Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Lan ταχυτητα

R3volv3R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και μισο χρονο το netgear dgn2000 και λειτουργουσε μια χαρα. Μετα απο 2 belkin που ειχα παρει και τα γυρισα πισω, νομιζα βρηκα επιτελους ενα φυσιολογικο router. Χθες ομως απο μονο του δεν βλεπει πλεον τα 100mbps στο lan αλλα τα 10. Το μοντεμακι του οτε μπενει μια χαρα στα 100 οποτε δε φταιει η θυρα και δεν εχει κανενα update το router. Καμια προταση κανεις?

Δημοσ.

Όταν λες "μοντεμακι του οτε" τι εννοείς? USB modem ή router? Γιατί αν είναι usb to 100 MB που λέει είναι εικονικό , δλδ δεν αναφέτεται στο Lan. Aν είναι ethernet τότε κάνε κάνα reset το router και ξαναρύθμισε το. Αν δεν φτιάξει και έτσι απεγκατέστησε και ξαναπέρασε το driver για το lan από το cd της μητρικής σου

Δημοσ.

Αυτό υποθέτω το βλέπεις απο το pc όχι απο τις πόρτες του router. Άρα τσέκαρε μήπως φταίει το καλώδιό σου πριν αρχίσεις να βαράς το router. Έχει έχει σπάσει ή εχει τσακίσει κάποιο απο τα 4 καλώδια τότε λογικό να παίζει half duplex το δίκτυο σου.

Να υποθέσω επίσης οτι στο κάνει σε ένα pc μόνο και δεν έχεις άλλα τοπικά.

Δημοσ.

α.δοκιμασε με αλλο καλωδιο ειδικα αν το εχεις φτιαξει εσυ και δεν ειναι ετοιμο.δοκιμασε σε αλλη υποδοχη του ρουτερ.δοκιμασε το ρουτερ σε αλλο pc.δοκιμασε να σβησεις και να ξαναπερασεις την καρτα για να μην σου λεω 10 ωρες πως θα τσεκαρεις αν ειναι 100 και οχι 10.επισης αν δεν πετυχει τιποτα απο ολα αυτα τοτε πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.δυσκολο να εχει χαλασει η υποδοχη.ελπιζω να εννοεις οτο δειχνει οτι ειναι connected στα 10 anti 100 και οχι οτι δειχνει 100 αλλα στελνει/λαμβανει σαν 10??

Δημοσ.

Δεν θεμα καλωδιων γιατι δοκιμασα 4 και δεν αλλαξε κατι. Δειτε τι παιζει ομως.

Στο desktop το baudtec του Οτε πιανει 100mbps και 14-15 στο speedtest ενω το netgear πιανει 10mbps (και manual να το βαλεις στα 100 δε το δεχεται και γυρναει στα 10) και 7-8mbps στο τεστ.

Στο laptop και το baudtec και το netgear πιανουν 100mbps sto ethernet και στα τεστ εχουν περιπου την ιδια ταχυτητα. Δοκίμασα καινούρια firmware, drivers ethernet αλλα @@ :/

Δημοσ.

Μαλλον σου κολλαει το negotiation. Σεταρε τη καρτα σου σε 100 half ή full duplex και δες αν διορθωθηκες. Δες αν εχεις καινουργιους drivers στη καρτα σου.

Δημοσ.

απλα λιγο παραξενο τοσο καιρο να επαιζε οκ.θα κανα καμια clean install καλου κακου.οσο για τον φιλο απο πανω για αθτο που λεει αν πας απο το devicemanager και πας στην καρτα και properties θα γραφει σε μια καρτελλα κατι για link speed duplex mode kai auto negotitation.απο εκει το αλλαζεις.

Δημοσ.
.........οσο για τον φιλο απο πανω για αυτο που λεει.......

Εγω ειμαι αυτος? Ειμαστε φιλοι τωρα? Για να εξηγουμαστε.......... δε κανω παρεα με αργους :lol:

Δημοσ.
Εγω ειμαι αυτος? Ειμαστε φιλοι τωρα? Για να εξηγουμαστε.......... δε κανω παρεα με αργους :lol:

φιλο ειπα οχι φιλο μου.δεν κανω φιλους.τι ηθελες να πω ο σκυλος απο πανω.?ουτε εγω παρεα με ασταθεις ατομα που τρεχοθν με 200 αλλα πεφτουν συνεχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...