nickarmy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ποια σας αρέσει ποιο πολύ ? μην πλέξουμε κομματα(ο θεος να τα κανει ] απλος ποια σας εμπνεει περισότερο
teo64x Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 μην πλέξουμε κομματα(ο θεος να τα κανει ] Να το και το βαθύ πολιτικό μήνυμα. Βασικά, καμία. Αισθητικά, πάντως, είναι όλες καλύτερες από αυτές που βλέπαμε παλιά.
soturin Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 αυτό με τα παπαγαλάκια το βλέπω και θέλω να βγουν μερικές κουκούλες να του σπάσουν τη τζαμαρία
gf030 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεν με εμπνεει καμια γιατι δεν με εμπνεουν και οι δημιουργοι τους... Ωστοσο με μια σφεντονα σκοτωνεις τα πτηνα σπας και τη βιτρινα... ανεξοδα. Ακουω αλυσιδες η με γελαν τ' αυτια μου;
soturin Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 δεν ξέρω τι εννοείς αλυσίδες, εμένα με ενόχλησε η εικόνα "α ρε ταλαίπωρε καταστηματάρχα, το πρόβλημα είναι ότι μιλάνε κι άλλοι και δε σ αφήνουν ήσυχο να χρεωθείς στις τράπεζες"
afentiko7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 δεν ξέρω τι εννοείς αλυσίδες, εμένα με ενόχλησε η εικόνα "α ρε ταλαίπωρε καταστηματάρχα, το πρόβλημα είναι ότι μιλάνε κι άλλοι και δε σ αφήνουν ήσυχο να χρεωθείς στις τράπεζες" ξέρεις πολλούς που έχουν τόσα φράγκα, όσα χρειάζεται να ανοίξει μια επιχείρηση? Εγώ κανένα. Οπότε αφού πρέπει να ανοίξουν επιχειρήσεις, για να βρούμε δουλειά , κάποιος πρέπει να τις χρηματοδοτήσει. Αυτό το ρόλο αναλαμβάνει η τράπεζα. Μην ακούσω τπτ για κράτος-χρηματοδότη
teo64x Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μην ακούσω τπτ νεοσταλινικά για κράτος-χρηματοδότη Fixed. Όχι, το λέω γιατί έτσι μας έχεις συνηθίσει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Το θέμα δεν μπορεί παρά να είναι πολιτικό αφού κατ'ανάγκη αναφέρεται σε πολιτικά κόμματα και σχηματισμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.