athkario Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 γεια σας βρηκα να παρω ενα iphone 16gb 3gb 240,00 ευρω απο το παρακατω site ξερει κανεισ να μου πει για το παρακατω site λετε να ειναι απατη??? θελει πληρωμη με western union και μετα το στελνουν αυτοι. απο την μερα που μιλησα μαζι του καθε μερα με παιρνει 5-8 φορες στο κινητο μου και με ρωταει αν εβαλα τα λεφτα για να μου στειλει το τηλεφωνο ????περιεργα ??? φοβαμαι μηπως μου στειλει κινεζικο τον ρωτησα αν ειναι κινεζικο και ειπε οχι αλλα το φερνει απο αμερικη. ακουω την γνωμη σας http://www.mallytrades.fr.gd/Cell-Phones.htm
aiantas Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Φίλε μου μακριά από western union δεν ξέρω τίποτα για το εν λόγω "μαγαζί"...προτίμησε PayPal.
athkario Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ναι ρε φιλε το ξερω αλλα που να το βρω με paypal??? ξερεις να μου προτεινεις καποιο site???
forgotten Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 φιλε ποτε μα ποτε μην εμπιστευεσαι western union και διαδυκτιακα μαγαζια πανε για απατεωνες απο χιλιομετρα και ψαχνουν θυματα
Don_Quixote Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Φίλε αν δεν είναι απάτη, με τέτοια τιμή εσύ έπρεπε να τον παίρνεις 5-8 φορές τηλέφωνο την μέρα για να στο στείλει και όχι αυτός.
eliask Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μα ρωτάς κιολάς ???? ( πλακά σου κάνω καλά έκανες και ρωτήσες ) Τετοιου είδους προσφορές με τέτοιους όρους πληρωμής από site αμφιβολου αξιοπιστίας ( για να μην πω τίποτα άλλο) απλά δεν τα πλησιαζείς ...... Ακομά και για πέταμα να τα έχεις τα λεφτά σου προτίμησε καλύτερα να τα κάψείς!!!!!!!
athkario Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 παιδια σημερα παλι μιλησα και με ρωτουσε ποτε θα κανω την καταθεση για να μου το στειλει. και του ειπα οτι μονο paypal ή bank transfer. και λεει για 3 iphone μονο αλλα μετα μου λεει οτι το paypal is hacked και μου στελνει τα στοιχεια τραπεζης του ακουστε: mohammedd gazi bank wachovia χαχαχα ξερει κανεις αυτην την τραπεζα? """α αυτος που μιλαω τον λενε stephen"""
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 M αρεσει που συνεχιζεις και ασχολησε
stivi1981 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 μακρια απο τετοιους απατεωνες....πολλοι χασανε τα λεφτα τους
basilis5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 κανει μπαμ απο μακρυα... στειλε του μαιλ και πες του να στο στειλει και να του βαλεις εσυ μετα τα λεφτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.