms κτλ φιλε τι εχεις? IDE ειναι ολα?

Αν ναι, μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις κατι...οι μητρικες πλεον παιρνουν μονο μεχρι 2 IDE συσκευες.

Επισης, τι αλλο θα κρατησεις? Πρεπει να αλλαξεις και καρτα γραφικων καθως ειναι πλεον ασυμβατη... μη σου πω και τροφοδοτικο :fear:

Πες μας τι ακριβως εχεις και τι θες να κρατησεις.

Δημοσ.
de mporo na grapso elinika apo to playstation..k den exo tora pc spiti mou, skeftomai oso to dinato ligotera 8a psakso kai apo ebay mipos vro tipota kalo..alla ayto pou me apasxoli ine pos den kani oute psu (exi mono 4-pina k m ena 20pino pou paei sti mitriki)oute skliro ATA de 8a kani (pos 8a kano metafora arxion?)mpori na ksiloso ton ena SATA apo ti sin8esi tis sig mou .. alla 8a 8eli format...telos panto grafo me ta velakia tou playstation..k exo kourastei aurio ta ipoloipa thanks gia tins apantiseis
...... .... ....
Δημοσ.

Ακουω προτασεις πρεπει να αλλαξω Mobo+cpu+ram+gpu(καρτα γραφικων μια των 40 ευρω το πολυ) και θελω και μια εξυπνη λυση για τον σκληρο .. καλοκαιριατικα τι μου ετυχε .. οταν βρω χρονο θα ψαξω απο ebay λοιπον εχουμε και λεμε , cpu= amd 5050e mobo = ? ram = ? gpu = ? θα με φτασει το τροφοδοτικο? εχει μονο τετραπινα και ενα εικοσαπινο για την μητρικη..

Για gpu βρηκα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513333 υπαρχει κατι καλυτερο ??

Απο ebay δεν βρισκω τον 5050e ουτε μεταχειρισμενο οποτε την κατσαμε..ξερετε κανα μαγαζι απο ελλαδα να ξεστοκαρει?(κανα πμ ριξτε)

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών δεν χρειάζεσαι. Ψάξε να βρείς μητρική με το chipset 780G. Η ενσωματωμένη gpu που έχει πλησιάζει σε επιδόσεις την 3450 που ανέφερες.

Η πιό φθηνή που ξέρω είναι η ECS A780GM-A.

Μνήμη ADATA 2GB (2X1GB) DDR2 PC2-6400 VITESTA EXTREME SERIES 800MHZ DUAL CHANNEL KIT .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...