Deathy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδια ειχα παρει εναν υπολογιστη πισω το 2002 και τωρα θελω να τον εχω σαν κατεβαστηρι αλλα τα ανεμιστηρακια τα εχουνε παιξει και ακουγονται σαν κομπρεσερ επισης εχω χασει την δευτερη μνημη RAM και εχω μεινει με 512 mb! Ειμαι περιεργος τι πιανει η μητρικη μου, ειναι η MSI 845 ULTRA : http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/845ultra_c.htm Στα νιατα της ηταν αρκετα καλη φαινεται αφου ειχα σκασει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στην microland.. για αυτον τον υπολογιστη Θελω να ξερω τι επεξεργαστη μπορω να βαλω πανω μηπως να αφησω αυτον που εχει? Ειχα βρει εναν 1,7 με 10 δολλαρια απο το ebay αυτος που εχω ειναι στα 1,98 GHz (overclocked λιγουλακι) μου τον πουλησανε σαν 2,0 GHz να φανταστειτε :X:X (ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑ) * CPU Support Socket 478 for Intel® 4 (Socket 478) Processor. * CPU Supports 1.3GHz to 2.2GHz and up. Επισης θελω να αλλαξω τροφοδοτικο και μνημες.. αντε και κανα πληκτρολογιο αλλα δεν ειναι της παρουσης!
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Βάλε ένα στικάκι 512mb ακόμη και πάρε ένα τροφοδοτικό αξιόπιστο και με 5χρόνια εγγύηση και έναν καινούριο σκληρό.Αν το θες για κατεβαστήρι τι να τον κάνεις τον επεξεργαστή;Καμμιά ψύκτρα που θα σου μείνει και για αργότερα ίσως..;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Φιλε Ντέθυ, οσο τρελα καλο κι αν ηταν το μηχανημα τοτε, δεν αξιζει σε ουδεμια περιπτωση να το αναβαθμισεις.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Φιλε Ντέθυ, οσο τρελα καλο κι αν ηταν το μηχανημα τοτε, δεν αξιζει σε ουδεμια περιπτωση να το αναβαθμισεις. Γιατί ρε συ;50-100 ευρώ για να το έχει για κατεβαστήρι κωλολέει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Και ετσι οπως ειναι μπορει να το εχει για κατεβαστηρι
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Και ετσι οπως ειναι μπορει να το εχει για κατεβαστηρι Ενα stickάκι ραμ 20€ και τίποτε φθηνό για να μην ακούγετε σαν τρένο πιστεύω αξίζει.Και καινούριος σκληρός πχ χαμμένος δεν πάει..
nick#18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 εγω για κατεβαστιρι εχω ενα παλιο htpc της HP...ενα e-vectra με ενα pIII στα800 και 1gb sdram πανω και παει μια χαρα.... (οχι οτι οταν ειχε 512 ηταν ασχημο)+80ρη hdd και κανω μεταφορες μεσο lan αναγκαστικα γιατι δεν supportαρει πιο πανω... Οποτε φιλε αστο οπως ειναι μαι χαρα ειναι...αλαξε ανεμηστηρακια μονο να μην κανει φασαρια και εισαι οκ...
ahristos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ενα stickάκι ραμ 20€ και τίποτε φθηνό για να μην ακούγετε σαν τρένο πιστεύω αξίζει.Και καινούριος σκληρός πχ χαμμένος δεν πάει.. Μνήμη δεν χρειάζεται μάλλον. Μια καθαρή εγκατάσταση των XP και θα είναι μια χαρά. Πρόσεξες επίσης ότι δεν έχει SATA; Με τα λεφτά που θα δώσει για έναν 250άρη ATA θα έπαιρνε πάνω απο 500άρη SATA Και απ' ότι καταλαβαίνω ούτε USB 2 έχει να έβαζε κάποον εξωτερικό. Και βέβαια θα χρειαστεί και μια αθόρυβη ψύκτρα και ένα αθόρυβο και αποδοτικό τροφοδοτικό όπως αυτό που προτείνεις. Όσο το βλέπω τόσο καταλαβαίνω ότι δεν εκπληρώνει τα ελάχιστα χαρακτηριστικά για κατεβαστήρι. Να προτείναμε κανένα σετ μητρική - επεξεργαστής - μνήμη γύρω στα 100 ευρώ μήπως;
Deathy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Αυτο που θελω να βρω ειναι πως θα κανω μεταφορα αρχειων , επειδη θελω να βλεπω ταινιες μεσω ps3, λετε κανενας εξωτερικος σκληρος?(οντως δεν εχω 2.0 usb) δεν το βλεπω για sata σκληρο εκτος και αν παρω PCI sata converter .. που κανει κανα 35αρι .. βαλε και τον σκληρο .. προς το παρον μονo ATA βλεπει .. εχω χωριτικοτητα 80 GB .. Ανεμιστηρακι δεν ξερω που θα βρω για τον επεξεργαστη , θα με φαει παλι το ebay! εδω βρηκα φθηνους επεξεργαστες ξερετε κανει κανενας απο αυτους? να και κατι ram..εχω βρει και φθηνοτερες αυτες εδω ειναι Kingston..ηδη εχω μια 512 Kingston αλλα δεν νομιζω να δουλεουν dual layer σωστα???? να και ανεμιστηρες Georgeman βρηκα κατι ποστς σου που ελεγες πως ειχες παλια 845 chipset σωστα??
