Tigran Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Παίδες έχω ένα mini-σπαστικό προβληματάκι και θα σκάσω αν δε βρώ λύση. Λοιπόν... Έχω το PC συνδεμένο με την LCD και όποτε γυρνάω την τηλεόραση σε κανάλι, ή σε άλλη HDMI κτλ, αυτόματα η κάρτα γραφικών του PC γυρνάει την ανάλυση στα 800χ600. Οπότε όταν ξαναγυρνάω στην HDMI του PC, δείχνει την επιφάνεια εργασίας σε μικρό πλαίσιο και πρέπει να ξαναλλάξω την ανάλυση για να δω FullScreen. Η κάρτα γραφικών ειναι ενσωματωμένη στην Motherboard, Intel X3500. Έχω δοκιμάσει ως τώρα: 1. Επανεγκατάσταση drivers 2. Ρύθμιση της ανάλυσης είτε στα 720p είστε στα 1080p. 3. Αλλαγή ανάλυσης μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows(Εξατομίκευση κτλ) όπως και μέσα από τις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών. Σημ.: Έχω και το X360 συνδεμένο και δεν αλλάζει την ανάλυση του από μόνο του. Οπότε το πρόβλημα ειναι σίγουρα από την κάρτα γραφικών του PC. Άντε μπας και βρούμε καμιά άκρη
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πιστευω πως μπορει να φταιει το οτι ειναι ενσωματομενη αρα...
Tigran Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Υπάρχει κανένα προγραμματάκι μήπως με το οποίο να μπορώ να κάνω force την κάρτα γραφικών να κρατήσει μια συγκεκριμένη ανάλυση; Btw το PC φοράει τον χαμηλό Dual Core νομίζω (E1400 αν δε κάνω λάθος), 4GB Ram. Αξίζει να βάλω πάνω καμιά 4770 ή θέλει αναβάθμιση και στην CPU; Τον έφτιαξα στην αρχή για downloader, αλλά τώρα τον έχω στο σαλόνι και σαν HTPC, αλλά laggarei όταν παω να τρέξω 1080p. Οπότε λέω να κάνω μια αναβάθμιση.
pcos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 βαλε μια 8400/8500 nvidia για να παιζεις HD απροβληματιστα με το CoreAVC και το media player classic. το προβλημα που λες δεν το εχω ξανακουσει αλλα δεν πιστευω να το κανει και με τις Nvidia καρτες. εξαλλου για games εχεις το χβοχ
Tigran Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Βασικά η Intel υποστηρίζει ότι με την ενσωματωμένη X3500 μπορεί κάποιος να τρέχει απροβλημάτιστα 1080p. Για αυτό έλεγα μήπως τελικά χρειάζομαι περισσότερο έναν καινούριο επεξεργαστή και όχι κάρτα γραφικών. Μην αλλάξω κάρτα και έχω τα ίδια πάλι Σημ.: Ναι, για games δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.