louiscy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Χέρετε. Είμαι ο Hollywood Louis και ασχολούμαι εδώ και πολλά χρονια με την ηλεκτρονική μουσική. Τα τελευταία 3 χρονια είμαι στην Αγγλία όπου δουλεύω σαν DJ. Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους τις ηλεκτρονικής μουσικής ότι το website μου έγινε launch (και πολύ άργησε) και αν ενδιαφέρεστε κάντε ένα click. http://www.hollywood-louis.com Στο site φιλοξενούνται διαφορα sets και δικά μου κομμάτια για κατέβασμα. Στείλτε μου τις άποψης σας. "μετρανε" Ευχαριστώ παρα πολύ. Hollywood Louis - Will you dance to my beat
1000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251384 Εμπορικό σε βρίσκω σύμφωνα με τα γούστα μου. Δε θα επέλεγα τη μουσική σου.
aledjo Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 καλα εμπορικη ειναι ολη η μουσικη πλεον. οσο για το φιλο καλος ειναι για το ειδος του.... εχεις κανενα κομματι που εχει φτιαξει εσυ? δεν ειδα στο σιτε σου
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ωραία Playlist! Keep Up. Όπως λέει και ο 1000 έχεις μερικά κομμάτια εμπορικά... Αλλά νομίζω πως είναι απαραίτητα στην Playlist ενός dj γιατί απλά δεν μπορεί να "κουράζει" τον κόσμο με συνέχεια άγνωστα κομμάτια... Τουλάχιστον αυτό λέει η εμπειρία μου, όχι σαν dj αλλά σαν ακροατής. Όσες φορές έχουμε πάει με φίλους σε club - cafe κτλπ. αν άκουγαν άγνωστα κομμάτια πολύ ώρα βαριόντουσαν... (Στο club βέβαια ήξέραν ότι δεν θα ακούσουν ότι ποιό εμπορικό υπήρχε αλλά πάλι τους "κούραζε" λίγο. Anyway... Keep Up!
louiscy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 κομμάτια μου θα βάλω στις επόμενες μέρες. το θέμα για τα εμπορικά κομμάτια είναι ότι αυτό το "τρακλιστ" επειδή είναι για competition, διάλεξα τα καλύτερα κομμάτια "κατεμενα" για το 2009 (και 2-3 από το 2008) τα οποια παίζαμε συχνά εδώ στην αγγλία. δεν ξέρω στην Ελλαδα τι παίζεται αλλα ok χρειάζεται να βάλω εμπορικά κομμάτια για να τραβήξω την προσοχή του κοινού μέσα στο competition. από την εμπειρία μου, όσο ψαγμένο και να είναι το set και όσο ωραία και να είναι τα uknown κομμάτια, αν δεν κάνει click στο μάτι του αλλου με κάτι γνωστό δεν θα μπει στον κόπο να το κατεβάσει. ευχαριστώ πάντως για τα comments σας
aledjo Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 εγω σαν dj που δουλευω βαζω αποκλειστικα γνωστα κομματια που εχουν γινει επιτυχιες αλλιως δε τραβαει...
louiscy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 το θέμα είναι ότι εδώ στην αγγλία η σκηνή είναι πολύ competitive. υπάρχουν παρα πολλοι καλοί djs και οκέι για να λέμε και την αλήθεια το να καταφέρεις να μιξάρεις δεν είναι και πυρηνική φυσική. όλοι μπορούν να κάνουν ένα απλό beatmatch. προσωπική μου γνώμη είναι ότι με το να καταφέρεις να μπλεντάρεις εμπορικά και ψαγμένα κομμάτια τραβάς την προσοχή του κοινού.
aledjo Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 καλα ναι εκει ειναι αγγλια. εδω ελλαδα ο καθενας θελει να ακουσει αυτο που ακουσε προχθες και του αρεσε... οσο για beatmatch οντως δεν ειναι πυρηνικη φυσικη αλλα πολλες φορες ειναι κουραστικο για το κοσμο. φυσικα δε μιλαω για trance αλλα για τα υπολοιπα....
