greekboy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 wow vag3d ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΛΕΣ,ειδικα "σταμπαρα" μερικες για wallpaper
vag3d Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Thanks παιδιά για τα καλά σας λόγια. Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν..!!! Που να δείτε αυτό που ετοιμάζω για το παιχνίδι που φτιάχνουμε...!!! Το δουλεύω σε 3.000 X 2.400 ανάλυση και θα είναι το 1st Page για το Game μας (Δεν θα μπεί τοσο μεγάλο εκεί βέβαια...χιχιχ). (ακόμα δεν είναι έτοιμο βέβαια το 1st Page...!!! Εχει αρκετή καλλιτενική δουλειά για implementation)...!!! Ολο είναι φτιαγμένο σε Blender και Gimp που είναι και Open Source προγράμματα...!!!
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Thanks παιδιά για τα καλά σας λόγια. Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν..!!! Που να δείτε αυτό που ετοιμάζω για το παιχνίδι που φτιάχνουμε...!!! Το δουλεύω σε 3.000 X 2.400 ανάλυση και θα είναι το 1st Page για το Game μας (Δεν θα μπεί τοσο μεγάλο εκεί βέβαια...χιχιχ). (ακόμα δεν είναι έτοιμο βέβαια το 1st Page...!!! Εχει αρκετή καλλιτενική δουλειά για implementation)...!!! Ολο είναι φτιαγμένο σε Blender και Gimp που είναι και Open Source προγράμματα...!!! Τι game; Edit: Αααααααα, τωρα ειδα στην υπογραφη σου. Καλη αρχη! Μπορείς να βάλεις καμιά ingame photo απο το παιχνίδι;
tmjuju Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 michael92 μπράβο! ειδικά για αυτή εδώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:05 ---------- vag3d, Πολύ ενδιαφέρον, αναρωτιέμαι εάν χρησιμοποιείς και vray…
vag3d Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 michael92 μπράβο!ειδικά για αυτή εδώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:05 ---------- vag3d, Πολύ ενδιαφέρον, αναρωτιέμαι εάν χρησιμοποιείς και vray… Οχι δεν χρησιμοποιω Vray. Προς το παρόν με τον Default Renderer του blender. Αν και έχω κάνει μερικές προσπάθιες εκμάθησης του Yafray, μου φαίνεται πολύ χρονοβόρο να ασχοληθώ προς το παρόν (πολύ περισσότερος χρόνος Rendering). Μπορείς να βάλεις καμιά ingame photo απο το παιχνίδι; Ο τομέας που έχει πληροφορίες για το παιχνίδι στο Site μου είναι εδώ (στο Game Development Section δηλαδή) Απο εκεί και πέρα, να οι εικόνες που ζητήσατε (ολα είναι 3D Models όπως βλέπετε / Blender) (αλλα γινόμαστε off-topic τώρα όμως και δεν πρέπει να το συνεχίσουμε εδώ το θέμα του παιχνιδιού). Αν θέλετε ανοίξτε νέο Thread η ρωτήστε ο,τι θέλετε στο madseeds.com στον αντίστοιχο τομέα γα να το βλέπουν και τα άλλα παιδιά του Development Team και να σας βοηθήσουν σε ό,τι απορία έχετε). (παρόλα αυτά το αλυσοπρίονο νομίζω θα σας αρέσει για Background / Wallpaper..χιχχιχι) EQUILIBRIUM The GAME Agony: Chronomancy: Hallucination: Mindblast: Possession: Telekinesis: Unarmed: Blades: Blunts: Bows: Pistols: Rifles: Armor:
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Να και μία καθώς περίμενα τη καθηγήτρια για μάθημα
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Πως σας φαίνεται το βατραχάκι μου; =ρ Αχα! Ωραίος
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 George αρχικά δημιούργησα το παρακάτω και μετά πειραματίστηκα με gradient, reflections, κλπ.
vag3d Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 George αρχικά δημιούργησα το παρακάτω και μετά πειραματίστηκα με gradient, reflections, κλπ. Πολύ ωραίο...!!!
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Για πείτε γνώμες παιδιά. Πριν λίγο το τελείωσα, με gimp 2.6.
vag3d Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Οι πλανήτες, κλπ είναι φοβεροί. Η αγελάδα θέλει δουλειά και να γίνει καλύτερο Blending μέσα στην συνολική εικόνα...!!! Γενικά πάντως πολύ ωραίο. Να και ένα High Definition Wallpaper (1920Χ1080) που είχα φτιάξει πρίν λίγο καιρό για τους φίλους του Ubuntu Linux. Είναι βασισμένο στο 3D Model με το λογότυπο που είχα φτιάξει και μοιράστηκα (το 3D Model του Ubutu Logo που έφτιαξα, είναι διαθέσιμο προς Download) στο αντίστοιχο Forum του linux. Ubuntu Linux Logo - 3D Model (Download - Free) Το παρακάτω High Definition Wallpaper είναι Blender 3D και Gimp.
eu@ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 εχω φτιαξει κατι χαζομαρες κατα καιρους..ειπα λοιπον να ανεβασω μια απο αυτες για να καμαρωσετε την δημιουργηκοτητα μου χαχαχα ιδουυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.