giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Οι πλανήτες, κλπ είναι φοβεροί. Η αγελάδα θέλει δουλειά και να γίνει καλύτερο Blending μέσα στην συνολική εικόνα...!!! Γενικά πάντως πολύ ωραίο. Ευχαριστώ πολύ. Την αγελάδα έτσι την έκανα, να σπάσει η μονοτονία Είναι και το πρώτο μου "σκίτσο", δεν έχω ξανακάνει. Οπότε νομίζω έχω μια δικαιολογία
vag3d Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ πολύ.Την αγελάδα έτσι την έκανα, να σπάσει η μονοτονία Looll...!!! Ναι, έχει φάση το "ξεκάρφωτο της υπόθεσης"...χιχιχ Δίνει μια άλλη αίσθηση χιουμοριστική...
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Να και κάτι άκυρο από εμένα. Το φεγγάρι είναι τεράστιο επειδή δεν ήθελα να δείξω υπεροχή στη γη (το έβαλα σε spoiler για να μην ενοχλεί)(υπάρχει ένα πρόβλημα στο Earth Versus Moon. Το διόρθωσα αλλά βαριέμαι να ξανα ανεβάζω το wallpaper...)
Daemonos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Παίδες είμαι άσχετος απο αυτά! Παραγγελείες δέχεστε? χρισημοποιώ 1680 χ 1050 Και γουστάρω πολύ αρχαία ελλάδα και τέτοια! Φτιάχτε με! Αλιώς τιποτα με ονειροπαγίδες και λύκους δε θα με χάλαγε, έχω και σχετικό tatoo!
markosf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 τι να κάνω και εγώ που δεν τα πολυκαταφέρνω αυτά .. θέλω κάτι πολύ απλό ! Ενα W με μια βασιλική κορώνα από πάνω .. σε χρώμα μώβ (καλό θα ήταν και λίγο gradient) . αα .. εθελοντικά και αν έχετε όρεξη , (δεν θέλω να πιέζω)
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Και κάτι άκυρο. Ξέρω οτι δεν είναι ωραίο =P Πήγα στην αρχή να κάνω κάτι για ένα συγκρότημα, και κατέληξα σε αυτό το οποίο το ονόμασα "The End Of The World". Εμπνέυστηκα από τις τελευταίες εξελίξεις με το λιώσιμο των πάγων στην Ανταρκτική. Και ξαναλέω, γνωρίζω οτι δεν είναι όμορφο =P Και κάτι που νομίζω οτι πάει με το παραπάνω:
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Και κάτι άκυρο.Ξέρω οτι δεν είναι ωραίο =P Πήγα στην αρχή να κάνω κάτι για ένα συγκρότημα, και κατέληξα σε αυτό το οποίο το ονόμασα "The End Of The World". Εμπνέυστηκα από τις τελευταίες εξελίξεις με το λιώσιμο των πάγων στην Ανταρκτική. Και ξαναλέω, γνωρίζω οτι δεν είναι όμορφο =P Και κάτι που νομίζω οτι πάει με το παραπάνω: Εχει αποψη, μου αρεσει. Αν και διαφωνω με το ωραιο/ασχημο σε μια artistic εκφραση Anyway, keep it up!
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει αποψη, μου αρεσει. Αν και διαφωνω με το ωραιο/ασχημο σε μια artistic εκφραση Anyway, keep it up! Μπροστά στα άλλα αριστουργήματα που έχω κάνει, δεν είναι τίποτα =P Τελικά, είμαι μετριόφρων =P
vag3d Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 @giorgos147 Κοίτα, για το επίπεδο γνώσης που κρίνω ότι διαθέτεις τα πήγες μια χαρά...!!! Και μόνο που θέλησες να εκφράστείς χρησιμοποιώντας την Τέχνη, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Σίγουρα θα μπορούσες να τα καταφέρεις και καλύτερα. Για μένα η κάθε προσπάθεια αξίζει και ας μην είναι τέλεια. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν τα καταφέρνει με την πρώτη. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις εξάσκηση. Μόνο με την εξάσκηση και με σωστή καθοδήγηση θα μπορέσεις να γίνεις καλύτερος...!!! Μην τα παρατάς, δοκίμασε ξανά και ξανά διαβάζοντας τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς, και θα δεις διαφορά προς το καλύτερο στα έργα σου...!!! That's the way we do it...aha aha...χιχιχι :-)
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ είναι κάποια άλλα έργα μου.