john2gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 κομμάτια μου θα βάλω στις επόμενες μέρες. το θέμα για τα εμπορικά κομμάτια είναι ότι αυτό το "τρακλιστ" επειδή είναι για competition, διάλεξα τα καλύτερα κομμάτια "κατεμενα" για το 2009 (και 2-3 από το 2008) τα οποια παίζαμε συχνά εδώ στην αγγλία.δεν ξέρω στην Ελλαδα τι παίζεται αλλα ok χρειάζεται να βάλω εμπορικά κομμάτια για να τραβήξω την προσοχή του κοινού μέσα στο competition. από την εμπειρία μου, όσο ψαγμένο και να είναι το set και όσο ωραία και να είναι τα uknown κομμάτια, αν δεν κάνει click στο μάτι του αλλου με κάτι γνωστό δεν θα μπει στον κόπο να το κατεβάσει. ευχαριστώ πάντως για τα comments σας Το θέμα είναι αν σε καλύπτει εσένα το set κι αν το γουστάρεις. Αν βάζεις σχετικά γνωστό κομμάτι για να τραβήξεις ΜΟΝΑΧΑ το μάτι του άλλου κάνεις λάθος IMO, ειδικά σε χώρες του εξωτερικού όπου δεν θα ψαρώσει κάποιος αν δει το "Armin Van Buuren vs Jochen Miller - In And Out Of Connection (Mashup)" (Ο Έλληνας τώρα έμαθε το In & Out Of Love, σαφώς θα αναρωτηθεί τι είναι τούτο. Άσε που δεν θα ξέρουν καν τι είναι το MashUp ). Μια καλή λύση είναι να φτιάξεις ένα δικό σου MashUp με κάποιο γνωστό κομμάτι, με την πρϋπόθεση βεβαίως να αρέσει σε εσένα αυτό που θα κάνεις
louiscy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 φιλε John2GR. Αυτό που κάνω το γουστάρω και πραγματικά δεν παίζω τα κομμάτια επειδή είναι εμπορικά.είναι οι δικες μου επιλογές. και να κάνω μια ερώτηση. γιατί τα θεωρείτε εμπορικά αυτά τα κομμάτια? επειδή τα παραπάνω τα παρουσίασε ο armin στα ASOT η κάποιος άλλος διάσημος DJ? Δηλαδή οποιο τραγούδι παίζει ο armin τότε γίνετε εμπορικό? η δικη μου άποψη για τα εμπορικά τραγούδια είναι ο cheesy και "εφκολοακουστος" ήχος στο ευρύ κοινό, και όχι ότι παίχτηκε από πόλους djs. στο τέλος τις μέρας αν δεν ήταν και οι διάσημες εκπομπές όπως ASOT, TATW κτλ τότε δεν θα βγαίναν νέοι παραγωγοί στην επιφάνεια. Το να παίζονται κομμάτια από διάσημους djs δεν είναι απαραίτητο ότι γινωνται commercials. Αυτή είναι η άποψη μου και θα ήθελα πραγματικά τι γνώμη σας.
