cofee&cigar Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εχω παραλάβει από εξωτερικό (ebay) samsung omnia i900 και κάνοντας εκκίνηση, μετά το logo των windows mobile 6.1 κλειδώνει παρουσιάζοντας ενα μήνυμα "This concludes the beta test of this software release. Thank you very much for your time and..." Μοιάζει ειρωνικό... Προσπάθησα να κάνω firmware update αλλά δεν κατάφερα να κάνω hard reset και δοκίμασα όλους τους συνδιασμούς που βρήκα σε οδηγίες. (tap reset και hold [call] ,[end call] και ότι άλλο μπόρεσα να φανταστώ) Υπάρχει τρόπος να κάνω hard reset και firmware update;
jason_rethymno Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 http://omniacs.net/index.php Δοκίμασε εδώ φίλε να πείς το πρόβλημα σου, αν δε σε βοηθήσουν εδώ.
Chosen12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εχω κι εγώ το i900 αλλά δεν εμπιστεύομαι να εγκαταστήσω πειραγμένη ROM . Επίσης επίσημη αναβάθμιση δεν έχει βγεί εκτός απο ένα update που έχει βγάλει η Microsoft για να μπορεί το κινητό να ανοίγει αρχεία office 2007 η οποία δεν κάνει εγκατάσταση σε κινητό με ελληνικό menu ...
mourlos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 κατοχος του ομνια και με λειτουργικο Win 6.5....απλα πεταει....μεσω Omniacs παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.