aquasonic Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Απο τα χριστουγεννα εχω παρει το acer A150L. Ολα καλα μεχρι πριν λιγο καιρο οπου ανακαλυψα οτι μετα βιας η μπαταρια βγαζει 2 ωρες το πολυ (συνηθως 1:40 με 100% φορτιση και max battery στα settings των ΧP). Η μπαταρια εχει δουλεψει λιγοτερο απο 20 ωρες στο συνολο της, ενω δεν εχει δουλεψει ταυτοχρονα με το τροφοδοτικο σχεδον ποτε. Υπαρχει περιπτωση να μου την αλλαξουν εντως εγγυησεως? Ειναι τρελλο να εχω σβηστο wifi, οθονη στο οσο χαμηλοτερο γινεται (Τελευταιo bios), και το λαπτοπ να κραταει τοσο με browsing φωτογραφιων και γενικα λειτουργειες στα win... με αναμενο wifi δεν το συζητω... 1μιση ωρα και πολυ μου ειναι). Στην αρχη οι 2μιση ωρες ηταν το νορμαλ (3-cell) και εχω τρελλαθει δεδομενου οτι στοιχιζει αρκετα η μπαταρια... Το mob meter εδειχνε wear level 17% την τελευταια φορα που το τσεκαρα...
georgeascona Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Χμ πολύ παράξενο να έχει πέσει τοσο πολυ η μπαταρία σχετικά γρήγορα υπό χαλαρές συνθήκες όπως αναφέρεις. Νομίζω ότι άνετα μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.