john2gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μια χαρά είναι η tracklist , αναμενόμενα trance κομμάτια δηλαδή (με εξαίρεση το I Am DJ αλλά ας όψεται που υπάρχει κι ο Ben Gold στο remix duty ). Δεν την είχα δει αλλά είπα την άποψη μου για το θέμα "επιλογή εμπορικού κομματιού" . Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν παίξει ένα κομμάτι ο Armin, ο Ferry, ο Schulz, ο Manuel Le Saux ή οι Above & Beyond. Αν μου αρέσει (και δεν είναι ένα generic κομμάτι με intro-breakdown-outro που έχει μέτρια μελωδία) δεν πάει να το παίξει και ο Pieston . Βέβαια υπάρχουν και οι κλίκες των δισκογραφικών τους (εμφανέστατη προώθηση αρκετών μέτριων κομματιών από όλους τους περίπου, λόγω της εκάστοτε δισκογραφικής εταιρείας). Απλά την σπάει σε αρκετούς που γίνεται διάσημο το "In & Out Of Love" ή το "Let Go" στην Ελλάδα (επειδή από πίσω βρίσκεται το μεγάλο όνομα... το οποίο μεγάλο όνομα παλιότερα είχε κάνει καλύτερα) κι όχι κομμάτια καλύτερα από αυτά όπως το "What You Need" του Chagall ή το "Strangers We Have Become" του Arnej κλπ κλπ
tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 θα ξεκινησω απο το production, νομιζω ειναι το σημαντικοτερο για να κανεις γνωστο το ονομα σου. Εχεις καποιες καλες ιδεες, αλλα πολυ ερασιτεχνικα τοποθετημενες, με ηχους λιγο ακυρους να πεταγονται στο μπακραουντ, ντραμ ρολς και μπιτ ειναι λιτα και μοιαζουν με τυμπανα παρελασης, πρεπει να τα κανεις λιγο ποιο phat, αν ποιανεις τι ενοω. Πιστευω οτι θα μπορουσες να κανεις κατι με την μελωδια στην μεση, αλλα δεν την εξελισεις και δεν προσφερεις καποιο ξεσπασμα, χανεις στο build up και καταληγει το κοματι μονοτονο κσι μακρυ χωρις εξελιξη. Με λιγα λογια εχεις ιδεες αλλα απεχεις παρα πολυ απο το να φτιαξεις ενα κοματι που θα παιζοταν ποτε απο τους γνωστους ντιτζειδες. Σορυ αν ειμαι αυστηρος, απλα ειλικρινης, νομιζω βοηθαει περισοτερο απο το γλυψιμο. Απλα κανει μπαμ οτι θελεις ποιο επαγγελματικο ηχο και εργαλεια. Μετα οπως λες ο καθενας μπορει να διαλεξει κοματια και να φτιαξει ενα σετακι, ειδικα στην αγγλια που εισαι και η κουτση μαρια ονειρευται να γινει ντιτζει. Γι αυτο πρεπει να φτιαχνεις κατι που να ξεχωριζει, να προσπαθεις να ανακατευεις λιγο ρυθμους και ειδη, να πετας κανα σαμπλ περιεργο, να πεζεις με τον μικτη, τα equalizers... και δεν ξερω γω τι αλλα κολπα μπορεις να κανεις. Για το σετ σου το κατεβασα και θα το ακουσω αυριο στο μπ3 πλαιερ στη δουλεια αν προλαβω. Το τρακλιστ ειναι καλο αλλα τυπικο, δεν δειχνει να εχει εκπληξεις. Για πες που εχεις παιξει, εχεις περασει απο κανα μεγαλο εβεντ/κλαμπ?? ποσο κοσμο περιπου το ποιο πολυ? εισαι πραμα φοιτητης που ξεμεινε εκει και ψαχνει να τα καταφερει ως ντιτζει? Μακαρι να τα καταφερεις και να παιζες παντα οτι γουσταρεις (οσο γινεται), αν παιζεις μονο για το κοινο σορυ αλλα τοτε ειναι απλα μια δουλεια οχι πολυ διαφορετικη απο εντεχνο τραγουδιστη που τραγουδαει σε μπουζουκτσιδικο, η αποφοιτο πανεπιστημιου που ανοιγει σουβλατζιδικο και βαζει το πτυχιο για λαδοκολα. Αν θες να εισαι ευχαριστημενος πρεπει να βρεις τον χωρο που θα σε αφησουν να πεξεις την μουσικη που γουσταρεις. βεβαια αυτο δεν ισχυει για την ελλαδα για να προλαβω τους εγχωριους που κανανε τις υποχωρησεις τους, πολυ απλα διοτι δεν υπαρχει κοινο και ηλεκτρονικη μουσικη "παιδεια" Μηπως να αλλαζες και το ονομα?? λοολ, δεν μπορω να φανταστω φλαιερ με τον χολυγουντ λουι πρωτο ονομα. Σε καμπαρε μου φερνει.