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μνήμη δεν χρειάζεται μάλλον. Μια καθαρή εγκατάσταση των XP και θα είναι μια χαρά.Πρόσεξες επίσης ότι δεν έχει SATA; Με τα λεφτά που θα δώσει για έναν 250άρη ATA θα έπαιρνε πάνω απο 500άρη SATA Και απ' ότι καταλαβαίνω ούτε USB 2 έχει να έβαζε κάποον εξωτερικό. Και βέβαια θα χρειαστεί και μια αθόρυβη ψύκτρα και ένα αθόρυβο και αποδοτικό τροφοδοτικό όπως αυτό που προτείνεις. Όσο το βλέπω τόσο καταλαβαίνω ότι δεν εκπληρώνει τα ελάχιστα χαρακτηριστικά για κατεβαστήρι. Να προτείναμε κανένα σετ μητρική - επεξεργαστής - μνήμη γύρω στα 100 ευρώ μήπως; +1 Δεν το πρόσεξα.Καλύτερα όντως ένα νέο σύστημα όσο πιο οικονομικό βγεί.
Deathy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ MOTHERBOARD!! Δηλαδη δεν παιζει να τον σωσουμε τον κακομοιρο τον υπολογιστη?Μαλλον παω για καινουργια mobo+cpu+ram+hd ? Γιατι AMD κ οχι INTEL?
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 πιό οικονομικά για αυτό που σου δίνουν.Aν πας σε intel θα βγεί λίγο πιο ακριβό...που με τα ίδια λεφτά περίπου μετά βάζεις και 2πήρυνο AMD..
Deathy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καταλαβα ομως δεν ειναι καλα τα οικονομικα μου και το σκεφτομαι .. μπορειτε να μου πειτε τι να ψαχνω στο ebay? Ξεχασα να σας πω πως απο το .com που σας δειχνω οι πιο πολλοι πωλητες ειναι απο αμερικη και οτιδηποτε εξω απο ευρωπη εχει τελωνειο , εαν δεν περασει τωρα ειναι πιο πολυ τυχη... και στο τελωνειο μπορει να μπλεξεις..οποτε θα την ψαξω και αλλου ξερετε κανεις ξεστοκαρει παλια κομματια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ebay co uk Ψαξε για Motherboard socket 462 (socket A) με DDR sdram υποδοχη μνημης (και οχι απλο sdram, ουτε DDR2 sdram).
Deathy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ekapsa tin cpu sto pc mou opote i anava8misi ine ipoxreotiki sin oti den exo pliktrologio sto ps3 apo opou grafo tora ...k den mporo na grapso elinika..sry...mporite na mou pite ti 8a kanate an isastan sti 8esi mou? me to zori an valo 100 euro ..o mlkas i8ela na kano mastoremata! .. koitaxte otan ka8ariza ton ipologisti otan ksana vala tin cpu sto socket mou kapse duo tria pinakia sri mesi kai aristera ,logo skonis egin eauto???megali vlakia mou opote tora ti kano pite mou kamia gnomi giati den to katexo to a8lima ( Telika evala poi dinami otan evaza ti cpu ...) giati na paro 462 socket ine kalitero ? help re george sinonomatoi imaste! :shifty::shifty::shifty::shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.