Olorin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μπααα, όλα του Χαλκίδη είναι Όχι όλα, η... χριστουγεννιάτικη bonus stage του SFII με τον Zangief είναι του Κλάδη. Μην παίρνω credit και για δουλειές άλλων...
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το τελευταίο μου εδώ, και άλλο ένα εδώ που όμως έχει πρόβλημα με τις σκιές και δυστυχώς δε διορθώνεται.
vag3d Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Και μία καινούρια μου δημιουργία...!!! Ένα 3D αεροσκάφος - έτοιμο για background στον υπολογιστή σας (High Definition 1920x1080)...!!! Ελπίζω να σας αρέσει...!!! ---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- Και εδώ μερικές ακόμη φωτογραφίες από την 3D Scene του Air Craft (όπως φαίνεται μέσα από το Blender) Το 3D Modeling είναι απλά ...υπέροχο...!!! Το λατρεύω...!!! :-)
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πολύ ωραία δουλειά. Πόσο χρόνο σου πήρε για να φτιάξεις το συγκεκριμένο?
vag3d Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πολύ ωραία δουλειά. Πόσο χρόνο σου πήρε για να φτιάξεις το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Το έφτιαξα σπαστά σε 2 ημέρες. Αλλά ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου 5-8 ώρες αν θυμάμαι καλά και στο χαλαρό - χωρίς πίεση χρόνου κλπ.
Whiteyez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έπεσε το μακ προ σε καλά χέρια γουαιτ Αυτό είναι σίγουρο
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το τελευταίο μου εδώ, και άλλο ένα εδώ που όμως έχει πρόβλημα με τις σκιές και δυστυχώς δε διορθώνεται. Η πρώτη φωτογραφία είναι απλώς τέλεια ! Μόνο σου το έκανες από την αρχή?
vag3d Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Και μία καινούρια μου δημιουργία...!!!Ένα 3D αεροσκάφος - έτοιμο για background στον υπολογιστή σας (High Definition 1920x1080)...!!! Ελπίζω να σας αρέσει...!!! ---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- Και εδώ μερικές ακόμη φωτογραφίες από την 3D Scene του Air Craft (όπως φαίνεται μέσα από το Blender) Το 3D Modeling είναι απλά ...υπέροχο...!!! Το λατρεύω...!!! :-) Και για όσους δεν τους φτάνει το μόνο το 3D, θέλουν και extra enhancements και τους αρέσουν τα "Stereoscopic 3D Anaglyph (Red - Green)" images δείτε και την παρακάτω Special εκδοχή που έφτιαξα στα γρήγορα (φορέστε τα ειδικά γυαλιά): Προσοχή: Χρειάζονται και ειδικά γυαλιά για να δείτε την εικόνα, σαν και αυτά που περιγράφω στην παρακάτω εικόνα.
vag3d Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Και μία καινούρια μου δημιουργία...!!!Ένα 3D αεροσκάφος - έτοιμο για background στον υπολογιστή σας (High Definition 1920x1080)...!!! Ελπίζω να σας αρέσει...!!! ---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- Και εδώ μερικές ακόμη φωτογραφίες από την 3D Scene του Air Craft (όπως φαίνεται μέσα από το Blender) Το 3D Modeling είναι απλά ...υπέροχο...!!! Το λατρεύω...!!! :-) Και για όσους δεν τους φτάνει το μόνο το 3D, θέλουν και extra enhancements και τους αρέσουν τα "Stereoscopic 3D Anaglyph (Red - Green)" images δείτε και την παρακάτω Special εκδοχή που έφτιαξα στα γρήγορα (φορέστε τα ειδικά γυαλιά): Προσοχή: Χρειάζονται και ειδικά γυαλιά για να δείτε την εικόνα, σαν και αυτά που περιγράφω στην παρακάτω εικόνα.
giorgos147 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και κάτι τελευταίο από εμένα που μπορείτε να δείτε είτε εδώ σε πλήρες μέγεθος κάνοντας κλικ πάνω του, είτε παρακάτω σε μικρότερο:
vag3d Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μόλις έφτιαξα ένα μικρό video με Special Effects (camera tracking). "Special Effects Series - Camera Tracking Tests with Blender 2.5 (HD)" Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, είναι φτιαγμένο στο Blender. (Μην ξεχάσετε να ανεβάσετε την ποιότητα του Video στο youtube διότι είναι High Definition) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pKtJKmkm3MM[/ame] Η μουσική είναι επίσης δικιά μου δημιουργία. Την συνέθεσα χθες για τις ανάγκες του βίντεο. Ελπίζω να σας αρέσει το vide-άκι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.