Προς το περιεχόμενο

Service Multirama

Salvation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ο φορητός μου που είχε αγοραστεί από Multirama πρόσφατα παρουσίασε πρόβλημα, οπότε καθώς ήταν μέσα στην εγγύηση τον πήγα στο κατάστημα απ'όπου αγοράστηκε. Μετά από κάποιες μέρες με ενημέρωσαν ότι το μηχάνημα έχει πάει Αθήνα καθώς το πρόβλημα ήταν στη μητρικη. Έχουν περάσει σχεδόν 3 βδομάδες από τότε και μετά από συνεχή τηλεφωνήματα στο κατάστημα σχετικα με το πότε θα μπορώ να παραλάβω το φορητό, με ενημέρωσαν ότι θα τον κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο:confused: για να βρουν ανταλλακτικο, διαφορετικά θα μου τον αντικαταστήσουν. Το θέμα είναι οτί εγώ τοσο καιρο έχω μεινει χωρίς υπολογιστή. Αυτο που θα'θελα να ρωτήσω είναι, αν έχουν αυτοι το δικαίωμα να με αφήσουν τόσο καιρό ξεκρέμαστο και μαλιστα απ' τη στιγμή που ο φορητός είναι μέσα στην εγγύηση!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν γραφει καποιος νομος το ποσο μπορει να σε καθυστερησει καποιος οταν πας για service. Το ποσο αργει ο καθενας εχει να κανει και με την αξιοπιστια της εταιρειας και το κυρος της. Σαν τη SONY στα λαπτοπ παντα μιλαω δεν εχω ξαναδει πουθενα και ποτε! Ισως γι αυτο και ειναι πιο ακριβα. Εχω κι εγω ενα 12.1 απο multirama και εκαναν 3 εβδομαδες να μου αλλαξουν ενα DVD εντος εγγυησης. Υπομονη φιλε μου.

Δημοσ.

Κι όμως, απ' όσο θυμάμαι υπάρχει συγκεκριμένο διάστημα που πρέπει να σου το φτιάξουν διαφορετικά πρέπει να σου το αντικαταστήσουν. Βρες αν θέλεις τους κανονισμούς περί εγγύησης, πρέπει να έχουν δημοσιευθεί τα αποσπάσματα που σε ενδιαφέρουν και στο insomnia.

Δημοσ.

Αυτά γίνονται παντού παιδιά.

Έχω προσωπική εμπειρία και από Μυltirama και από Πλαίσιο και από Eshop και από Κωτσόβολο.

Για Κωτσόβολο και Eshop δεν συζητάμε κάν είναι πολύ χάλια σε ass.

Στα Multirama και στο Πλαίσιο έχω πολύ καλές εμπειρίες όμως με άμεση αντικατάσταση.

Υπάρχει ένα διάστημα 7 ημερών για άμεση αντικατάσταση μετά είναι ανάλογα στο κατάστημα για το πόσο διάστημα θα κρατήσει το service ενος ελλατωματικού προιόντος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...