bells Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλησπέρα Όταν πάω να κάψω ένα dvd με το CyberLink PowerDirector μου βγάζει μήνυμα λάθους το έκανα επανεγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια έχω βάλει τα τελευταία update παλι τίποτα Αυτο και σε xp και σε vista 64
grimpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Κάντο export στον δίσκο και γράψτο στο DVD-R με το Imgburn.
kambana Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γεια σας...Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου το Power Director 6.Όταν εισάγω ένα βίντεο το παίζει κανονικά όταν όμως τα βάζω στη γραμμή κάτω ακούγεται μόνο ήχος και δε φαίνεται η εικόνα.Τί μπορεί να φταίει; Περιμένω τη βοήθειά σας!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
kambana Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γεια σας...Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου το Power Director 6.Όταν εισάγω ένα βίντεο το παίζει κανονικά όταν όμως τα βάζω στη γραμμή κάτω ακούγεται μόνο ήχος και δε φαίνεται η εικόνα.Τί μπορεί να φταίει; Περιμένω τη βοήθειά σας!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα και με το indows movie maker...Όταν βάζω ένα κλιπ στη λωρίδα χρόνου και το βάζω να παίξει, ακούγεται μόνο ο ήχος και δεν έχω εικόνα...Τί μπορεί να φταίει;;;;
Dennisbest Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα και με το indows movie maker...Όταν βάζω ένα κλιπ στη λωρίδα χρόνου και το βάζω να παίξει, ακούγεται μόνο ο ήχος και δεν έχω εικόνα...Τί μπορεί να φταίει;;;; Λογικα λειπει καποιος codec απο το συστημα γι αυτο δεν εμφανιζει το video.
kambana Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Λογικα λειπει καποιος codec απο το συστημα γι αυτο δεν εμφανιζει το video. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!Αλλά πώς θα βρω ποιος codec λείπει;Αλλά μέχρι πρόσφατα έπαιζαν όλα κανονικά!
kambana Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Λογικα λειπει καποιος codec απο το συστημα γι αυτο δεν εμφανιζει το video. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!Αλλά πώς θα βρω ποιος codec λείπει;Αλλά μέχρι πρόσφατα έπαιζαν όλα κανονικά!
Dennisbest Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!Αλλά πώς θα βρω ποιος codec λείπει;Αλλά μέχρι πρόσφατα έπαιζαν όλα κανονικά! Κατέβασε το mediainfo , άνοιξε το πρόγραμμα και άνοιξε το αρχείο που θες , θα σου δείξει κάποιες πληροφορίες , εκεί που λέει 1 ροή video(1 video stream) δίπλα γράφει τον codec του αρχείου.Μετά κάνε μια αναζήτηση στο google και κατέβασε και εγκτέστησε τον codec.
kambana Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Κατέβασε το mediainfo , άνοιξε το πρόγραμμα και άνοιξε το αρχείο που θες , θα σου δείξει κάποιες πληροφορίες , εκεί που λέει 1 ροή video(1 video stream) δίπλα γράφει τον codec του αρχείου.Μετά κάνε μια αναζήτηση στο google και κατέβασε και εγκτέστησε τον codec. Βγάζει το VC-1.Το βρήκα και το κατέβασα αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω μου λέει "Windows media video 9 advanced profile codec requires windows media forma sdk version 9.5 " Προσπαθώ να το βρω στο google αλλά δεν το βρίσκω...
kambana Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Βγάζει το VC-1.Το βρήκα και το κατέβασα αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω μου λέει "Windows media video 9 advanced profile codec requires windows media forma sdk version 9.5 " Προσπαθώ να το βρω στο google αλλά δεν το βρίσκω... Τί να κάνω;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.