Προς το περιεχόμενο

adsl και εγκατάσταση τηλεφώνων (forthnet.)

lordofrings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ειχα connx με isdn και πρόσφατα έβαλα forthnet.

Το προβλημα ειναι το εξής. Καθε τρεις και λίγο αποσυγχρονίζεται. Η forthnet μου είπε οτι πρεπει να εχω ξεχωριστές πρίζες.

Στο σπιτι υπάρχει μονο μια κεντρική πριζα.

και μέχρι τώρα απο την κεντρική εβγαζα το splitter και απο το Phone εβγαζα διακλαδωσεις για άλλα 5 τηλέφωνα.

Ποια πρέπει να είναι η σωστή συνδεσμολογία ? Πρέπει απο το κουτί να τραβίξω ?. .

ευχαριστώ. .

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Ειχα connx με isdn και πρόσφατα έβαλα forthnet.

Το προβλημα ειναι το εξής. Καθε τρεις και λίγο αποσυγχρονίζεται. Η forthnet μου είπε οτι πρεπει να εχω ξεχωριστές πρίζες.

Στο σπιτι υπάρχει μονο μια κεντρική πριζα.

και μέχρι τώρα απο την κεντρική εβγαζα το splitter και απο το Phone εβγαζα διακλαδωσεις για άλλα 5 τηλέφωνα.

Ποια πρέπει να είναι η σωστή συνδεσμολογία ? Πρέπει απο το κουτί να τραβίξω ?. .

ευχαριστώ. .

Για αρχή τσέκαρε αν η κεντρική σου πρίζα έχει καθαρή συνδεσμολογία μέσα ή έχει γεφυρωθεί; Γνωστό παλιό τρικ του ΟΤΕ, εμένα μόλις μου το είπαν έφτιαξαν οι αποσυνδέσεις και αποσυγχρονισμοί.

Δημοσ.

οχι δεν εχει πρόβλημα η πρίζα.. Χτες τράβηξα διακλαδώσεις απο το κουτί αλα πάλι το ίδιο πρόβλημα...

Ποια η διαφορά αν οι διακλαδώσεις ξεκινάνε απο την κεντρική πρίζα ή απο 6 μετρα ποιο πρίν ? .

Το πρόβλημα ειναι το ίδιο...

μου είπαν οτι σε κάθε δικλάδωση θέλει μόνο ενα τηλέφωνο ή το ρούτερ .. .

Παράξενα πράγματα. ..

Δημοσ.

σε καθε διακλαδωση βαζεις οτι θες.αλλα ελεος 5 τηλεφωνα.το πολυ 2 σταθερα η το πολυ 4 ασυρματα.αλλιως ξεπερνας τα ορια.και αν εχεις τραβιξει και 20 μετρα καλωδιο για το καθε τηλ τοτε....

βαλε μονο το ιντερνετ και δες αν εχεις αποσυγχρονισμους γραφε χαρακτηριστικα γραμμης και στα ποσα κλειδωνεις.επισης αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο.ισως η γραμμη να ειναι λιγο ασταθης και να να θελει αλλαγη προφιλ.επισης αν και ξεκαρφωτο κλειδωσε το ασυρματο να μην σε κλεβουν.επισης θα βαλεις spliter για pstn μην βαλεις τις isdn.επισης αλλο διακλαδωτης αλλο splitter.αν εχεις μονο διακλαδωτες θα μπει φιλτρο πριν παει σε ολα τα τηλ.αν εχεις splitter δεν θα μπει απλα θα μπουν οι διακλαδωτες πανω στο splitter.

Δημοσ.

τα έχω κάνει όλα .. αλλα τίποτα .. τώρα εχω 1 ασυρματο 1 σταθερο 1 fax και το ρουτερ μονο του ..

τα πράγματα ειναι τα ίδια .. .

περνω τηλ φορθνετ αλλα ο καθενας λέει τα δικα του . .. .

λεει θα μου βάλουν ποιο χαμηλό προφιλ .. .. αλα 3 φορες το χαμήλωσαν .. τι άλο να κάνω. .

Δημοσ.

το σταθερο μηπως εχει αναγνωριση και ειναι με μπαταριες?

αν ναι βγαλτες ειχα και εγω τετοιο προβλημα . αν εχει υποδοχη για μετασχηματιστη ρευματος παρε εναν απλο universal και βαλε το να δουλευει με αυτον.

το ρουτερ σκετο χωρις σπλιτερ δοκιμασες?

μπορεις να παρεις τηλ τη φορθνετ να τους πεις να σε παρουν σε ενα κινητό να δοκιμάσετε τη γραμμή και τις συσκευες σου μια μια ξεχωριστα να σου πουν πια εχει προβλημα, αν υπαρχει.

Δημοσ.

Εχω με μπαταριες κα αναγνώριση σταθερό..

Το εχω κάνει αυτο με την forthnet μου είπαν οτι ειναι οk αλα τα ίδια ..

Δημοσ.

Με forthnet έχεις γυρίσει σε psdn έτσι δεν είναι;

Μια ερώτηση, έχεις αφήσει συνδεδεμένες και isdn συσκευές;

Δημοσ.

τι εννοείς isdn συσκευές,

Τα έχω βγάλει ολλα .. εχω τραβίξει νέα καλώδια απο το κουτί του οτε .. (ετσι ειπε η forthnet ... )

και χωρίς τηλέφωνο πάνω πάλι έχει πρόβλημα ..

Δημοσ.
Με forthnet έχεις γυρίσει σε psdn έτσι δεν είναι;

Μια ερώτηση, έχεις αφήσει συνδεδεμένες και isdn συσκευές;

pstn ειναι οχι Psdn.

β.κανε δοκιμη χωρις καθολου τηλ.λογικα δεν φταινε τα τηλ αλλα μαλον το margin της γραμμης ειναι ...

πες τα χαρακτηριστικα της γραμμης.δεστα 2-3 διαφορετικες στιγμες και γραψτα να δουμε που κλειδωνεις και με Poso margin kai attenuation γιανα δουμε αν κανει σκαμπανεβασματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...