vag3d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τι σας λέει το παρακάτω Wallpaper? Είναι βασισμένο σε μία παλιά μου δημιουργία σε 3D, και βάση εκείνης, έφτιαξα ένα High Definition Wallpaper (1920Χ1080) για να ταιριάζει με τις αναλογίες των μοντέρνων οθονών. Έχει σχετικά απαλά χρώματα για να μην κουράζει και γενικά είναι ελαφρώς προσεγμένη για να μην "μπλέκεται με τα εικονίδιά μας" στην επιφάνεια εργασίας, ενώ ταυτόχρονα είναι και κάπως ζωηρή σε χρώματα. Προσπάθησα δηλαδή να διατηρήσω μια κάποια ισορροπία. (Blender 3D, Gimp) Ελπίζω να σας αρέσει... Δοκιμάστε την και πείτε μου απόψεις....;-)
giorgos147 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τι σας λέει το παρακάτω Wallpaper? Είναι βασισμένο σε μία παλιά μου δημιουργία σε 3D, και βάση εκείνης, έφτιαξα ένα High Definition Wallpaper (1920Χ1080) για να ταιριάζει με τις αναλογίες των μοντέρνων οθονών. Έχει σχετικά απαλά χρώματα για να μην κουράζει και γενικά είναι ελαφρώς προσεγμένη για να μην "μπλέκεται με τα εικονίδιά μας" στην επιφάνεια εργασίας, ενώ ταυτόχρονα είναι και κάπως ζωηρή σε χρώματα. Προσπάθησα δηλαδή να διατηρήσω μια κάποια ισορροπία. Ελπίζω να σας αρέσει... Δοκιμάστε την και πείτε μου απόψεις....;-) Όμορφη δουλειά! =) Αν και με χαλάνε λίγο τα textures στο 3ο και 4ο μέρος. Αν γινόταν να ήταν κάτι πιο λείο π.χ. Να και κάτι άλλο δικό μου, ονόματι "The Day Of Comets". Τελευταίως, όπως θα προσέξατε, τα τελευταία μου έργα, είναι σχεδιασμένα με βάση το smudge tool. Όλα φτιαγμένα με Gimp.
vag3d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 @giorgos147 Αν Εννοείς οτι έχει κάτι σαν τετραγωνάκια στον όμο του τέρατος, αυτά δεν είναι Pixels. Είναι Unsmoothed επιφάνεια του 3D Model (όσον αφορά τα Normals). Το έχω αφήσει εσκεμένα έτσι για να φαίνεται και "και καλά" το "Wireframe" - σαν 3D Model που είναι...ιχιχι
giorgos147 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 @giorgos147 Αν Εννοείς οτι έχει κάτι σαν τετραγωνάκια στον όμο του τέρατος, αυτά δεν είναι Pixels. Είναι Unsmoothed επιφάνεια του 3D Model (όσον αφορά τα Normals). Το έχω αφήσει εσκεμένα έτσι για να φαίνεται και "και καλά" το "Wireframe" - σαν 3D Model που είναι...ιχιχι Οκ Η δική μου δημιουργία, πως σου φάνηκε;
vag3d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ Η δική μου δημιουργία, πως σου φάνηκε; Η δική σου δημιουργία, θέλει αρκετή δουλίτσα ακόμη. Πρέπει να της δώσεις περισσότερη λεπτομέρεια. Σκέψου οτι στην ζωγραφική το 50-70% του χρόνου που χρειάζεται για να τελειώσει ένα έργο, το τρώμε στις λεπτομέρειες.... Ποιά Version του Gimp χρησιμοποιείς? Τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσεις μία πιό Advanced έκδοση? Ρίξε μια ματιά εδώ για κόλπα όπως το Gimp-Paint-Studio-2.6 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:08 ---------- Βασικά για να μην παιδεύεσαι,το Gimp-Paint-Studio-2.6 θα το βρεις για να το κατεβάσεις απευθείας εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.