louiscy Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 φιλε τζίνος. Το κομμάτι απέχει πολύ από το version που είναι τώρα. απλά το έκανα δοκιμαστικά upload για να δω αν δουλεύει κανονικά. έχει αλλάξει πολύ από το version που άκουσες. από τα σχόλια που μου έκανες καταλαβαίνεις αρκετά από μουσική παραγωγή. όσο αφορά εμενα ασχολούμαι με djing τα τελευταία 10 χρονια. residencies είχα συνεχώς σε clubs η bars αλλα το top event είναι όταν ήμουν στο lineup για το gatecrasher μαζί με lange, niklas harding και simon patterson και επίσης πρόσφατα στο amplified. δεν ξέμεινα σαν "φιτιτης" όπως λες. ήρθα αγγλία για αυτό ακριβώς το σκοπό. για να καταφέρω να κάνω κάτι το διαφορετικό. επίσης είμαι resident στα unofficial "afterparties" του gatecrasher στο sheffield και έχω παίξει με καλους djs όπως mat zo και άλλους. τώρα για κόσμο το πιο πολλή ήταν καμια 700ria αλλα σε κανονική νύχτα ok δεν ξεπερνά τους 200... σε καλά οργανωμένα events όπως "afterparties" του gatecrasher και amplified πιάνει καμια 400. και πίστεψε με αυτή είναι η μουσική που λατρεύω και δεν το κάνω για το κοινό. το "tracklist" αυτό είναι καθαρά δικη μου επιλογή και δεν το έκανα απλά για να τραβήξω την προσοχή. αυτό που γουστάρω όμως είναι το ότι προσπαθώ σε μια εντελώς αφιλόξενη χωρα και μέχρι στιγμής νομίζω ότι τα καταφέρνω. e τώρα όσο αφορά το όνομα ok τι να σου πω...
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 εμπορικα ειναι τα τραγουδια που ακουγονται πολυ για μια συγκεκριμενη περιοδο. ποιοτικα ειναι αυτα που ακουγονται για χρονια... τα περισσοτερα (αν οχι ολα) trance και house ακουγονται για ενα μικρο διαστημα. μετα δε τα ξερει κανεις. πχ. tiesto - trafic, καποτε ακουγοταν καθε μερα. τωρα ουτε που το ξερει κανεις.... DJ Raw vs Gee & Lighter - Naked Rune - Calabria benny_benassi-satisfaction darude - sandstorm zombienation μεγαααααλες επιτυχιες! ακουγονται πουθενα τωρα? ομως: jaydee-plastic_dreams boney_m-daddy_cool village_people-ymca anita_ward-ring_my_bell K C & THE SUNSHINE BAND - THAT'S THE WAY I LIKE IT και πολλα αλλα ακουγονται και ΘΑ ακουγονται για πολυ ακομα... @louiscy εσυ μετα απο 1-2 χρονια θα ακους αυτα που παιζεις τωρα? φυσικα οχι γιατι θα εχουν βγει απειρα μεχρι τωρα. αυτα τα εμπορικα βγαινουν με το κιλο καθε μερα... γνωμη μου
john2gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Υπάρχουν αρκετά κλασικά (ποιοτικά) trance κομμάτια που ακούγονται ακόμα και σήμερα (και είναι ικανά να τρελάνουν τον κόσμο). Cafe Del Mar, Greece 2000, Heaven Scent, Fly Away, Endless Wave, Toca's Miracle (δεν είναι τυχαίο που έγινε επιτυχία το 2008 remix του άλλωστε), Carte Blanche, το remix του Tiesto στο Destination Sunshine, Adagio For Strings (εννοείται το remix του Corsten κι όχι την έκδοση του Tiesto), Synaesthesia, το remix του PvD στο Cream κλπ κλπ Διαχρονική αξία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.